Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 4 of 396 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›

kesitu - 31/01/2012 10:39 AM
#61

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
wah akang kirang brarti ngalobina kang..
sok lobi deui kang dugi ka percaya lamun di weswew ku akang moal matak nanaon (malah ke minta nambah cool: )


tah eta masalah kedah lobi heula, hoyong langsung deeerrr abdi mah ngakaks
upami hoyong nambih mah malah repot abdi kang hammers

Quote:
Original Posted By r4fh
rek di sms teh teu boga pulsa hammer:


obrolan budak ngora jaman ayeuna matabelo:


pamawanu tuh kang aonk \(

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
Info kegiatan
Di celeng we atuh kang D Peace: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


kegiatan opname atuh kang? ngakaks
atanapi jadwal operasional ambulace ngakaks
CharedockSpeeD - 31/01/2012 10:40 AM
#62

Quote:
Original Posted By kesitu
tah eta masalah kedah lobi heula, hoyong langsung deeerrr abdi mah ngakaks
upami hoyong nambih mah malah repot abdi kang hammers



pamawanu tuh kang aonk \(



kegiatan opname atuh kang? ngakaks
atanapi jadwal operasional ambulace ngakaks

wkwkw hoyong langsung der mah atuh hese kang,,
pan meh indah janten poreplay heula tea kang,,
meh enak plus ngageleser pas di bebeskeunna kang ngakaks

naha make repot kang D
kesitu - 31/01/2012 10:45 AM
#63

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
wkwkw hoyong langsung der mah atuh hese kang,,
pan meh indah janten poreplay heula tea kang,,
meh enak plus ngageleser pas di bebeskeunna kang ngakaks

naha make repot kang D


enya oge sih kang, puguh didinya seni na nyak? D
ngageleser dugi ka ubun2 ngakaks
ngalobi na kumaha weh sapertos sales ngakaks

repot di-K.O. mah kang ngakaks
CharedockSpeeD - 31/01/2012 10:52 AM
#64

Quote:
Original Posted By kesitu
enya oge sih kang, puguh didinya seni na nyak? D
ngageleser dugi ka ubun2 ngakaks
ngalobi na kumaha weh sapertos sales ngakaks

repot di-K.O. mah kang ngakaks

wkwkwk muhun kang,, ngalobimah kumaha wae lah sami kawas seles panci kang can beunang mah terus weh ngabusa tah ku cariosan ngakak

haha minum jakban kang solusi kaum muda yang lemah shutup:
kesitu - 31/01/2012 10:57 AM
#65

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
wkwkwk muhun kang,, ngalobimah kumaha wae lah sami kawas seles panci kang can beunang mah terus weh ngabusa tah ku cariosan ngakak

haha minum jakban kang solusi kaum muda yang lemah shutup:


ngakaks bener.. bener.. terus weh nya di follow up kang ngakaks
nah masalah utama mah dinu database na yeuh kang hammers

wiihh si akang hatam kieu uy matabelo:
jakban teh siga kumaha kang bingungs
mohon pencerahan D
CharedockSpeeD - 31/01/2012 11:01 AM
#66

Quote:
Original Posted By kesitu
ngakaks bener.. bener.. terus weh nya di follow up kang ngakaks
nah masalah utama mah dinu database na yeuh kang hammers

wiihh si akang hatam kieu uy matabelo:
jakban teh siga kumaha kang bingungs
mohon pencerahan D

wkwkwkw...
ah nukitu weh kang D
akang tiasa meser ditukang jamu terdekat kang shutup:
r4fh - 31/01/2012 11:06 AM
#67

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
wkwkwk muhun kag tong ditarios deui anu eta mah :d


wah kerja dimana tea ayeuna teh kang??

master of the master weh nya kang ngakak

Quote:
Original Posted By kesitu
tah eta masalah kedah lobi heula, hoyong langsung deeerrr abdi mah ngakaks
upami hoyong nambih mah malah repot abdi kang hammers



pamawanu tuh kang aonk \(



kegiatan opname atuh kang? ngakaks
atanapi jadwal operasional ambulace ngakaks

akang saruana p
CharedockSpeeD - 31/01/2012 11:07 AM
#68

Quote:
Original Posted By r4fh
master of the master weh nya kang ngakak


akang saruana p

bhahaha muhun kang leres D

aduh ayeunamah sesah nya rek nepi 200 postingan teh mad:
kesitu - 31/01/2012 11:10 AM
#69

