Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۞۩ REGIONAL SAUNG AMBA ۩۞۩ Salatiga Ungaran Ambarawa & Sekitarnya [PRIME ID ONLY] - Part 5
Total Views: 36354 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 4 of 279 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›

piikaskuser - 13/02/2012 11:40 PM
#61

Quote:
Original Posted By SetaBeeSuper
entuk bro.. sing ijo kotak2 ndi to??

nek ijone mergo gopak gelem ra?? ngakaks


masadi nganggo beta kui kang..
durung njedhul ning kono mesti ngakaks
nggonku meh digawe ning beta tapi aku wegah.. iseh bingung eg hammer:
mienyack - 13/02/2012 11:42 PM
#62

Quote:
Original Posted By piikaskuser


masadi nganggo beta kui kang..
durung njedhul ning kono mesti ngakaks
nggonku meh digawe ning beta tapi aku wegah.. iseh bingung eg hammer:


loh.. ho'oh ig.. nggone seta durung metu ning kene.. hammer:
--
asem ya le.. aku meh pindah ning old meneh malah raiso eg le.. hammer:
piikaskuser - 13/02/2012 11:44 PM
#63

Quote:
Original Posted By mienyack
loh.. ho'oh ig.. nggone seta durung metu ning kene.. hammer:
--
asem ya le.. aku meh pindah ning old meneh malah raiso eg le.. hammer:


loh. jarene telat mlebune. kok koe iso kuot nggon ku eg mas? bingungs
berarti nggone seta tok sing ra njedul ning kono? bingungs

mbingungi dewe malahan
mienyack - 13/02/2012 11:45 PM
#64

Quote:
Original Posted By piikaskuser


loh. jarene telat mlebune. kok koe iso kuot nggon ku eg mas? bingungs
berarti nggone seta tok sing ra njedul ning kono? bingungs

mbingungi dewe malahan


rausah bingung.. ben lak wes.. ngko lak beres dewe..
sing bingung ben kae sing ning kantor kaskus shutup:
piikaskuser - 13/02/2012 11:49 PM
#65

Quote:
Original Posted By mienyack
rausah bingung.. ben lak wes.. ngko lak beres dewe..
sing bingung ben kae sing ning kantor kaskus shutup:


oh, ngono yo.. manut wes.
aku tak ning kene nganggo old sek wae. nek ketoke wes beres ngko gek melu2 njajal beta ngakaks

postku ning kene 119, ning kono piro mas?
mienyack - 13/02/2012 11:54 PM
#66

Quote:
Original Posted By piikaskuser


oh, ngono yo.. manut wes.
aku tak ning kene nganggo old sek wae. nek ketoke wes beres ngko gek melu2 njajal beta ngakaks

postku ning kene 119, ning kono piro mas?


podo ning kene yo 119. ra ISO2 ki piye capedes
ndingaren postingan ning kene barang?

ngantuk aku le.. tak muleh sek.. sesuk neh posting ning kene yo.. D
ben gaul ngakaks
piikaskuser - 13/02/2012 11:56 PM
#67

Quote:
Original Posted By mienyack
podo ning kene yo 119. ra ISO2 ki piye capedes
ndingaren postingan ning kene barang?

ngantuk aku le.. tak muleh sek.. sesuk neh posting ning kene yo.. D
ben gaul ngakaks


yo ki yo wes meh tutup kok D
sesuk tak posting ning kene meneh o

melu ngacir ngacir:
krisadyani - 14/02/2012 12:59 AM
#68

Quote:
Original Posted By SetaBeeSuper
trit sijine dibusak.. postku ilang kabeh..

ora meh posting meneh..

aku mutung.. ngakak


gen ora mutung krudungan kolor :P
LUVVa - 14/02/2012 04:34 AM
#69

aku ra dijak pindahan berdukas

syahdu sekalii berdukas
krisadyani - 14/02/2012 06:20 AM
#70

Quote:
Original Posted By LUVVa
aku ra dijak pindahan berdukas

syahdu sekalii berdukas


podo aq ditinggal... ra melu usung2 :matabelo
SetaBeeSuper - 14/02/2012 07:13 AM
#71

