PC Games
Home > LOEKELOE > GAMES > PC Games > Watch Dogs | Ubisoft
Total Views: 16808
Page 1 of 18 |  1 2 3 4 5 6 >  Last ›

mr.dp - 05/06/2012 09:05 AM
#1
Watch Dogs | Ubisoft | Everything is Connected, Connection is Power


Exclusive Gameplay from E3

[YOUTUBE]FcMRkyoHKeA[/YOUTUBE] [YOUTUBE]4hP3BizXV6g[/YOUTUBE]

Character
Quote:

Aiden Pearce


Aiden Pearce is the protagonist of Watch Dogs. He has access to the ctOS of Chicago. He is a highly skilled computer hacker, and is obsessed with surveillance, protecton, and control. People he loves have been hurt in the past and are being hurt again, so he becomes a vigilante to put a stop to it. He is in a "gray area," being neither good nor bad. The player defines which side he is closer to.
===================================================
Aiden Pearce adalah tokoh protagonis Watch Dogs Dia memiliki akses ke ctOS Chicago. Dia adalah seorang hacker komputer yang sangat terampil, dan terobsesi dengan pengawasan, keamanan, dan kontrol. Orang-orang yang ia cintai telah disakiti di masa lalu dan sedang disakiti lagi, dia menjadi seorang yang bertindak main hakim sendiri untuk menghentikan itu. Dia berada di "area abu-abu," menjadi baik atau buruk. Pemain mendefinisikan sendiri di sisi mana ia lebih dekat.


Joseph Demarco



Joseph Demarco is a philanthropist and enemy in Watch Dogs. Pearce draws him out by using himself as bait and entering his art show, Dot ConneXion. By eavesdropping a phone conversation, Pearce learns that Demarco is on the way to the show and sneaks out. He sees Demarco's car and scrambles some traffic lights, causing a large car crash. He then uses the cars as cover while killing Demarco's guards. Once he is done with the guards, he executes Demarco with a shot to the head. However, this whole scene could have played out differently if Pearce hadn't hacked the traffic lights.
============================================================
Joseph Demarco adalah dermawan dan musuh di Watch Dogs. Pearce menarik dia keluar dengan menggunakan dirinya sebagai umpan dalam pertunjukan seni, Dot ConneXion. Dengan menyadap percakapan telepon, Pearce mengetahui bahwa Demarco dalam perjalanan menuju acara itu dan menyelinap keluar. Dia melihat mobil Demarco kemudian mengacak beberapa lampu lalu lintas, menyebabkan kecelakaan mobil besar. Dia kemudian menggunakan mobil sebagai pelindung sementara untuk membunuh penjaga Demarco itu. Setelah dia selesai dengan para penjaga, ia mengeksekusi Demarco dengan tembakan ke kepala. Namun, seluruh alur cerita bisa dimainkan bisa saja berbeda jika Pearce tidak meng-hack lampu lalu lintas seperti di demo.


Quote:

Release Date : 2013
Developer :Ubisoft Montreal, Ubisoft Reflections




Quote:
It was confirmed by Ubisoft that it was played on PC, using 360 controller and it? will be released for PS3, 360 and PC.


[QUOTE=IGN.com]

Spoiler for
Announced at Ubisoft's E3 2012 Press Conference, Watch Dogs is an open-world urban survival game with a measure of tactical stealth action thrown into the mix.

Watch Dogs will be coming to the Xbox 360, PlayStation 3, PC. When asked whether Watch Dogs will also be released on Wii U, Ubisoft's Senior Vice President of Sales & Marketing Tony Key said, Not at this time. We have so many titles in development for Wii U right now that we need to keep that team focused and this is a very very ambitious game. But its not out of the question.
An Interesting Premise

Watch Dogs is set in Chicago, where players take control of a hacker named Aiden Pearce. Aiden uses (and hacks into) the interconnected information networks to make the modern world's electronic and computerized devices work to his advantage -- a "technomancer."

Using his abilities, he goes about locating and eradicating his enemies by lethal means, including use of jamming technology that can disable cell phones and even cause traffic accidents. [1] Some may even go as far as describing Watch Dogs as "Assassin's Creed" with hacking.

At the start of the game, Aiden's abilites will be very limited, with a small control over the city. As the game progresses, however, the amount of abilities available to the character will increase dramatically with options to choose how to extend his control over the city depending on a specific play-style.

In a press release, Creative Director at Ubisoft Jonathan Morin says, "Watch Dogs goes beyond the limits of today's open-world games by giving players the ability to control an entire city. In Watch Dogs, anything connected to the city's Central Operating System becomes a weapon. By pushing the boundaries, we can provide players with action and access to information on a scale that's never been seen in a video game before."
Early Viral Marketing

Scanning an image of a QR code that appeared in the demo at Ubisoft's E3 2012 Press Conference brings the user to the site http://dotconnexion.ubi.com/, which appears to be a viral marketing site related to the game.