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
wkwkwkw...
ah nukitu weh kang D
akang tiasa meser ditukang jamu terdekat kang shutup:


ngakaks ngakaks nukumaha tea? ngakaksngakaks
oh janten jamu eta teh nya D teu apal malus

Quote:
Original Posted By r4fh
master of the master weh nya kang ngakak


akang saruana p


capedes
maklum lah masih keneh ababil
janten kababawa ngakaks
CharedockSpeeD - 31/01/2012 11:12 AM
#70

Quote:
Original Posted By kesitu
ngakaks ngakaks nukumaha tea? ngakaksngakaks
oh janten jamu eta teh nya D teu apal malus



capedes
maklum lah masih keneh ababil
janten kababawa ngakaks

ah anu kitu weh kang D
taroskeun ku akang weh nyalira ngakaks

nuju dimana kang??
PlusOneAddict - 31/01/2012 11:30 AM
#71

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD

ah anu kitu weh kang D
taroskeun ku akang weh nyalira ngakaks

nuju dimana kang??

Abdi biasa kang
Nuju nguli keneh o

Kumaha karedok tos seep teu acan ? D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
CharedockSpeeD - 31/01/2012 11:32 AM
#72

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
Abdi biasa kang
Nuju nguli keneh o

Kumaha karedok tos seep teu acan ? D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

teuacan kang D
tp tos kena kang target yeuh kang D

soalna hese ayeunamah rek 200 pcs teh euy D
kesitu - 31/01/2012 11:34 AM
#73

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
ah anu kitu weh kang D
taroskeun ku akang weh nyalira ngakaks

nuju dimana kang??


atos weh lah kang percanten stamina nyalira ngakaks
kedah rada seueur olahraga ngakaks

abdi nuju du cimahi kang
nembe beres sarapan ieu teh malus
KaredoksLeunca - 31/01/2012 11:36 AM
#74

Wah geus pindahan geuningan kagets:
Cik sesakeun ruangan nya di bumi enggal
Jang jatah abdi jualan karedok malus -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
CharedockSpeeD - 31/01/2012 11:37 AM
#75

Quote:
Original Posted By kesitu
atos weh lah kang percanten stamina nyalira ngakaks
kedah rada seueur olahraga ngakaks

abdi nuju du cimahi kang
nembe beres sarapan ieu teh malus

owh kitu nya kang..
cimahina dimana kang??
kali aja pan lamun uih ka bandung tiasa ngopi heula di tempat akang malu:
kesitu - 31/01/2012 11:40 AM
#76

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
owh kitu nya kang..
cimahina dimana kang??
kali aja pan lamun uih ka bandung tiasa ngopi heula di tempat akang malu:


di pasar atas kang D
upami ti padalarang mah belok kiri pas di alun2 cimahi
cakeut da..
enya atuh ameng kang, siap 24 jam abdi mah ngakaks

akang ka bandung na dimana kitu?
PlusOneAddict - 31/01/2012 11:43 AM
#77

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD

teuacan kang D
tp tos kena kang target yeuh kang D

soalna hese ayeunamah rek 200 pcs teh euy D

Wkwkwkwkkwwkkwkwkwk
Saurang deui teu aya sih nya
Janten sesah ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
CharedockSpeeD - 31/01/2012 11:46 AM
#78

Quote:
Original Posted By kesitu
di pasar atas kang D
upami ti padalarang mah belok kiri pas di alun2 cimahi
cakeut da..
enya atuh ameng kang, siap 24 jam abdi mah ngakaks

akang ka bandung na dimana kitu?


owh kitu nyakang..
muhun lah kang siap army:

abdi sok ka teteh di daerah cikutra kang sakantenan ngalongok ehem ehem di gerlong cket mesjid DT malu:
PlusOneAddict - 31/01/2012 11:46 AM
#79

Quote:
Original Posted By kesitu


atos weh lah kang percanten stamina nyalira ngakaks
kedah rada seueur olahraga ngakaks

abdi nuju du cimahi kang
nembe beres sarapan ieu teh malus


Kesitu
Ke = keong turtle
Si = sibuk
Tu = tuh kan aya anu enggal deui

D Peace: ah bilih lepat -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
CharedockSpeeD - 31/01/2012 11:47 AM
#80

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
Wkwkwkwkkwwkkwkwkwk
Saurang deui teu aya sih nya
Janten sesah ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


hahah muhun kang..
saurng deui kalah kah kimpoy nya kang D
Page 4 of 396 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4