Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 3 of 455 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›

atramd - 19/04/2012 11:45 PM
#41

hadir again ah ngakaks
araya keneh teu nya bingung:
barreltee - 19/04/2012 11:46 PM
#42

Quote:
Original Posted By atramd 
hadir again ah ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
araya keneh teu nya ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


aya abdi kang o
maap kalo akang bosen berbusa:
atramd - 19/04/2012 11:47 PM
#43

Quote:
Original Posted By barreltee


aya abdi kang o
maap kalo akang bosen berbusa:

jiaaa sok kitu capedes
pan abdi maturan akang D
eta posting sakedap deui kang ka samen D

barreltee - 19/04/2012 11:49 PM
#44

Quote:
Original Posted By atramd 
jiaaa sok kitu ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
pan abdi maturan akang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
eta posting sakedap deui kang ka samen ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


kitu nya kang o
makasih banyak loh kangshakehand afro:
atramd - 19/04/2012 11:50 PM
#45

Quote:
Original Posted By barreltee


kitu nya kang o
makasih banyak loh kangshakehand afro:

iya kang sama2 D
ke kang tadi teh aya kang Asep tapi teu aya deui gening bingung:

barreltee - 19/04/2012 11:52 PM
#46

Quote:
Original Posted By atramd 
iya kang sama2 ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
ke kang tadi teh aya kang Asep tapi teu aya deui gening ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


muhun didieu sakali posting o
tadi diditu oge sakali o
atramd - 19/04/2012 11:54 PM
#47

Quote:
Original Posted By barreltee


muhun didieu sakali posting o
tadi diditu oge sakali o

ahahahaha ngakak
bosen jigana kang ngakak

barreltee - 19/04/2012 11:55 PM
#48

Quote:
Original Posted By atramd 
ahahahaha ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
bosen jigana kang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


abdi oge bosen kang o
gara2 kamari ngabret ____:ngacir
atramd - 19/04/2012 11:56 PM
#49

Quote:
Original Posted By barreltee


abdi oge bosen kang o
gara2 kamari ngabret ____:ngacir

abdi mah henteu da kang ;)
pan abdi mah nubi enggal keneh kitu kang malus

barreltee - 19/04/2012 11:58 PM
#50

Quote:
Original Posted By atramd 
abdi mah henteu da kang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
pan abdi mah nubi enggal keneh kitu kang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


abdi tadi kaskus teu dikukumaha D
aya meureun 2 jam mah o
asep23 - 20/04/2012 12:00 AM
#51

Quote:
Original Posted By pawpaw01
ku saha kang diclosena o
meni tega kitu norose:


ku abang hancip :babyboy
Quote:
Original Posted By ariaGADING
muhun kang o
oalah maenya kang kagets:




Posted with [color=orange]kaskusBetaQR[/color]

muhun kang
cigana hansip teh ngantosan abi ngakak
barreltee - 20/04/2012 12:02 AM
#52

Quote:
Original Posted By asep23
ku abang hancip ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

muhun kang
cigana hansip teh ngantosan abi ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


muhun nya kang o
nya didieu we lah kang postingna D
atramd - 20/04/2012 12:05 AM
#53

Quote:
Original Posted By barreltee


abdi tadi kaskus teu dikukumaha D
aya meureun 2 jam mah o

karunya atuh kang pami di kukumaha mah Peace:
paingan atuh akang tadi menghilang D

barreltee - 20/04/2012 12:06 AM
#54

Quote:
Original Posted By atramd 
karunya atuh kang pami di kukumaha mah ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
paingan atuh akang tadi menghilang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


muhun kang D
pertamaxna mah aya tamu heula o
atramd - 20/04/2012 12:07 AM
#55

Quote:
Original Posted By barreltee


muhun kang D
pertamaxna mah aya tamu heula o

oh kitu nya D
kang ari eta ngangge old/beti kang?? think:

barreltee - 20/04/2012 12:09 AM
#56

Quote:
Original Posted By atramd 
oh kitu nya ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
kang ari eta ngangge old/beti kang?? ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


ngangge betty kang D
kaku di old malah ngakaks

tos beradaptasi soalna jeung naon wae nu aya o
atramd - 20/04/2012 12:10 AM
#57

Quote:
Original Posted By barreltee


ngangge betty kang D
kaku di old malah ngakaks

tos beradaptasi soalna jeung naon wae nu aya o

sami atuh kang sareng abdi pami kitu mah ngakaks
mending di beti nya kang ayeuna mah :bettys

barreltee - 20/04/2012 12:11 AM
#58

Quote:
Original Posted By atramd 
sami atuh kang sareng abdi pami kitu mah ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
mending di beti nya kang ayeuna mah ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


muhun ai kita2 mah kang D
berarti ngamaksimalkeun jeung berusaha menikmati nu aya o

batur mah seueur nu baralik katinggalna p
atramd - 20/04/2012 12:14 AM
#59

Quote:
Original Posted By barreltee


muhun ai kita2 mah kang D
berarti ngamaksimalkeun jeung berusaha menikmati nu aya o

batur mah seueur nu baralik katinggalna p

oh kitu nya kang D
ya etamah kumaha kita we nya kang D
kang mimin bagi2 kaos yeuh kang tos apal??

barreltee - 20/04/2012 12:17 AM
#60

Quote:
Original Posted By atramd 
oh kitu nya kang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
ya etamah kumaha kita we nya kang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
kang mimin bagi2 kaos yeuh kang tos apal??


maca cih kang o
mana kang ?? D


Spoiler for -+
:selamat:selamat:selamat

batabig:toast
Page 3 of 455 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6