Quote:
Original Posted By piikaskuser
masadi nganggo beta kui kang..
durung njedhul ning kono mesti ngakaks
nggonku meh digawe ning beta tapi aku wegah.. iseh bingung eg hammer:

ojo gelem dijak sesat :cool
Quote:
Original Posted By mienyack
loh.. ho'oh ig.. nggone seta durung metu ning kene.. hammer:
--
asem ya le.. aku meh pindah ning old meneh malah raiso eg le.. hammer:

aliran sesat :cool
Quote:
Original Posted By krisadyani
gen ora mutung krudungan kolor :P

mau beli ga oom?? murah lhooo D
Quote:
Original Posted By LUVVa
aku ra dijak pindahan berdukas

syahdu sekalii berdukas

ngerti kisahku meneh, tambah ngenes kowe dik.. pilu \(
SetaBeeSuper - 14/02/2012 07:20 AM
#72

btw ki mr.bay ultah yo??

MANTAP JAYAAAAAAAAAAAAAAAA..!! :selamat
SetaBeeSuper - 14/02/2012 07:34 AM
#73

D Warnai Valentine-mu dengan warna-warni Kolor Colour.. Cuma 10rb D

Spoiler for kolor
۩۞۩ REGIONAL SAUNG AMBA ۩۞۩ Salatiga Ungaran Ambarawa & Sekitarnya [PRIME ID ONLY] - Part 5


:selamat Selamat hari Valentine bagi yang Merayakan :selamat
LUVVa - 14/02/2012 07:45 AM
#74

Quote:
Original Posted By krisadyani
podo aq ditinggal... ra melu usung2 :matabelo


ho oh, syahdu banget om berdukas

Quote:
Original Posted By SetaBeeSuper

ngerti kisahku meneh, tambah ngenes kowe dik.. pilu \(


kisah opo juragan kolor D
LUVVa - 14/02/2012 07:48 AM
#75

Quote:
Original Posted By krisadyani
podo aq ditinggal... ra melu usung2 :matabelo


ho oh, syahdu banget om berdukas

Quote:
Original Posted By SetaBeeSuper

ngerti kisahku meneh, tambah ngenes kowe dik.. pilu \(


kisah opo juragan kolor D
SetaBeeSuper - 14/02/2012 08:12 AM
#76

Quote:
Original Posted By LUVVa

ho oh, syahdu banget om berdukas



kisah opo juragan kolor D


Quote:
Original Posted By LUVVa

ho oh, syahdu banget om berdukas



kisah opo juragan kolor D


kok ndadak 2x ki np dik ngakak

pokoke kisah sedih di pagi hari lah..

tentang trit kembar yang ditukar ngakak
MasCojack - 14/02/2012 08:19 AM
#77

isuk2 ben ra galau
:kr Adele :kr

[youtube]NAc83CF8Ejk[/youtube]




ngacir: aku ora galau lho ya....
SetaBeeSuper - 14/02/2012 08:26 AM
#78

Quote:
Original Posted By MasCojack
isuk2 ben ra galau
:kr Adele :kr

[youtube]NAc83CF8Ejk[/youtube]




ngacir: aku ora galau lho ya....

"live in her home"

kata2 yg menjurus D

perlu untuk "diluruskan" D
cacux - 14/02/2012 09:11 AM
#79

post pertama di rumah baru D
sugeng enjang sedoyo D
w174nk - 14/02/2012 09:27 AM
#80

selamat pagi..selamat ngejunk di rumah baru \)

selamat facklentine day...

iloveindonesias
Page 4 of 279 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۞۩ REGIONAL SAUNG AMBA ۩۞۩ Salatiga Ungaran Ambarawa & Sekitarnya [PRIME ID ONLY] - Part 5