Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2
Total Views: 10502 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 2 of 43 |  < 1 2 3 4 5 6 7 >  Last ›

drjoe - 10/08/2012 04:18 PM
#21

Quote:
Original Posted By yudidee
Tetotototototoetetetooo...

Rumah baru, semanget baru oge pamiarsa


abah...update peli one D

tos babayar abi piraku acan digugu :mewek
poyoul - 10/08/2012 04:21 PM
#22

eh ari konci sambungan aya jualan hiji" kitu? anu koncina teh terpisah siga konci sok, abi peryogi konci sambungan 21 keur pelk mobil, pelk bawana mah bisa kunu biasa ge tapi pelk anu adeuk di pasangna teubisa kudu pake konci sambungan
9oZiLaX - 10/08/2012 04:21 PM
#23

alah siah
paketu bakal baeud capedes
yudidee - 10/08/2012 04:27 PM
#24

Quote:
Original Posted By poyoul
[RIGHT]pertamax page one ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2 ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2
tos pertamax mah ibak weh ah bade amengan bari jajan pisang hejo kango tajil malus [/RIGHT]

Sip...aku tunggu kedatanganmu kakanda kisss

Quote:
Original Posted By drjoe
abah...update peli one D

tos babayar abi piraku acan digugu :mewek

Iraha japrem ka si aku? acan ah...D
Sip sip...ke diapdet nyailoveindonesias

Quote:
Original Posted By 9oZiLaX
alah siah
paketu bakal baeud capedes

Da mang nunu atuh gara garanamah

>>>> HESEMELEH
9oZiLaX - 10/08/2012 04:30 PM
#25

[QUOTE=yudidee;737618641]Sip...aku tunggu kedatanganmu kakanda kisss


Iraha japrem ka si aku? acan ah...D
Sip sip...ke diapdet nyailoveindonesias


Da mang nunu atuh gara garanamah

>>>> HESEMELEH
kabayan9 - 10/08/2012 04:40 PM
#26

aih...anu dodoho teh teu kaparengan...
\(
9oZiLaX - 10/08/2012 04:45 PM
#27

Quote:
Original Posted By kabayan9
aih...anu dodoho teh teu kaparengan...
\(


ngadodoho naon mang

adzan ashar mah atos kalangkung
andri1990.8 - 10/08/2012 04:46 PM
#28

jurig teu kabagean pekiwan

ANNU DI PEKIWAN GARALAOUW wkwkwk
poyoul - 10/08/2012 04:48 PM
#29

matabelo:
Quote:
Original Posted By poyoul
eh ari konci sambungan aya jualan hiji" kitu? anu koncina teh terpisah siga konci sok, abi peryogi konci sambungan 21 keur pelk mobil, pelk bawana mah bisa kunu biasa ge tapi pelk anu adeuk di pasangna teubisa kudu pake konci sambungan


share nya dong suhu matabelo:
yg ada jual terpisah dmn, ato aya nu gaduheun mah suhunkeun weh ku abi hammer:
surajayaNETcell - 10/08/2012 04:48 PM
#30

kela rek heheotan heula siul: siul: siul: siul:
aya nu garalau teu kabagean page one capedes capedes capedes capedes
kela kela nya sakedap rek susurian heula ngakaks ngakaks ngakaks ngakaks





MangAjaywowcantik
9oZiLaX - 10/08/2012 04:52 PM
#31

Quote:
Original Posted By andri1990.8
jurig teu kabagean pekiwan

ANNU DI PEKIWAN GARALAOUW wkwkwk

kan mang andri jurigna
anu garalaw teh saha ? ngakak
Quote:
Original Posted By poyoul
matabelo:
share nya dong suhu matabelo:
yg ada jual terpisah dmn, ato aya nu gaduheun mah suhunkeun weh ku abi hammer:

meuni karunya di kemot deui ku nyalira ngakaks
Quote:
Original Posted By surajayaNETcell
kela rek heheotan heula siul: siul: siul: siul:
aya nu garalau teu kabagean page one capedes capedes capedes capedes
kela kela nya sakedap rek susurian heula ngakaks ngakaks ngakaks ngakaks





