Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 2 of 396 |  < 1 2 3 4 5 6 7 >  Last ›

kesitu - 31/01/2012 09:29 AM
#21

Quote:
Original Posted By Zories
wios teu kabagean pekiwan. . -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


kabagean keneh kang
aya dua tuh D
CharedockSpeeD - 31/01/2012 09:30 AM
#22

Quote:
Original Posted By kesitu
kabagean keneh kang
aya dua tuh D

wkwkwk pek siah sina di update ku info subang D
sok mangga ah D
rafh - 31/01/2012 09:31 AM
#23

nu nongkrong di pejwan wajib edit postingan army:







-o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
CharedockSpeeD - 31/01/2012 09:31 AM
#24

Quote:
Original Posted By kesitu
kabagean keneh kang
aya dua tuh D

wkwkwk pek siah sina di update ku info subang D
sok mangga ah D
Zories - 31/01/2012 09:31 AM
#25

Quote:
Original Posted By kesitu


kabagean keneh kang
aya dua tuh D

Har. . Borona mah ngantosan urang Subang hela nu dipekiwan teh, da abdi mah tamu.
Nya upami postingan abdi aya dipekiwan, mangga ka kang.TS upami bade dianggo update, PM wae k abdi kanggo pasword id abdi. . \) -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
CharedockSpeeD - 31/01/2012 09:33 AM
#26

Quote:
Original Posted By Zories
Har. . Borona mah ngantosan urang Subang hela nu dipekiwan teh, da abdi mah tamu.
Nya upami postingan abdi aya dipekiwan, mangga ka kang.TS upami bade dianggo update, PM wae k abdi kanggo pasword id abdi. . \) -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

wkwkwk siap kang D
PM weh TS na kang, da abdi mah tamu sami kang D
r4fh - 31/01/2012 09:33 AM
#27

Quote:
Original Posted By Zories
Har. . Borona mah ngantosan urang Subang hela nu dipekiwan teh, da abdi mah tamu.
Nya upami postingan abdi aya dipekiwan, mangga ka kang.TS upami bade dianggo update, PM wae k abdi kanggo pasword id abdi. . \) -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


edit weh ku nyalira D
bahan-bahana milarian weh mbah gugel kang D
kiki260980 - 31/01/2012 09:34 AM
#28

Quote:
Original Posted By rafh
nu nongkrong di pejwan wajib edit postingan army:







-o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

oneliner, rekues banned ka mang juhak ngacir:

tuman mun diantep kena kabiasaan ngacir:
PlusOneAddict - 31/01/2012 09:36 AM
#29

Geus aman can nya lamun ayeuna ngepost think:
Hoream ah kudu update ku berita seputar subang mah
Meakeun waktu jang milarian bahan na D Peace: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
r4fh - 31/01/2012 09:36 AM
#30

Quote:
Original Posted By kiki260980
oneliner, rekues banned ka mang juhak ngacir:

tuman mun diantep kena kabiasaan ngacir:


sok weh laporkeun kang D
meh ngalaman dibanned siga akang ngakaks
CharedockSpeeD - 31/01/2012 09:36 AM
#31

Quote:
Original Posted By kiki260980
oneliner, rekues banned ka mang juhak ngacir:

tuman mun diantep kena kabiasaan ngacir:


jang bukti ah,,
ku abdi di kuot oge sina di BP cool:



Quote:
Original Posted By rafh
nu nongkrong di pejwan wajib edit postingan army:







-o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
r4fh - 31/01/2012 09:39 AM
#32

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
jang bukti ah,,
ku abdi di kuot oge sina di BP cool:

sok weh laporkeun kang D
tuman pisan lah mad:
kiki260980 - 31/01/2012 09:39 AM
#33

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
jang bukti ah,,
ku abdi di kuot oge sina di BP cool:

sip nuhun tos mantuan nyiapkeun bukti \)

BONUS :
aonk21 = donat 6bulan DONE shakehand

ngakak ngakak
Zories - 31/01/2012 09:40 AM
#34

Quote:
Original Posted By r4fh


edit weh ku nyalira D
bahan-bahana milarian weh mbah gugel kang D

Har. . . Mangga weh k kang.ts upami bde dianggo update mah. . Abdi asa kurang sae ngeditna malus -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
rafh - 31/01/2012 09:42 AM
#35

Quote:
Quote:
Original Posted By kiki260980
oneliner, rekues banned ka mang juhak ngacir:

tuman mun diantep kena kabiasaan ngacir:


Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
jang bukti ah,,
ku abdi di kuot oge sina di BP cool:

mani aratoh mad:

Quote:
Original Posted By Zories
Har. . . Mangga weh k kang.ts upami bde dianggo update mah. . Abdi asa kurang sae ngeditna malus -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

nu penting aya informasi mengenai subang weh kang D
-o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
CharedockSpeeD - 31/01/2012 09:45 AM
#36

Quote:
Original Posted By kiki260980
sip nuhun tos mantuan nyiapkeun bukti \)

BONUS :
aonk21 = donat 6bulan DONE shakehand

ngakak ngakak

woooo matabelo:

saya sampe tersepona melihat tag donat malu:

hatur tengkiyu malu:
Quote:
Original Posted By rafh
mani aratoh mad:


nu penting aya informasi mengenai subang weh kang D
-o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


bhahahaha ngakak

PM heula ah MJ na cool:
r4fh - 31/01/2012 09:49 AM
#37

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
woooo matabelo:

saya sampe tersepona melihat tag donat malu:

hatur tengkiyu malu:

bhahahaha ngakak

PM heula ah MJ na cool:


atos acan nrim PM na?
lain enggalan, teu teu sabar yeuh D
kesitu - 31/01/2012 09:51 AM
#38

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
wkwkwk pek siah sina di update ku info subang D
sok mangga ah D


pasrah weh kang abdi mah
wios kang nu penting mejeng hammers
sakali kali na ngakaks



Quote:
Original Posted By rafh
mani aratoh mad:


nu penting aya informasi mengenai subang weh kang D
-o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


info darsem wae kang?
pan mengenai subang oge D
r4fh - 31/01/2012 09:54 AM
#39

Quote:
Original Posted By kesitu
pasrah weh kang abdi mah
wios kang nu penting mejeng hammers
sakali kali na ngakaks




info darsem wae kang?
pan mengenai subang oge D


entong darsem ah p
justru jadi ngera-ngera subang si darsem mah mad:
kesitu - 31/01/2012 09:59 AM
#40

Quote:
Original Posted By r4fh
entong darsem ah p
justru jadi ngera-ngera subang si darsem mah mad:


ngakaks enya leres entong
janten subang atuh kababawa nyak \(
info naon deui atuh kang nyak?
Page 2 of 396 |  < 1 2 3 4 5 6 7 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4