Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2
Total Views: 10502 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 3 of 43 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›

bsurya - 10/08/2012 06:54 PM
#41

wilujeung buka puasa baraya sadaya

coffee: coffee: coffee: coffee: coffee:
herrmoel - 10/08/2012 07:12 PM
#42

selamat berbuka \)b

___________________________
wew teu kabagean nongkrong capedes D
mangga nu nalongkrong dipayun gera beberes tulisan \)
cendolscendolscendols

Spoiler for ngupi nyok
?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2

surajayaNETcell - 10/08/2012 07:46 PM
#43

Quote:
Original Posted By herrmoel
[B][CENTER][FONT="papyrus"][COLOR="Blue"]selamat berbuka \)bs

___________________________
wew teu kabagean nongkrong capedes D
mangga nu nalongkrong dipayun gera beberes tulisan \)
cendolscendolscendols

Spoiler for "ngupi nyok"



:mewek :mewek :mewek
azzzzzzzzz galau
teu di bere emuk nu kitu azzzzzzzzzzzzzz
galauuuuuuuuuuuuuu[/B][/CENTER][/COLOR][/FONT]
MangAjaywowcantik
bsurya - 10/08/2012 08:12 PM
#44

Quote:
Original Posted By surajayaNETcell


:mewek :mewek :mewek
azzzzzzzzz galau
teu di bere emuk nu kitu azzzzzzzzzzzzzz
galauuuuuuuuuuuuuu
MangAjaywowcantik



kedahna diangge kitu mang jay sareung acukna

ambeh katinggal junkies lol Yb
herrmoel - 10/08/2012 08:34 PM
#45

Quote:
Original Posted By bsurya



kedahna diangge kitu mang jay sareung acukna

ambeh katinggal junkies lol Yb


xixixi
D
barada atuh stiker na di tempel na damis
D
surajayaNETcell - 10/08/2012 08:59 PM
#46

Quote:
Original Posted By bsurya
kedahna diangge kitu mang jay sareung acukna

ambeh katinggal junkies lol Yb

wew ada kaosnya juga :matabelooo
ai abi iraha dapet THR na :mewek
Quote:
Original Posted By herrmoel
[B][CENTER][FONT="papyrus"][COLOR="Blue"]xixixi
D
barada atuh stiker na di tempel na damis
D


wew jeung sticker oge
beuki :mewek iyeumah[/B][/CENTER][/COLOR][/FONT]
MangAjaywowcantik
TobiAntiBata - 10/08/2012 10:43 PM
#47

alah kakantun ningan janten kabagean page 3
asa sarareger ningan bumi enggal mah

mangga dileeuet saya aya
?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2
Sanuk - 10/08/2012 11:22 PM
#48

assalamu'alaikum WR . WB

selamat mlm wilujeung weungi D

aya jalmi teu ieu tehthink:
TobiAntiBata - 10/08/2012 11:24 PM
#49

Quote:
Original Posted By Sanuk
assalamu'alaikum WR . WB

selamat mlm wilujeung weungi D

aya jalmi teu ieu tehthink:


aya kaang abi hadir didieu Peace:
Sanuk - 10/08/2012 11:48 PM
#50

Quote:
Original Posted By TobiAntiBata
aya kaang abi hadir didieu Peace:


nu sanes kamaran kangthink:
biasana sok aya nu ngarondabingung:
drjoe - 11/08/2012 12:02 AM
#51

Eitsss...:
naha eta bet gaduh habu kitu
asa keren
Quote:
Original Posted By herrmoel
selamat berbuka \)b

___________________________
wew teu kabagean nongkrong capedes D
mangga nu nalongkrong dipayun gera beberes tulisan \)
cendolscendolscendols

Spoiler for ngupi nyok
?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2

Sanuk - 11/08/2012 12:10 AM
#52

Quote:
Original Posted By drjoe
Eitsss...:
naha eta bet gaduh habu kitu
asa keren

wow sepuh reg,garut matabelo:
wilujeung weungi kang beer:
herrmoel - 11/08/2012 12:25 AM
#53