MangAjaywowcantik


tah mang andri ngakaks
bsurya - 10/08/2012 04:53 PM
#32

Quote:
Original Posted By surajayaNETcell
kela rek heheotan heula siul: siul: siul: siul:
aya nu garalau teu kabagean page one capedes capedes capedes capedes
kela kela nya sakedap rek susurian heula ngakaks ngakaks ngakaks ngakaks





MangAjaywowcantik


eta mang ajay meni siga nu bungah sumurigah

ngan tiasa gumujeung alit ah mang jay Yb
drjoe - 10/08/2012 04:55 PM
#33

[QUOTE=yudidee;737618641]Sip...aku tunggu kedatanganmu kakanda kisss


Iraha japrem ka si aku? acan ah...D
Sip sip...ke diapdet nyailoveindonesias


Da mang nunu atuh gara garanamah

>>>> HESEMELEH
bsurya - 10/08/2012 05:01 PM
#34

[QUOTE=drjoe;737628949]ah dusta piraku acan ngakaks

asli na jadi panasaran naon hartina hesemeleh ngakaks



mun teu lepat mah di toko samudra aya
ngan nu lokalan nu keceran mah D


______________________________________
pengumuman
ID : saltiva pensi dari Reg.Garut
drjoe - 10/08/2012 05:12 PM
#35

Quote:
Original Posted By bsurya
kunaon atuh di pensi keun mang . . . . . !?
garalau deui kitu Yb


kumargi aya sabab musabab id na bade dipake ku salarea kanggo dagang fokus di fjb,,
kitu kirang langkung na waketu D

kela eta blue screen kumaha mang?jd rarewas \(
bsurya - 10/08/2012 05:24 PM
#36

Quote:
Original Posted By drjoe
kumargi aya sabab musabab id na bade dipake ku salarea kanggo dagang fokus di fjb,,
kitu kirang langkung na waketu D

kela eta blue screen kumaha mang?jd rarewas \(


good bye saltiva atuh welcome drjoe . . . . . beda bubulanan geuning Yb

enya beda cpu beda oge penerimaan panas

model anu dual core kadang 50 degree

wae bisa blue screen komo pasta garing plus kipas pinuh ku kebul capedes
kabayan9 - 10/08/2012 05:25 PM
#37

Quote:
Original Posted By 9oZiLaX
ngadodoho naon mang

adzan ashar mah atos kalangkung

eta atuh simkuring meni teu di agehan pekiwan..\(
Quote:
Original Posted By surajayaNETcell
kela rek heheotan heula siul: siul: siul: siul:
aya nu garalau teu kabagean page one capedes capedes capedes capedes
kela kela nya sakedap rek susurian heula ngakaks ngakaks ngakaks ngakaks





MangAjaywowcantik


maca ieu..asa tos rahet terus diawuran uyah ngakaks
aalez - 10/08/2012 06:12 PM
#38

wih rumah baru ..... ciik akh rada di beresan korsi na ...ngakaks
absen hella akh D
Wediantoasn - 10/08/2012 06:35 PM
#39

YbYb rumah baru YbYb
salam kenal kasadayana sesepuh sareng penghuni didieu ti nyubitolD
gagal pekiwan + katingaleun 2 page cd
drjoe - 10/08/2012 06:41 PM
#40

Quote:
Original Posted By bsurya
good bye saltiva atuh welcome drjoe . . . . . beda bubulanan geuning Yb

enya beda cpu beda oge penerimaan panas

model anu dual core kadang 50 degree

wae bisa blue screen komo pasta garing plus kipas pinuh ku kebul capedes

anu abi mah core i pive Peace:
sugan teh bakal ngabeledug ngakaks
Quote:
Original Posted By kabayan9
eta atuh simkuring meni teu di agehan pekiwan..\(


maca ieu..asa tos rahet terus diawuran uyah ngakaks

asa lagu dangdut eta diawur uyah ngakaks
Quote:
Original Posted By aalez
wih rumah baru ..... ciik akh rada di beresan korsi na ...ngakaks
absen hella akh D

sok gera beberes ulah isin" D
Page 2 of 43 |  < 1 2 3 4 5 6 7 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2