[/quote]

Spoiler for SS




mr.dp - 05/06/2012 09:06 AM
#2

News



Info

Survey Hardware versi Steam Desember 2010 - Mei 2012
Spoiler for Info
Razhad - 05/06/2012 09:12 AM
#3

buset dah ubi lembut g kira2 bikin game blom nanti ad ac 3 trus ini trus splinter cell : black list ckckck abis dah duit gw klo bli ori semua yg ori ac 3 deh




pejwan
mr.dp - 05/06/2012 09:15 AM
#4

Quote:
Original Posted By Razhad
buset dah ubi lembut g kira2 bikin game blom nanti ad ac 3 trus ini ckckck abis dah duit gw klo bli ori semua yg ori ac 3 deh




pejwan



briliant ide nya ubisoft, kudos sama developer nya
Razhad - 05/06/2012 09:22 AM
#5

Quote:
Original Posted By mr.dp
briliant ide nya ubisoft, kudos sama developer nya


iy klo diliat2 kayaknya mirip2 sama saint row nih
AUDI97 - 05/06/2012 09:28 AM
#6

ane buffer video demonya pas di E3 tadi....mantap nih game
xanakilangkx - 05/06/2012 09:38 AM
#7

ini kah game misterius dari ubisoft itu?
Razhad - 05/06/2012 09:41 AM
#8

Quote:
Original Posted By xanakilangkx
ini kah game misterius dari ubisoft itu?


maybe btw gan kok ente avanya kg nyampe sehari langsung ganti aje?
android61 - 05/06/2012 09:41 AM
#9

Quote:
Original Posted By xanakilangkx
ini kah game misterius dari ubisoft itu?



kalo ni game open world saingan GTA makin banyak
btw nanti sore ada racun buat kamu:bettys
texhnolyze - 05/06/2012 09:48 AM
#10

keren cuy..
tapi agak berbau2 game2 nya rockstar ya
tapi ability nya keren bikin beda sm game lain
cyberprend - 05/06/2012 09:48 AM
#11

wew, gilak nih, galak amat enginenya

abis brpa pasta nih .. psti panas kompi ane
banish - 05/06/2012 09:59 AM
#12

siap2 upgrade VGA
tiap ada game baru upgrade VGA
capedeh_96 - 05/06/2012 10:27 AM
#13

bisa co op !!!

insta buy.
xanakilangkx - 05/06/2012 01:11 PM
#14

Quote:
Original Posted By Razhad
maybe btw gan kok ente avanya kg nyampe sehari langsung ganti aje?
gan, postingnya hati hati gan, di pantau momod :armys

Quote:
Original Posted By android61

kalo ni game open world saingan GTA makin banyak
btw nanti sore ada racun buat kamu:bettys
iya.. tapi ini keren banget bisa nyadap sana sini
butuh spesifikasi kompi kaya gimana nih ya? kompi taun jebot gw masih bisa main ga yah
belom ada info kapan keluar nih ya?
hadeeehhh.. makin banyak aja game keren yang pengen di maini.. jadi bingung ngatur dananya belom beli max payne 3, gta v, kalau tambah ini, makin bangkrut gw

sial, dia sudah install
agung416 - 05/06/2012 01:36 PM
#15

kayaknya emang bener ini pengganti ac series

terlalu banyak game bagus,

nabung nabung nabung

arlie - 05/06/2012 01:52 PM
#16

gokil ini game.. kacau! gk sabar gw
xlulux - 05/06/2012 03:11 PM
#17

YES! UBISOFT IS BACK !!!

Semoga bagus ya storyline nya
Di.As.A.Cho.Les - 05/06/2012 03:22 PM
#18

nih dia!!!....ane baca tadi pagi di twitter....
oh ini game dari ubisoft, kirain film
soalnya tadi pagi gx sempetliat videonya(klamaan buffer), harus sekolah
KingPhuKang - 05/06/2012 03:27 PM
#19

kirain game lucu dari judulnya,nonton balapan anjing atau latih anjing.
eh taunya sebangsa open world kyk GTA
gila deh anak jaman skrg dimanjain sama game2 keren.
Ghardy - 05/06/2012 06:03 PM
#20

Ai-nya keren banget
ada kecelakaan terus pejalan kakinya nolongin :matabelo

mudah2an ga bernasib sama kayak I Am Alive
Page 1 of 18 |  1 2 3 4 5 6 >  Last ›
Home > LOEKELOE > GAMES > PC Games > Watch Dogs | Ubisoft