Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ★۩★New Home - Regional Wonogiri ★۩★[Wajib Prime ID]
Total Views: 7875 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 4 of 50 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›

yunusvisionone - 21/06/2012 11:44 PM
#61

Quote:
Original Posted By kied_bokis
kok tau o
kamu perhatian banget sih ma aku o


ha mau pora ngrasani bingung
ho.oh je kang ngakak


ra ono og o

ngakaks

mamah manyul ra d jak sisan ngacir:
mbethoe - 21/06/2012 11:45 PM
#62

Quote:
Original Posted By yunusvisionone
oleh koyo e o
mbokis gaool og o
ra koyo kowe shutup:


pokoke ra gelem takuts

ngakak

la sakiki sepi je o

Quote:
Original Posted By aghniya.89
enak tenan oleh oneliner genit:
jos tenan TS sik anyar recsel

hooh jos ben rame puh o

Quote:
Original Posted By aghniya.89
aku ora oleh pejwan puh :mewek



rak update tenan iki mergo dadi jangker lintas regional :dp



kudu gelem ah mad:


aku yo ora oleh je \(
kied_bokis - 21/06/2012 11:46 PM
#63

Quote:
Original Posted By yunusvisionone
ra ono og o

ngakaks

mamah manyul ra d jak sisan ngacir:

bunda udu mamah nohope:
rakalap tenan iki :dp
Quote:
Original Posted By aghniya.89
woh sangar tenan ik takuts
pantes wae nek mangkal neng KSP shutup:



opo sih sing ora kanggo kowe kang genit:

njengking sik naknu kang genit:
Quote:
Original Posted By chiloGG

ngakak
rak reti je kang hammer



kok aku ditambahke nohope: lah
aku rak melu2 lek ngacir:




ampunn mbah \(
sampean kok mesti jahat karo aku toh \(


salah berarti mau hammer:
aghniya.89 - 21/06/2012 11:46 PM
#64

Quote:
Original Posted By chiloGG

ngakak
rak reti je kang hammer


kok aku ditambahke nohope: lah
aku rak melu2 lek ngacir:



ampunn mbah \(
sampean kok mesti jahat karo aku toh \(


kok iso ora reti kang D
mesti mergo nek mangkal neng KSP iki shutup:
Prazzelicious - 21/06/2012 11:46 PM
#65

★۩★New Home - Regional Wonogiri ★۩★[Wajib Prime ID]
★۩★New Home - Regional Wonogiri ★۩★[Wajib Prime ID]


Selamat Datang
Reg. Wonogiri
Keep respect to other's
:selamat :selamat :selamat
:selamat

★۩★New Home - Regional Wonogiri ★۩★[Wajib Prime ID]
★۩★New Home - Regional Wonogiri ★۩★[Wajib Prime ID]
yunusvisionone - 21/06/2012 11:47 PM
#66

Quote:
Original Posted By aghniya.89
woh sangar tenan ik takuts
pantes wae nek mangkal neng KSP shutup:



opo sih sing ora kanggo kowe kang genit:


kandani og takuts

aku ra wani og kang ngacir:
chiloGG - 21/06/2012 11:48 PM
#67

Quote:
Original Posted By kied_bokis

salah berarti mau hammer:


wis gk po2 kang p
selamat ngih pak TS shakehand


Quote:
Original Posted By aghniya.89


kok iso ora reti kang D
mesti mergo nek mangkal neng KSP iki shutup:


lha emang rak reti kang o
nen KSP mung dolan kang hammer:

Quote:
Original Posted By Prazzelicious
★۩★New Home - Regional Wonogiri ★۩★[Wajib Prime ID]
★۩★New Home - Regional Wonogiri ★۩★[Wajib Prime ID]


[FONT="Trebuchet MS"]Selamat Datang
Reg. Wonogiri
Keep respect to other's
:selamat :selamat :selamat
:selamat

★۩★New Home - Regional Wonogiri ★۩★[Wajib Prime ID]
★۩★New Home - Regional Wonogiri ★۩★[Wajib Prime ID]


:matabelo
mantap lek praz[/FONT]
aghniya.89 - 21/06/2012 11:49 PM
#68

Quote:
Original Posted By mbethoe
la sakiki sepi je o


hooh jos ben rame puh o


aku yo ora oleh je \(


pejwan digondol kibok kabeh jew puh :dp

Quote:
Original Posted By kied_bokis
bunda udu mamah nohope:
rakalap tenan iki :dp

njengking sik naknu kang genit:

salah berarti mau hammer:


iki bok tak njengking genit:
★۩★New Home - Regional Wonogiri ★۩★[Wajib Prime ID]