Quote:
Original Posted By surajayaNETcell

wew ada kaosnya juga :matabelooo
ai abi iraha dapet THR na :mewek


wew jeung sticker oge
beuki :mewek iyeumah
MangAjaywowcantik

:2thumbup

D
Quote:
Original Posted By TobiAntiBata
alah kakantun ningan janten kabagean page 3
asa sarareger ningan bumi enggal mah

mangga dileeuet saya aya

si saya ge katinggaleun kareta api mang
capedes D
Quote:
Original Posted By Sanuk
assalamu'alaikum WR . WB

selamat mlm wilujeung weungi D

aya jalmi teu ieu tehthink:

wass..
aya di palih dieu kang \)
Quote:
Original Posted By drjoe
Eitsss...:
naha eta bet gaduh habu kitu
asa keren

D
emuk+t-shirts+stiker
ada di marih pak min D
btw agan kelamaan tapa nya ya Yb
Sanuk - 11/08/2012 12:37 AM
#54

Quote:
Original Posted By herrmoel
:2thumbup

D

si saya ge katinggaleun kareta api mang
capedes D

wass..
aya di palih dieu kang \)

D
emuk+t-shirts+stiker
ada di marih pak min D
btw agan kelamaan tapa nya ya Yb


nembe muncul geuningan kuncenaPeace:
Sahur Sahur Sahur__________ngacir:

kedap dai lebaran D
TobiAntiBata - 11/08/2012 12:40 AM
#55

Quote:
Original Posted By Sanuk
nu sanes kamaran kangthink:
biasana sok aya nu ngarondabingung:


tah ningan aya paketu kang Peace:

Quote:
Original Posted By herrmoel
:2thumbup

D

si saya ge katinggaleun kareta api mang
capedes D



TS na tega paketu dikantunkeun ngakak
Sanuk - 11/08/2012 12:42 AM
#56

Quote:
Original Posted By TobiAntiBata
tah ningan aya paketu kang Peace:


TS na tega paketu dikantunkeun ngakak


oh eta teh paketu kangngakaks
Nembe apal kangD
herrmoel - 11/08/2012 12:50 AM
#57

Quote:
Original Posted By Sanuk


nembe muncul geuningan kuncenaPeace:
Sahur Sahur Sahur__________ngacir:

kedap dai lebaran D

lebaran nage teu dugi ka garut kang D
di nagrek di cegat si komo D
Quote:
Original Posted By TobiAntiBata


tah ningan aya paketu kang Peace:



TS na tega paketu dikantunkeun ngakak

baru tau dia shutup:
D
Quote:
Original Posted By Sanuk


oh eta teh paketu kangngakaks
Nembe apal kangD

naon cing paketu teh ? D
tukang ngored oge D
TobiAntiBata - 11/08/2012 12:51 AM
#58

Quote:
Original Posted By Sanuk
oh eta teh paketu kangngakaks
Nembe apal kangD

ah sok api api kitu malu:

Quote:
Original Posted By herrmoel


baru tau dia shutup:
D


haha maklum masih nubie
Sanuk - 11/08/2012 12:53 AM
#59

Quote:
Original Posted By herrmoel
lebaran nage teu dugi ka garut kang D
di nagrek di cegat si komo D

baru tau dia shutup:
D

naon cing paketu teh ? D
tukang ngored oge D


emang di ayeuna tos macet kitu eek:

Quote:
Original Posted By TobiAntiBata
ah sok api api kitu malu:


slina kang Peace:
herrmoel - 11/08/2012 12:59 AM
#60

Quote:
Original Posted By TobiAntiBata

ah sok api api kitu malu:



haha maklum masih nubie

hayu urang kejang2 D
muru ISO 10000 D
mengpeng teu aya jenderal hangsip shutup:
Quote:
Original Posted By Sanuk


emang di ayeuna tos macet kitu eek:



slina kang Peace:


nagrek mah moal macet ketah D
palingge tarogong n macet mah capedes
Page 3 of 43 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2