Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۞۩ REGIONAL SAUNG AMBA ۩۞۩ Salatiga Ungaran Ambarawa & Sekitarnya [PRIME ID ONLY] - Part 5
Total Views: 36354 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 3 of 279 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›

catroch - 13/02/2012 03:44 PM
#41

hadeh piye to kae kok eneng longcat barang hammers
==
pindahan maning ik
sunscribe sek
adenarie - 13/02/2012 04:09 PM
#42

Quote:
Original Posted By catroch
hadeh piye to kae kok eneng longcat barang hammers
==
pindahan maning ik
sunscribe sek


wah wis diapus ketoke sng sebelah om,
wis ra iso di akses wongan,
Ras.Muhammad - 13/02/2012 05:22 PM
#43

Quote:
Original Posted By areMean
asiikkk telat menehhhh wkwkwkwk \D/
rapopoh nek ng pejwan ndak ndue tanggungan apdet isi pos bagi pemalas seperti saya emang baiknya menghindari pejwan ngakak
Peace:

---------------

iki piye sih auto locok karo auto new thread-e rak cetho , nganti dobel2 mad:nohope:


ngakak mangkane kui ora genah
mienyack - 13/02/2012 05:28 PM
#44

wah.. ketinggalan meneh ig think:
rapopo wes.. yang penting keep posting gan ngakaks
---
beres2 sesok2 wae ah..
kahanan'e gek amburadul koyo ngene.. ngacir:
MasCojack - 13/02/2012 06:27 PM
#45

wes pindahan ternyata...
mampir dulu ninggalin jejak..
:travel
mienyack - 13/02/2012 07:10 PM
#46

Quote:
Original Posted By MasCojack
wes pindahan ternyata...
mampir dulu ninggalin jejak..
:travel


ojo ditinggal kang..
nek ilang lho ngakaks
--
tetep sepi ya.. ngacir:
MasCojack - 13/02/2012 07:32 PM
#47

Quote:
Original Posted By mienyack
ojo ditinggal kang..
nek ilang lho ngakaks
--
tetep sepi ya.. ngacir:

mbalik meneh ki lho...
piye, wes sehat rung awakmu kang TS D
mr.saint - 13/02/2012 08:00 PM
#48

e..e..e.... ternjata pada nakal tho... mad:

melakoeken pengebroekan tiada bilang2... army:

semoga tetap terdjaga itoe momentoem keramaian... coffee:
Kangmasmu - 13/02/2012 08:17 PM
#49

jek sepi jebule...
do ningendhi ki.?

opo emang rado ngerti nek wes pindah omah yo ngacir:
krisadyani - 13/02/2012 08:45 PM
#50

buset wis pindahan :mewek:mewek
Ras.Muhammad - 13/02/2012 08:55 PM
#51

Quote:
Original Posted By mr.saint
e..e..e.... ternjata pada nakal tho... mad:

melakoeken pengebroekan tiada bilang2... army:

semoga tetap terdjaga itoe momentoem keramaian... coffee:


semoga membalikan keadaan seperti semula D

Quote:
Original Posted By Kangmasmu
jek sepi jebule...
do ningendhi ki.?

opo emang rado ngerti nek wes pindah omah yo ngacir:


wis rame loh D

Quote:
Original Posted By krisadyani
buset wis pindahan :mewek:mewek


uwis D
Kangmasmu - 13/02/2012 09:06 PM
#52

Quote:
Original Posted By Ras.Muhammad
semoga membalikan keadaan seperti semula D



wis rame loh D



uwis D


ndi, sebelah ngendi sing rame p
areMean - 13/02/2012 09:16 PM
#53

^
nganggo klonengan? gila:

-------------
akibat dan akibatnya gak nanggung lho yaa , judulnya thread aja udah jelasngacir:
MasCojack - 13/02/2012 09:25 PM
#54

Quote:
Original Posted By areMean
^
nganggo klonengan? gila:

-------------
akibat dan akibatnya gak nanggung lho yaa , judulnya thread aja udah jelasngacir:

di lapor ke wae om.
ben skalian... ngacir:
mienyack - 13/02/2012 10:41 PM
#55

Quote:
Original Posted By areMean
^
nganggo klonengan? gila:

-------------
akibat dan akibatnya gak nanggung lho yaa , judulnya thread aja udah jelasngacir:


sampun confirm om.. kalau masih berlanjut nanti ditindak D

baidewe.. ane jualan di fjb malah thread di kopas orang lain capedes

(curhat) ngakaks
SetaBeeSuper - 13/02/2012 10:42 PM
#56

trit sijine dibusak.. postku ilang kabeh..

ora meh posting meneh..

aku mutung.. ngakak
mienyack - 13/02/2012 10:44 PM
#57

Quote:
Original Posted By MasCojack

mbalik meneh ki lho...
piye, wes sehat rung awakmu kang TS D


sampun sehat kang D
katah ingkang bantu doa soale.. o

Quote:
Original Posted By SetaBeeSuper
trit sijine dibusak.. postku ilang kabeh..

ora meh posting meneh..

aku mutung.. ngakak


gedhi gerang mutungan.. ngakak
sing kotak2 rainbow njaluk dituker sing ijo2 ndak entuk? ngakaks
SetaBeeSuper - 13/02/2012 10:52 PM
#58

Quote:
Original Posted By mienyack
sampun sehat kang D
katah ingkang bantu doa soale.. o



gedhi gerang mutungan.. ngakak
sing kotak2 rainbow njaluk dituker sing ijo2 ndak entuk? ngakaks


entuk bro.. sing ijo kotak2 ndi to??

nek ijone mergo gopak gelem ra?? ngakaks
westin - 13/02/2012 11:35 PM
#59

horeeee pertamax...!!!!

:selamat buat rumah baru

hammer
mienyack - 13/02/2012 11:38 PM
#60

Quote:
Original Posted By westin
horeeee pertamax...!!!!

:selamat buat rumah baru

hammer




selamat anda dapat pertamax ngakaks
premium hanya untuk rakyat kurang mampu jarene yo kang ngakaks
--
aku melu njaluk pertamax'e ah ngakaks
Page 3 of 279 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۞۩ REGIONAL SAUNG AMBA ۩۞۩ Salatiga Ungaran Ambarawa & Sekitarnya [PRIME ID ONLY] - Part 5