Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 2 of 455 |  < 1 2 3 4 5 6 7 >  Last ›

pawpaw01 - 19/04/2012 10:48 PM
#21

Quote:
Original Posted By atramd 
yaaa ternyata udah lewat pekiwannya ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
aku gak kebagian ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
gara2 kaskus errot ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


seepeun nya kang ngakaks

Quote:
Original Posted By ariaGADING 
sanes milik
panginteun nya kang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


keun wae kang mekiwan mah tonk diagehan ngakaks
ariaGADING - 19/04/2012 10:50 PM
#22

Quote:
Original Posted By pawpaw01
bumi enggal D
mudah2an tiasa rame deui beer:


wow
tah eta kang beer:
sugan we op warnet cianjur ngariung didiuengakaks
ariaGADING - 19/04/2012 10:51 PM
#23

Quote:
Original Posted By pawpaw01
seepeun nya kang ngakaks



keun wae kang mekiwan mah tonk diagehan ngakaks


oalah D
kedah eta kang ngakaks

Quote:
Original Posted By atramd
muhun kang hatur nuhun malus
anu kengeng T.O.J saha kang shutup:
ngacir:


amiin kang
hayu atuh urang beberes heula kang D
ameh genah merenah tumaninah ngakaks


wah enya nya D
teu acan infokeun yeuh
berita buruk kang \(
atramd - 19/04/2012 10:52 PM
#24

teu enakeun posting ti old mah
ke ah urang ngalih heula ngacir:
ariaGADING - 19/04/2012 10:52 PM
#25

Quote:
Original Posted By atramd
teu enakeun posting ti old mah
ke ah urang ngalih heula ngacir:


wah rek ngalih kamana kang kagets:
tong ulah alih ah ngakaks
pawpaw01 - 19/04/2012 10:54 PM
#26

Quote:
Original Posted By atramd 
muhun kang hatur nuhun ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
anu kengeng T.O.J saha kang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


amiin kang
hayu atuh urang beberes heula kang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
ameh genah merenah tumaninah ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


mangga kang D
nu abot abot ku akang nyaaak beer:

Quote:
Original Posted By ariaGADING 
wow
tah eta kang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
sugan we op warnet cianjur ngariung didiue۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


nu sanes op warnet kumaha kang :mewek
atramd - 19/04/2012 10:56 PM
#27

Quote:
Original Posted By ariaGADING


oalah D
kedah eta kang ngakaks



wah enya nya D
teu acan infokeun yeuh
berita buruk kang \(

oh kitu kang D
tapi tadi abdi ningal ti kang Daniar/SSna
anu kengeng jiga abdi kang ngakaks
ngacir2

pawpaw01 - 19/04/2012 10:57 PM
#28

Quote:
Original Posted By atramd 
muhun kang seepeun yeuh ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
abdi sih malaweung di fb nuju chat sareng si yayang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


haha karunya teuing nohope:

Quote:
Original Posted By ariaGADING 
oalah ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
kedah eta kang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6



wah enya nya ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
teu acan infokeun yeuh
berita buruk kang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


kunaon kang ??
hadiahna nambih nyak bingungs
atramd - 19/04/2012 10:57 PM
#29

Quote:
Original Posted By ariaGADING


wah rek ngalih kamana kang kagets:
tong ulah alih ah ngakaks

ngalih ka beti kang :bettys
di old mah asa hareurin gening capedes

Quote:
Original Posted By pawpaw01


mangga kang D
nu abot abot ku akang nyaaak beer:



nu sanes op warnet kumaha kang :mewek

oke kang siap lah D
abdi akut2 kasur we da kasur ge burat kang ngakaks

atramd - 19/04/2012 10:59 PM
#30

Quote:
Original Posted By pawpaw01


haha karunya teuing nohope:



kunaon kang ??
hadiahna nambih nyak bingungs

wios ah kang nohope:
sanes milik panginten kang berdukas
pirang2 kang kabagean peki2 ge ngakaks

ariaGADING - 19/04/2012 11:02 PM
#31

Quote:
Original Posted By pawpaw01
mangga kang D
nu abot abot ku akang nyaaak beer:



nu sanes op warnet kumaha kang :mewek


opens All siul:
sugan we nu tukang poto tiasa ngajakan rencang D
ngarah tiasa di foto Peace:

Quote:
Original Posted By atramd
oh kitu kang D
tapi tadi abdi ningal ti kang Daniar/SSna
anu kengeng jiga abdi kang ngakaks
ngacir2


Quote:
Original Posted By pawpaw01
haha karunya teuing nohope:



kunaon kang ??
hadiahna nambih nyak bingungs


berita buruk
pasukan urang cianjur sadayana di borong \(
kang ichsan jeung abdi teu gaduhan pasukan deuih kang \(
ariaGADING - 19/04/2012 11:04 PM
#32

Quote:
Original Posted By atramd
ngalih ka beti kang :bettys
di old mah asa hareurin gening capedes


oke kang siap lah D
abdi akut2 kasur we da kasur ge burat kang ngakaks


oh kitunya D
mangga kang pami kitu mah D



Posted with [color=orange]kaskusBetaQR[/color]
atramd - 19/04/2012 11:04 PM
#33

di karantun heula ah sakedap
teu acan makmal ieuteh ngacir:
pawpaw01 - 19/04/2012 11:09 PM
#34

Quote:
Original Posted By ariaGADING 
opens All ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6:
sugan we nu tukang poto tiasa ngajakan rencang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
ngarah tiasa di foto ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6





berita buruk
pasukan urang cianjur sadayana di borong ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
kang ichsan jeung abdi teu gaduhan pasukan deuih kang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6



waduh maenya nepi ka seep matabelo:
keren oge boronganna p
ariaGADING - 19/04/2012 11:13 PM
#35

Quote:
Original Posted By atramd 
di karantun heula ah sakedap
teu acan makmal ieuteh ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


pesen hiji kang Peace:
ngangge cengek nya D


Quote:
Original Posted By pawpaw01
waduh maenya nepi ka seep ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
keren oge boronganna ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


seeup sih henteu D
ngan sesa opat siki p
matakannguriak toko yeuh ngabangun warnet ngakaks




Posted with [color=orange]kaskusBetaQR[/color]
asep23 - 19/04/2012 11:15 PM
#36

alah tos majeng gening page teh D
tadi mah nembe ge ngpost langsung di close takut
ariaGADING - 19/04/2012 11:16 PM
#37

Quote:
Original Posted By asep23
alah tos majeng gening page teh ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
tadi mah nembe ge ngpost langsung di close ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


muhun kang o
oalah maenya kang kagets:




Posted with [color=orange]kaskusBetaQR[/color]
pawpaw01 - 19/04/2012 11:18 PM
#38

Quote:
Original Posted By ariaGADING 
opens All ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6:
sugan we nu tukang poto tiasa ngajakan rencang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
ngarah tiasa di foto ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6





berita buruk
pasukan urang cianjur sadayana di borong ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
kang ichsan jeung abdi teu gaduhan pasukan deuih kang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


bade difoto prewed nya kang D
bade sabaraha potogrepe peryogina o
pawpaw01 - 19/04/2012 11:19 PM
#39

Quote:
Original Posted By asep23
alah tos majeng gening page teh ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
tadi mah nembe ge ngpost langsung di close ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


ku saha kang diclosena o
meni tega kitu norose:
barreltee - 19/04/2012 11:40 PM
#40

nyobi update status didieu ah D
senangnyaaaa bumi enggal angel:
Page 2 of 455 |  < 1 2 3 4 5 6 7 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6