Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 3 of 396 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›

CharedockSpeeD - 31/01/2012 10:00 AM
#41

Quote:
Original Posted By r4fh
atos acan nrim PM na?
lain enggalan, teu teu sabar yeuh D

teu acan kang,,
teu apal kumaha carana,,mklum pan nubi kang D
Quote:
Original Posted By kesitu
pasrah weh kang abdi mah
wios kang nu penting mejeng hammers
sakali kali na ngakaks





info darsem wae kang?
pan mengenai subang oge D


muhun pasrah weh nya kawas istri anu bade di weswew ngakak
kiki260980 - 31/01/2012 10:03 AM
#42

duh kasadayana permios heula ah D

bade training heula guru2 sma dikecamatan uy D

_______________ngacir:
r4fh - 31/01/2012 10:04 AM
#43

Quote:
Original Posted By kesitu
ngakaks enya leres entong
janten subang atuh kababawa nyak \(
info naon deui atuh kang nyak?

naon weh kang D
kagiatan akang di LSM LH tea sugan D

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
teu acan kang,,
teu apal kumaha carana,,mklum pan nubi kang D


muhun pasrah weh nya kawas istri anu bade di weswew ngakak

sok taroskeun ka MJ kumaha carana ari ngirim PM ngakaks
CharedockSpeeD - 31/01/2012 10:04 AM
#44

Quote:
Original Posted By kiki260980
duh kasadayana permios heula ah D

bade training heula guru2 sma dikecamatan uy D

_______________ngacir:

wkwkw naha ayeunamah janten guru?
hebat euy lah D
r4fh - 31/01/2012 10:05 AM
#45

Quote:
Original Posted By kiki260980
duh kasadayana permios heula ah D

bade training heula guru2 sma dikecamatan uy D

_______________ngacir:


weys hebat uy si akang eta matabelo:
sakalian weh tambut SKna kang, treus gadekeun ka BRI ngakaks
cimaungBC.pwk - 31/01/2012 10:05 AM
#46

ges pindahan dei eek:
teu ajak2 \(
CharedockSpeeD - 31/01/2012 10:06 AM
#47

Quote:
Original Posted By cimaungBC.pwk
ges pindahan dei eek:
teu ajak2 \(

naha atuh akang kamana wae \)
nembe gugah nya?
kesitu - 31/01/2012 10:06 AM
#48

Quote:
Original Posted By kiki260980
duh kasadayana permios heula ah D

bade training heula guru2 sma dikecamatan uy D

_______________ngacir:


waah resep uy di training iloveindonesias
sukses kang D

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
teu acan kang,,
teu apal kumaha carana,,mklum pan nubi kang D


muhun pasrah weh nya kawas istri anu bade di weswew ngakak


ngakaksngakaks naha abdi mah teu acan mendakan anu pasrah kitu nya?
bade weswew teh ditampiling wae ngakaksngakaks
CharedockSpeeD - 31/01/2012 10:08 AM
#49

Quote:
Original Posted By kesitu
waah resep uy di training iloveindonesias
sukses kang D



ngakaksngakaks naha abdi mah teu acan mendakan anu pasrah kitu nya?
bade weswew teh ditampiling wae ngakaksngakaks

wah akang kirang brarti ngalobina kang..
sok lobi deui kang dugi ka percaya lamun di weswew ku akang moal matak nanaon (malah ke minta nambah cool: )
r4fh - 31/01/2012 10:12 AM
#50

Quote:
Original Posted By cimaungBC.pwk
ges pindahan dei eek:
teu ajak2 \(

rek di sms teh teu boga pulsa hammer:

Quote:
Quote:
Original Posted By kesitu
waah resep uy di training iloveindonesias
sukses kang D



ngakaksngakaks naha abdi mah teu acan mendakan anu pasrah kitu nya?
bade weswew teh ditampiling wae ngakaksngakaks


Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
wah akang kirang brarti ngalobina kang..
sok lobi deui kang dugi ka percaya lamun di weswew ku akang moal matak nanaon (malah ke minta nambah cool: )


obrolan budak ngora jaman ayeuna matabelo:
Zories - 31/01/2012 10:13 AM
#51

Quote:
Original Posted By rafh

nu penting aya informasi mengenai subang weh kang D
-o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

Atos tuh kang, hapunten bilih salah malus -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
r4fh - 31/01/2012 10:17 AM
#52

Quote:
Original Posted By Zories
Atos tuh kang, hapunten bilih salah malus -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


sip kang :thumbup
atoslah sakitu oge sae D
CharedockSpeeD - 31/01/2012 10:18 AM
#53

Quote:
Original Posted By r4fh
rek di sms teh teu boga pulsa hammer:


obrolan budak ngora jaman ayeuna matabelo:

benten ari tos kolot mah euy D
jadi isin yeuh dikomen ku suhu namah malu:
r4fh - 31/01/2012 10:22 AM
#54

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
benten ari tos kolot mah euy D
jadi isin yeuh dikomen ku suhu namah malu:

akang meureun suhunamah DPeace:
pan abdimah can pangalaman malus
CharedockSpeeD - 31/01/2012 10:24 AM
#55

Quote:
Original Posted By r4fh
akang meureun suhunamah DPeace:
pan abdimah can pangalaman malus

ah pan aya anuleuwih kang,,
juragan lendir tea pan D
PlusOneAddict - 31/01/2012 10:24 AM
#56

Quote:
Original Posted By kesitu


ngakaks enya leres entong
janten subang atuh kababawa nyak \(
info naon deui atuh kang nyak?

Info kegiatan
Di celeng we atuh kang D Peace: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
r4fh - 31/01/2012 10:29 AM
#57

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
ah pan aya anuleuwih kang,,
juragan lendir tea pan D

Tah mun etamah geus lain suhu deui kang
pan Lendir Enthusiast ngakaks

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
Info kegiatan
Di celeng we atuh kang D Peace: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

bareng jeung menejer plus juragan nocan nya kang ngakaks
cimaungBC.pwk - 31/01/2012 10:32 AM
#58

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
naha atuh akang kamana wae \)
nembe gugah nya?


mana aya jam sakieu karek gugah
masuk kerja ge jam 8

Quote:
Original Posted By r4fh
rek di sms teh teu boga pulsa hammer:


obrolan budak ngora jaman ayeuna matabelo:


jiga iklan si sule wae hammers ngakaks
r4fh - 31/01/2012 10:36 AM
#59

Quote:
Original Posted By cimaungBC.pwk

mana aya jam sakieu karek gugah
masuk kerja ge jam 8


jiga iklan si sule wae hammers ngakaks

pan ngajiplak ieu oge D
teu kerja geuningan?
CharedockSpeeD - 31/01/2012 10:38 AM
#60

Quote:
Original Posted By r4fh
Tah mun etamah geus lain suhu deui kang
pan Lendir Enthusiast ngakaks


bareng jeung menejer plus juragan nocan nya kang ngakaks

wkwkwk muhun kag tong ditarios deui anu eta mah :d
Quote:
Original Posted By cimaungBC.pwk


mana aya jam sakieu karek gugah
masuk kerja ge jam 8



jiga iklan si sule wae hammers ngakaks


wah kerja dimana tea ayeuna teh kang??
Page 3 of 396 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4