Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 455 of 455 | ‹ First  < 450 451 452 453 454 455

ariaGADING - 19/10/2012 10:41 PM
#9081

kamarana yeuh
teu aya nu ngepost deuih bingung:
atramd - 19/10/2012 11:08 PM
#9082

Quote:
Original Posted By ariaGADING
kamarana yeuh
teu aya nu ngepost deuih bingung:

۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6 hai kaaang
abdi nembe dongkap yeuh \)b
kangen yeuh ka si akang peluk peluk peluk
ariaGADING - 19/10/2012 11:38 PM
#9083

Quote:
Original Posted By atramd
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6 hai kaaang
abdi nembe dongkap yeuh \)bs
kangen yeuh ka si akang peluk peluk peluk


waduh kamana we kang
tara katingal ti tadi D
atramd - 19/10/2012 11:57 PM
#9084

Quote:
Original Posted By ariaGADING
waduh kamana we kang
tara katingal ti tadi D

pareum listrik kang hadeuuuh cd
aya-aya wae nyaeta gangguan teh cd
ariaGADING - 20/10/2012 12:12 AM
#9085

Quote:
Original Posted By atramd
pareum listrik kang hadeuuuh cd
aya-aya wae nyaeta gangguan teh cd


aya nu rusak ceunah pln kang alatna di cianjur

sukanagara oge kamari wengi pareum total sadayana

rada lami deuih, ngan ayeuna mah henteu o
atramd - 20/10/2012 12:23 AM
#9086

Quote:
Original Posted By ariaGADING
aya nu rusak ceunah pln kang alatna di cianjur

sukanagara oge kamari wengi pareum total sadayana

rada lami deuih, ngan ayeuna mah henteu o

wah pantesan atuh kang
meni remen pisan pareum teh capedes
mangkaning teu nganggo ups deuih kompina didieumah kang berdukas
ariaGADING - 20/10/2012 12:45 AM
#9087

Quote:
Original Posted By atramd
wah pantesan atuh kang
meni remen pisan pareum teh capedes
mangkaning teu nganggo ups deuih kompina didieumah kang berdukas


sami kang abdi oge teu ngangge ups o

mun dipasihan ups sadayana jebol kantong Peace:
atramd - 20/10/2012 01:01 AM
#9088

Quote:
Original Posted By ariaGADING
sami kang abdi oge teu ngangge ups o

mun dipasihan ups sadayana jebol kantong Peace:

nu server we wungkul atuh kang D
daripada sadayana mending meser inverter kang ngakaks
TIC.TAC.TOE - 20/10/2012 09:21 AM
#9089

Wilujeng dinten minggu
Hayu ah olah raga heula o
TIC.TAC.TOE - 20/10/2012 09:23 AM
#9090

Quote:
Original Posted By ariaGADING
sami kang abdi oge teu ngangge ups o

mun dipasihan ups sadayana jebol kantong Peace:


Quote:
Original Posted By atramd
nu server we wungkul atuh kang D
daripada sadayana mending meser inverter kang ngakaks


Kuwot heula ah
Anu ngageugeuh Cianjur coffee:
Page 455 of 455 | ‹ First  < 450 451 452 453 454 455
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6