Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ★۩★New Home - Regional Wonogiri ★۩★[Wajib Prime ID]
Total Views: 7875 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 3 of 50 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›

aghniya.89 - 21/06/2012 11:20 PM
#41

wah jigur ternyata ganti TS o
TS e kibok :dp
yunusvisionone - 21/06/2012 11:24 PM
#42

Quote:
Original Posted By _gie_
woh pancik pancikan :matabelo
trisam berarti takut




ngacir:


walah cd

aku normal lho malu:
Quote:
Original Posted By aghniya.89
wah jigur ternyata ganti TS o
TS e kibok :dp


ngakak iyo mbokis
aghniya.89 - 21/06/2012 11:27 PM
#43

Quote:
Original Posted By yunusvisionone
walah cd

aku normal lho malu:

ngakak iyo mbokis


mbokis tp kelakuan ne ora bois blas :dp
ampun puh kibok Peace:
yunusvisionone - 21/06/2012 11:29 PM
#44

Quote:
Original Posted By aghniya.89
mbokis tp kelakuan ne ora bois blas :dp
ampun puh kibok Peace:


ngakaks adalah benar

ra melu melu aku ngacir:
aghniya.89 - 21/06/2012 11:30 PM
#45

Quote:
Original Posted By yunusvisionone
ngakaks adalah benar

ra melu melu aku ngacir:


kudu melu2 kowe kang o
bocah e ndi iki shutup:
yunusvisionone - 21/06/2012 11:32 PM
#46

Quote:
Original Posted By aghniya.89
kudu melu2 kowe kang o
bocah e ndi iki shutup:


ra gelem aku takuts

paling ngedit pekiwan o
mbethoe - 21/06/2012 11:34 PM
#47

asik new ts ngacir:

oleh wanlinier yoh malu:
aghniya.89 - 21/06/2012 11:34 PM
#48

Quote:
Original Posted By yunusvisionone
ra gelem aku takuts

paling ngedit pekiwan o


pokoke kudu gelem mad:
tambah rak kalap tho kibok iki :dp
mung golek pejwan njuk minggat berbusa:
mbethoe - 21/06/2012 11:35 PM
#49

post 1 - 10 by ts yo gan D

selain ts req del shakehand:

ngacir:
chiloGG - 21/06/2012 11:36 PM
#50

:matabelo
ganti anyar TS'e matabelo:
pantesan mbah kibok wingi ora golek pekiwan hammer:
yang dibeta belum di closed kae ngacir:
meninggalkan jejak Paws:
yunusvisionone - 21/06/2012 11:36 PM
#51

Quote:
Original Posted By mbethoe
asik new ts ngacir:

oleh wanlinier yoh malu:


oleh koyo e o
mbokis gaool og o
ra koyo kowe shutup:
Quote:
Original Posted By aghniya.89
pokoke kudu gelem mad:
tambah rak kalap tho kibok iki :dp
mung golek pejwan njuk minggat berbusa:


pokoke ra gelem takuts

ngakak
aghniya.89 - 21/06/2012 11:36 PM
#52

Quote:
Original Posted By mbethoe
asik new ts ngacir:

oleh wanlinier yoh malu:


enak tenan oleh oneliner genit:
jos tenan TS sik anyar recsel
kied_bokis - 21/06/2012 11:38 PM
#53

Quote:
Original Posted By aghniya.89
kudu melu2 kowe kang o
bocah e ndi iki shutup:


Quote:
Original Posted By yunusvisionone
ra gelem aku takuts

paling ngedit pekiwan o


Quote:
Original Posted By aghniya.89
pokoke kudu gelem mad:
tambah rak kalap tho kibok iki :dp
mung golek pejwan njuk minggat berbusa:


Quote:
Original Posted By chiloGG
:matabelo
ganti anyar TS'e matabelo:
pantesan mbah kibok wingi ora golek pekiwan hammer:
yang dibeta belum di closed kae ngacir:
meninggalkan jejak Paws:




sing ngrasani dosaku bagi wong 3 duwur iki ngakaks
aku meh mangkat kerjo \(
aghniya.89 - 21/06/2012 11:39 PM
#54

Quote:
Original Posted By mbethoe
post 1 - 10 by ts yo gan D

selain ts req del shakehand:

ngacir:


aku ora oleh pejwan puh :mewek

Quote:
Original Posted By chiloGG
:matabelo
ganti anyar TS'e matabelo:
pantesan mbah kibok wingi ora golek pekiwan hammer:
yang dibeta belum di closed kae ngacir:
meninggalkan jejak Paws:


rak update tenan iki mergo dadi jangker lintas regional :dp

Quote:
Original Posted By yunusvisionone
oleh koyo e o
mbokis gaool og o
ra koyo kowe shutup:

pokoke ra gelem takuts

ngakak


kudu gelem ah mad:
yunusvisionone - 21/06/2012 11:39 PM
#55

Quote:
Original Posted By kied_bokis
sing ngrasani dosaku bagi wong 2 duwur iki ngakaks
aku meh mangkat kerjo \(


sopo sing ngrasani :dp

Jogo CCTV toh?? shutup: ngacir:
aghniya.89 - 21/06/2012 11:40 PM
#56

Quote:
Original Posted By kied_bokis
sing ngrasani dosaku bagi wong 3 duwur iki ngakaks
aku meh mangkat kerjo \(


meh mangkal neng ndi kowe kang shutup:
bali ne ngko shubuh mesti ngacir:
yunusvisionone - 21/06/2012 11:42 PM
#57

Quote:
Original Posted By aghniya.89
aku ora oleh pejwan puh :mewek



rak update tenan iki mergo dadi jangker lintas regional :dp



kudu gelem ah mad:


kwi dudu JLR kang o

co admin kwi jabatane o

Ati2 lho takuts
kied_bokis - 21/06/2012 11:42 PM
#58

Quote:
Original Posted By aghniya.89
meh mangkal neng ndi kowe kang shutup:
bali ne ngko shubuh mesti ngacir:

kok tau o
kamu perhatian banget sih ma aku o
Quote:
Original Posted By yunusvisionone
sopo sing ngrasani :dp

Jogo CCTV toh?? shutup: ngacir:


ha mau pora ngrasani bingung
ho.oh je kang ngakak
chiloGG - 21/06/2012 11:43 PM
#59

Quote:
Original Posted By aghniya.89

rak update tenan iki mergo dadi jangker lintas regional :dp

ngakak
rak reti je kang hammer

Quote:
Original Posted By kied_bokis

sing ngrasani dosaku bagi wong 3 duwur iki ngakaks
aku meh mangkat kerjo \(


kok aku ditambahke nohope: lah
aku rak melu2 lek ngacir:


Quote:
Original Posted By yunusvisionone


kwi dudu JLR kang o

co admin kwi jabatane o

Ati2 lho takuts


ampunn mbah \(
sampean kok mesti jahat karo aku toh \(
aghniya.89 - 21/06/2012 11:44 PM
#60

Quote:
Original Posted By yunusvisionone
kwi dudu JLR kang o

co admin kwi jabatane o

Ati2 lho takuts


woh sangar tenan ik takuts
pantes wae nek mangkal neng KSP shutup:

Quote:
Original Posted By kied_bokis
kok tau o
kamu perhatian banget sih ma aku o

ha mau pora ngrasani bingung
ho.oh je kang ngakak


opo sih sing ora kanggo kowe kang genit:
Page 3 of 50 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ★۩★New Home - Regional Wonogiri ★۩★[Wajib Prime ID]