Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198
Page 7 of 455 | ‹ First  < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >  Last ›

KB6LA - 20/04/2012 08:13 PM
#121

Quote:
Original Posted By haddkrack
ih assalamualaikum sadayana
duh tos lami teu posting


wew aya kang hadd
kamana wae atuh had ?
KB6LA - 20/04/2012 08:14 PM
#122

Quote:
Original Posted By atramd 
muhun kang Cianjur mah tos hujan
meni tiris kieu gening iiiii


wa'alaikum sallam
kamana wae atuh kang
ke tapi saha nya ieu yeuh



alhamdulillah yah hujan
eke disini keringetan cyiiiin .. yuuk :bettys
atramd - 20/04/2012 08:25 PM
#123

Quote:

Quote:
Original Posted By KB6LA


wew aya kang hadd
kamana wae atuh had ?

alhamdulillah yah hujan
eke disini keringetan cyiiiin .. yuuk :bettys

ke naha yeuh si akang teh ngakuot ka nyalira
naha nya


KB6LA - 20/04/2012 08:49 PM
#124

Quote:
Original Posted By atramd 
ke naha yeuh si akang teh ngakuot ka nyalira
naha nya


sering kang da siga kitu
jiga nu ngeser postinganna

apakah ada yg delete postingan
atramd - 20/04/2012 08:55 PM
#125

Quote:
Original Posted By KB6LA


sering kang da siga kitu
jiga nu ngeser postinganna

apakah ada yg delete postingan

kade atuh kang bilih aya nu ngadelete
kin nyaah panginten

KB6LA - 20/04/2012 09:01 PM
#126

Quote:
Original Posted By atramd 
kade atuh kang bilih aya nu ngadelete
kin nyaah panginten


eta mah siklus kang

wew teu nyadar
si akang tos ceban

Spoiler for -
:selamat:selamat:selamat
atramd - 20/04/2012 09:05 PM
#127

Quote:
Original Posted By KB6LA


eta mah siklus kang

wew teu nyadar
si akang tos ceban

Spoiler for -
:selamat:selamat:selamat

oh kitu nya
muhun kang
hatur nuhun kang ah nya

KB6LA - 20/04/2012 09:12 PM
#128

Quote:
Original Posted By atramd 
oh kitu nya
muhun kang
hatur nuhun kang ah nya


sami2 kang
punten abdi sambil nonton pelem kang

nembe donlot tadi
hoyong teu kang ?
atramd - 20/04/2012 09:19 PM
#129

Quote:
Original Posted By KB6LA


sami2 kang
punten abdi sambil nonton pelem kang

nembe donlot tadi
hoyong teu kang ?

pelem naon kang??
nawisan ge da pasti lami atuh kang ngintunna lewat udara
pami enggal mah hoyong we kang :genit

KB6LA - 20/04/2012 09:26 PM
#130

Quote:
Original Posted By atramd 
pelem naon kang??
nawisan ge da pasti lami atuh kang ngintunna lewat udara
pami enggal mah hoyong we kang


ngan 500mb da..
felm thailand the billionaire

sugan tiasa janten inspirasi

Spoiler for reviewna


link donlotna di PM :email
atramd - 20/04/2012 09:35 PM
#131

Quote:
Original Posted By KB6LA


ngan 500mb da..
felm thailand the billionaire

sugan tiasa janten inspirasi



link donlotna di PM :email

ww
atos cek ktp kang nembe wow
iya kang cek heula PM nya

atramd - 20/04/2012 09:42 PM
#132

ke ah kang
aya pidameleun ngetik heula yeuh
KB6LA - 20/04/2012 09:46 PM
#133

Quote:
Original Posted By atramd 
ww
atos cek ktp kang nembe wow
iya kang cek heula PM nya



Quote:
Original Posted By atramd 
ke ah kang
aya pidameleun ngetik heula yeuh


mangga kang
selamat mengetik deh
egamathany - 21/04/2012 01:51 AM
#134

nyaba ah kadieu hahay dedeuh
meuni atos gentos bumi deui
rarajin beer:
meninggalkan jejak heula ah
haddcrack - 21/04/2012 08:28 AM
#135

Quote:
Original Posted By atramd

wa'alaikum sallam
kamana wae atuh kang
ke tapi saha nya ieu yeuh



hehe abdi saha nya?
misterius da abdimah hihihi
bukeuleukan kadang aya kadang teuaya
gunadsa165 - 21/04/2012 08:34 AM
#136

Spoiler for Nu katingal
Quote:
Original Posted By atramd 
ke ah kang
aya pidameleun ngetik heula yeuh


Quote:
Original Posted By KB6LA
mangga kang
selamat mengetik deh


Quote:
Original Posted By egamathany
nyaba ah kadieu hahay dedeuh
meuni atos gentos bumi deui
rarajin
meninggalkan jejak heula ah


Quote:
Original Posted By haddkrack
hehe abdi saha nya?
misterius da abdimah hihihi
bukeuleukan kadang aya kadang teuaya

wilujeung enjing enjing cianjur
kumaha sarehat
punteun nyubi ngiring ameung di palih dieu
ning ieu teh bumi engal deui nya
salam silaturahmi ti simkuring pemuda 3Rut

KB6LA - 21/04/2012 10:17 AM
#137

Quote:
Original Posted By egamathany
nyaba ah kadieu hahay dedeuh
meuni atos gentos bumi deui
rarajin
meninggalkan jejak heula ah


wow aya sepuh
pagi puh

Quote:
Original Posted By haddkrack
hehe abdi saha nya?
misterius da abdimah hihihi
bukeuleukan kadang aya kadang teuaya


mangga kang hadiyan
muchtar

Quote:
Original Posted By gunadsa165
Spoiler for "open"




wilujeung enjing enjing cianjur
kumaha sarehat
punteun nyubi ngiring ameung di palih dieu
ning ieu teh bumi engal deui nya
salam silaturahmi ti simkuring pemuda 3Rut


wilujeng enjing kang
mangga calik
KB6LA - 21/04/2012 02:21 PM
#138

sepi pisan asana teh
efek weekend
agitozoi - 21/04/2012 04:23 PM
#139

punten, Baru liat Rumah baru ! :2thumbup



Posted with [color=orange]kaskusBetaQR[/color]
atramd - 21/04/2012 04:30 PM
#140

nyirian heula lapak ah :bookmarks
kangge engkin kejang2
Page 7 of 455 | ‹ First  < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6