Quote:
Original Posted By Prazzelicious
★۩★New Home - Regional Wonogiri ★۩★[Wajib Prime ID]
★۩★New Home - Regional Wonogiri ★۩★[Wajib Prime ID]

Selamat Datang
Reg. Wonogiri
Keep respect to other's
:selamat :selamat :selamat
:selamat
★۩★New Home - Regional Wonogiri ★۩★[Wajib Prime ID]
★۩★New Home - Regional Wonogiri ★۩★[Wajib Prime ID]


tamu ijin posting yow kang Peace:
aghniya.89 - 21/06/2012 11:50 PM
#69

Quote:
Original Posted By yunusvisionone
kandani og takuts

aku ra wani og kang ngacir:


aku yow rak wae wes kang takuts
wedi ndak gon ku di banned takuts

Quote:
Original Posted By chiloGG

wis gk po2 kang p
selamat ngih pak TS shakehand



lha emang rak reti kang o
nen KSP mung dolan kang hammer:


:matabelo
mantap lek praz


maklum kowe kan meh dadi momod yow kang ngakak
yunusvisionone - 21/06/2012 11:50 PM
#70

Quote:
Original Posted By mbethoe
la sakiki sepi je o


hooh jos ben rame puh o



aku yo ora oleh je \(


iki wes rame o

wes penak toh ganti TS???
Quote:
Original Posted By kied_bokis
bunda udu mamah nohope:
rakalap tenan iki :dp

njengking sik naknu kang genit:


salah berarti mau hammer:


bunda toh :dp
Mamah nggo sopo???
chiloGG - 21/06/2012 11:53 PM
#71

Quote:
Original Posted By aghniya.89

maklum kowe kan meh dadi momod yow kang ngakak


jangan didengarkan om2 itu bicara kang cd:
adalah hoax kae kie cd:
kied_bokis - 21/06/2012 11:53 PM
#72

Quote:
Original Posted By aghniya.89
aku yow rak wae wes kang takuts
wedi ndak gon ku di banned takuts



maklum kowe kan meh dadi momod yow kang ngakak

sopo calon mod e iki matabelo:
Quote:
Original Posted By yunusvisionone
iki wes rame o

wes penak toh ganti TS???


bunda toh :dp
Mamah nggo sopo???

mamah nggo akun wonogirikeras nuh kang ngakaks
ra di SS lho mads
kied_bokis - 21/06/2012 11:55 PM
#73

tinggal sik yo kabeh
meh adus njuk mangkal hammer:
ngacir:
yunusvisionone - 21/06/2012 11:57 PM
#74

Quote:
Original Posted By aghniya.89
aku yow rak wae wes kang takuts
wedi ndak gon ku di banned takuts



maklum kowe kan meh dadi momod yow kang ngakak


iyo kang takuts

Id mung 1 iki takuts
Quote:
Original Posted By kied_bokis
sopo calon mod e iki matabelo:

mamah nggo akun wonogirikeras nuh kang ngakaks
ra di SS lho mads


wow :matabelo

SS ah lebokne nang manyul siul:
yunusvisionone - 22/06/2012 12:01 AM
#75

Wes sepi bakmen :dp

turu wae nek nhu ngacir:
Prazzelicious - 22/06/2012 12:03 AM
#76
hancik salah klik quote :hammer:
Quote:
Original Posted By chiloGG


wis gk po2 kang p
selamat ngih pak TS shakehand




lha emang rak reti kang o
nen KSP mung dolan kang hammer:



:matabelo
mantap lek praz


Quote:
Original Posted By aghniya.89
pejwan digondol kibok kabeh jew puh :dp



iki bok tak njengking genit:
★۩★New Home - Regional Wonogiri ★۩★[Wajib Prime ID]



tamu ijin posting yow kang Peace:


Quote:
Original Posted By yunusvisionone
iki wes rame o

wes penak toh ganti TS???


bunda toh :dp
Mamah nggo sopo???


Quote:
Original Posted By kied_bokis
tinggal sik yo kabeh
meh adus njuk mangkal hammer:
ngacir:

sori2 kabeh salah klik hammer:

elingku mau ta'klik edit deh amazed:
topexstopexs - 22/06/2012 05:49 AM
#77

wow pindah rumah
TSnya ganti matabelo:
akhtiar - 22/06/2012 06:52 AM
#78

pagi wonogiri D

tambah rame wae iki matabelo:
yunusvisionone - 22/06/2012 08:09 AM
#79

Pagi man teman o

selamat beraktipitas beer:
akhtiar - 22/06/2012 08:25 AM
#80

Quote:
Original Posted By yunusvisionone
Pagi man teman o

selamat beraktipitas beer:


pagi mas gan coffee:

lagi ton ball iki o
Page 4 of 50 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ★۩★New Home - Regional Wonogiri ★۩★[Wajib Prime ID]