Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 396 of 396 | ‹ First  < 391 392 393 394 395 396

rafh - 18/10/2012 04:08 PM
#7901

Quote:
Original Posted By bangbhunx
boro2 sami teu tiasa.
--
tah mang epul,kudu meser duei modem cenahngakaks


manawi teh tiasa kang malus

tadina bade pesen o
FreeMoney - 18/10/2012 11:19 PM
#7902

Quote:
Original Posted By Alkohol%
Doooooonnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttttt

maniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiingggggggggggggggggggggggggggggggggg

nganjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkk lah D


halah peke naon donat mang D

kaskusna ge sering pejuhan kieu ngakaks

Quote:
Original Posted By TIC.TAC.TOE
siga rek kimpoi wae make mahar, tinggal reset we dina email D


Moal ngejunk ah cape
Lamun nga bot mah sigana hayu ngakak


wah ka daftar jadi homo D


DONAT heula
Ke di bejaan ngakak


anda layak berhomo ria dikandang kuda ngakaks
Aditya - 18/10/2012 11:47 PM
#7903

waduh..
sigana sepuh tos darateng yeuh :matabelo
Aditya - 18/10/2012 11:50 PM
#7904

Quote:
Original Posted By TIC.TAC.TOE
siga rek kimpoi wae make mahar, tinggal reset we dina email D


Moal ngejunk ah cape
Lamun nga bot mah sigana hayu ngakak


wah ka daftar jadi homo D


DONAT heula
Ke di bejaan ngakak


haha angger ah p
cik atuh bagi anu anti donat na ngakak
bangbhunx - 19/10/2012 11:52 AM
#7905

Quote:
Original Posted By rafh
manawi teh tiasa kang malus

tadina bade pesen o


Quote:
Original Posted By FreeMoney
halah peke naon donat mang D

kaskusna ge sering pejuhan kieu ngakaks



anda layak berhomo ria dikandang kuda ngakaks


Quote:
Original Posted By Aditya
waduh..
sigana sepuh tos darateng yeuh :matabelo


Quote:
Original Posted By Aditya
haha angger ah p
cik atuh bagi anu anti donat na ngakak


Assalamu'alaikum wr.wb.

wilujeung siang SUBANG...
jumsih..jumsih...
kade nu can ibak..ibak heula bisi solat jum'atna teu sah ngakaks
TIC.TAC.TOE - 20/10/2012 09:28 AM
#7906

Wah pangheulana ngepost yeuh
TS na bobo keneh sigana yeuh D
zenzscreamotion - 20/10/2012 09:48 AM
#7907

Quote:
Original Posted By TIC.TAC.TOE
Wah pangheulana ngepost yeuh
TS na bobo keneh sigana yeuh D


hadiiirrrrrrr,,
wilujeng enjing kang beer:

tos lami teu eksis didieu hammer:
Page 396 of 396 | ‹ First  < 391 392 393 394 395 396
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4