Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2
Total Views: 10502 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 4 of 43 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›

TobiAntiBata - 11/08/2012 01:11 AM
#61

Quote:
Original Posted By Sanuk

slina kang Peace:


ah masa tak percaya aku o

Quote:
Original Posted By herrmoel
hayu urang kejang2 D
muru ISO 10000 D
mengpeng teu aya jenderal hangsip shutup:



kejank2 sok siga nu ayan wae paketu mah hawhahaha Yb Peace:
herrmoel - 11/08/2012 01:14 AM
#62

Quote:
Original Posted By TobiAntiBata


ah masa tak percaya aku o



kejank2 sok siga nu ayan wae paketu mah hawhahaha Yb Peace:

ngakaks
eta mah :berbusa atuh
bari ngagoler D
TobiAntiBata - 11/08/2012 01:53 AM
#63

Quote:
Original Posted By herrmoel
ngakaks
eta mah :berbusa atuh
bari ngagoler D


hahahahha naha wayah kieu tacan kulem paketu ?
Wediantoasn - 11/08/2012 08:17 AM
#64

YbYb wilujeung enjing garut YbYb
iloveindonesias happy weekend iloveindonesias
yudidee - 11/08/2012 10:34 AM
#65

Lapor : Paketu, waketu sareng pak TS
ijin beberes page hiji


kamari di sms ku paketu takuts
satkom74 - 11/08/2012 12:32 PM
#66
salam ka sadayana
nepangkeun penghuni baru reg garut
yudidee - 11/08/2012 12:33 PM
#67

Quote:
Original Posted By satkom74
nepangkeun penghuni baru reg garut


Tipalih mana nya? asa kenal kisss
namina entis nya ti cimaragas
ngakak
drjoe - 11/08/2012 12:36 PM
#68

Quote:
Original Posted By yudidee
Lapor : Paketu, waketu sareng pak TS
ijin beberes page hiji


kamari di sms ku paketu takuts

es em me mes naon tah
kangen kitu ngakaks
Quote:
Original Posted By satkom74
nepangkeun penghuni baru reg garut


hai hai
mangga di aos peki 1 na syarat sareng prasyarat reg.Garut D

tipalih mana kang?
satkom74 - 11/08/2012 12:37 PM
#69

Quote:
Original Posted By yudidee
Tipalih mana nya? asa kenal kisss
namina entis nya ti cimaragas
ngakak


leres pisan naha uninga
yudidee - 11/08/2012 12:40 PM
#70

Quote:
Original Posted By drjoe
es em me mes naon tah
kangen kitu ngakaks


hai hai
mangga di aos peki 1 na syarat sareng prasyarat reg.Garut D

tipalih mana kang?

Aiiiih...si kamuh mau tau aza dech
ini mah maslah lelaki wowcantik:

Quote:
Original Posted By satkom74
leres pisan naha uninga

ngakak
Terang atuh, tinu bauna oge tos ngahiliwir ka cikajang Yb
drjoe - 11/08/2012 12:55 PM
#71

Quote:
Original Posted By yudidee
Aiiiih...si kamuh mau tau aza dech
ini mah maslah lelaki wowcantik:


ngakak
Terang atuh, tinu bauna oge tos ngahiliwir ka cikajang Yb


jadi maksud nya akoh bukan lelaki kitu bah
hayu lah bah dibuktikan kejantanan ku ngakak


bitan heula
jam kaskus ngaco ieu teh ????
aalez - 11/08/2012 02:46 PM
#72

wilujeung wayah kieu ka sadayana araya kitu D
iloveindonesias
iloveindonesiasiloveindonesias
iloveindonesiasiloveindonesiasiloveindonesias
iloveindonesias
iloveindonesias
iloveindonesias
Wediantoasn - 11/08/2012 05:00 PM
#73

Quote:
Original Posted By aalez
wilujeung wayah kieu ka sadayana araya kitu D
iloveindonesias
iloveindonesiasiloveindonesias
iloveindonesiasiloveindonesiasiloveindonesias
iloveindonesias
iloveindonesias
iloveindonesias

wilujeung wayah kieu oge mang
kumaha damang D
bsurya - 11/08/2012 05:19 PM
#74

wilujeung dinteun sabtu sore . . . . . .
weekends deui gening kisss

krg malam siap . . . . . !?
aalez - 11/08/2012 05:28 PM
#75

Quote:
Original Posted By Wediantoasn
wilujeung wayah kieu oge mang
kumaha damang D



alhmdulilah mang sae ... kumaha salawasna ??
kamana wae atoh meuni awis teupang sareng anu ksep D shutup:
Quote:
Original Posted By bsurya
wilujeung dinteun sabtu sore . . . . . .
weekends deui gening kisss

krg malam siap . . . . . !?


siap wae sim abi mah ... kumaha tah anu ti kota siap moal D
Wediantoasn - 11/08/2012 05:47 PM
#76

Quote:
Original Posted By bsurya
wilujeung dinteun sabtu sore . . . . . .
weekends deui gening kisss

krg malam siap . . . . . !?

siap mang insha Allah
upami teu aya halangan
dimana yeuh mendarat na D

Quote:
Original Posted By aalez
alhmdulilah mang sae ... kumaha salawasna ??
kamana wae atoh meuni awis teupang sareng anu ksep D shutup:
[/FONT][/B]

alhamdulillah damang mang
masih keneh kasep ngakaks
muhun kamana wae attuh nya malus
aalez - 11/08/2012 06:10 PM
#77

Quote:
Original Posted By Wediantoasn
siap mang insha Allah
upami teu aya halangan
dimana yeuh mendarat na D


alhamdulillah damang mang
masih keneh kasep ngakaks
muhun kamana wae attuh nya malus


og kasep mah tos pangsiun mang gun ayena mh ngakaks
ngakaks aya we mang di hatimu shutup:....
Wediantoasn - 11/08/2012 06:44 PM
#78

Quote:
Original Posted By aalez
og kasep mah tos pangsiun mang gun ayena mh ngakaks
ngakaks aya we mang di hatimu shutup:....

owh kitu nu gelo sanes kasep mah
ning eta jendral hansip pataruman
mang kasep dayat ngakaks

dimana dimana bingungs
di hati siapa ? D
herrmoel - 11/08/2012 07:14 PM
#79

Wilujeng wengi KRG\)b
wilujeng berbuka \)
surajayaNETcell - 11/08/2012 07:34 PM
#80

aslallamuallaikum
wilujeng wayah kiyeu ah kasadayana nu aya ddeu
mangga atu urang ngariung





MangAjaywowcantik
Page 4 of 43 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2