Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 3 of 90 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›

AmorCbr - 07/09/2012 10:25 PM
#41

rumaos kloningan berdukas mangga ah kasadayana ngacir:
OldMan_41 - 07/09/2012 10:31 PM
#42

Quote:
Original Posted By andrypein
untung teu di beti malus malus



ngakaks ngakaks ngakaks ngakaks
enging dicaci maki
anu batur ngakaks
—Yang anda baca adalah bukan tulisan™


Oh muhun nya shutup:

Bilih aya nu gaduh na maca eum, rek dibalikeun heula ah modem na ngacir:

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
hadeuuh nembe aya tau..janten katinggaleun capedes


Tamu timana kitu mang, wayah keiu namu?? think:


Nembe beres ibak bari yeuseuh anggean, encok na kumat yeuh nohope:
AnjarAsmara - 07/09/2012 10:34 PM
#43

Quote:
Original Posted By AmorCbr
rumaos kloningan berdukas mangga ah kasadayana ngacir:

terima kasih sobat atas bantuanmu mempercepat proses kuriak ke rumah baru ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Oh muhun nya shutup:

Bilih aya nu gaduh na maca eum, rek dibalikeun heula ah modem na ngacir:


Tamu timana kitu mang, wayah keiu namu?? think:


Nembe beres ibak bari yeuseuh anggean, encok na kumat yeuh nohope:


aya anu bade nanggap kosidah barudak di nu hajat kaping 13 september, jadi we teu kabagean pekiwan berdukas


asa wara'as
OldMan_41 - 07/09/2012 10:37 PM
#44

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
terima kasih sobat atas bantuanmu mempercepat proses kuriak ke rumah baru ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3



aya anu bade nanggap kosidah barudak di nu hajat kaping 13 september, jadi we teu kabagean pekiwan berdukas


asa wara'as


Meuni co cwit kitu perpisahanna ngakaks

Tapi nya mueni nyaan tabuh 9 langkung, enjing deui pan tiasa nya mang D

Bari nuang nasi kucing yeuh, bade mang?? D
AnjarAsmara - 07/09/2012 10:39 PM
#45

Nyumbang Desain Kaos Reg. Ciamis mang manawi kaanggo malus

Spoiler for
===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3






asa wara'as
mbahgozin - 07/09/2012 10:40 PM
#46

selamat untuk rumah baru nya,,,
kahade bilih aya nu ngaruag ... :2thumbup :2thumbup
OldMan_41 - 07/09/2012 10:43 PM
#47

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
Nyumbang Desain Kaos Reg. Ciamis mang manawi kaanggo malus

Spoiler for
===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3






asa wara'as


Wah, boleh tah mang, thumbup:

Abi ge hoyong nyumbang mung can kabujeng ngadamel desainna hammer:
AnjarAsmara - 07/09/2012 10:43 PM
#48

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Meuni co cwit kitu perpisahanna ngakaks

Tapi nya mueni nyaan tabuh 9 langkung, enjing deui pan tiasa nya mang D

Bari nuang nasi kucing yeuh, bade mang?? D


uhun mang terharu berdukas
tapi kapan2 tiasa nyolong post pami momodna kapireupeunan shutup:

maklum mang nu anyar hajat sok parno capedes
mangga ngiring raos..abi ge nuju ngemi ayam kaleresan aya nulangkung tukang sate ngakaks

===================================================

kela tadi teh TS nyuhunkeun logo Reg. Ciamis anu muter di post terakhir part 2, tapi guning aya di pekiwan part 3 postnya bingungs
tengkyu hansip ngakaks

Quote:
Original Posted By mbahgozin
selamat untuk rumah baru nya,,,
kahade bilih aya nu ngaruag ... :2thumbup :2thumbup


uhun mang rumah baru thumbup:

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Wah, boleh tah mang, thumbup:

Abi ge hoyong nyumbang mung can kabujeng ngadamel desainna hammer:


aya desain mentahna di pekiwan thumbup:
asa wara'as
OldMan_41 - 07/09/2012 10:48 PM
#49

Bade nguwot hese eum nganggo panangan kenca, ngke lah breskeun heula emam na cd:
AnjarAsmara - 07/09/2012 10:50 PM
#50

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Bade nguwot hese eum nganggo panangan kenca, ngke lah breskeun heula emam na cd:


ku pean mang tawa si bejo, nganggur lin ngakaks


asa wara'as
OldMan_41 - 07/09/2012 10:59 PM
#51

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
uhun mang terharu berdukas
tapi kapan2 tiasa nyolong post pami momodna kapireupeunan shutup:

maklum mang nu anyar hajat sok parno capedes
mangga ngiring raos..abi ge nuju ngemi ayam kaleresan aya nulangkung tukang sate ngakaks

===================================================

kela tadi teh TS nyuhunkeun logo Reg. Ciamis anu muter di post terakhir part 2, tapi guning aya di pekiwan part 3 postnya bingungs
tengkyu hansip ngakaks



uhun mang rumah baru thumbup:



aya desain mentahna di pekiwan thumbup:
asa wara'as


beres emam na., kari tunduh na linux2:

ngakaks ngado'a weh mang ameh mod mod na kapeureupeunan gajah soca na., ngakaks

Anu ngalangkung na tukang sate geuning nuang na mie ayam mang?? confused:

Eta mah anu otomatis ngepost mang, ngke lami2 mah pami gentos part deui kalelep nyalira post na hammer:

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
ku pean mang tawa si bejo, nganggur lin ngakaks


asa wara'as


Si bejo mah tos niis mang dina teras, ngakaks hammer:
AnjarAsmara - 07/09/2012 11:08 PM
#52

Quote:
Original Posted By OldMan_41
beres emam na., kari tunduh na linux2:

ngakaks ngado'a weh mang ameh mod mod na kapeureupeunan gajah soca na., ngakaks

Anu ngalangkung na tukang sate geuning nuang na mie ayam mang?? confused:

Eta mah anu otomatis ngepost mang, ngke lami2 mah pami gentos part deui kalelep nyalira post na hammer:


Si bejo mah tos niis mang dina teras, ngakaks hammer:


biasa mang nitip meser mie ayam ka tukang sate ngakaks

ow..engke ge leungit dai nyah mang berdukas
asa wara'as
OldMan_41 - 07/09/2012 11:13 PM
#53

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
biasa mang nitip meser mie ayam ka tukang sate ngakaks

ow..engke ge leungit dai nyah mang berdukas
asa wara'as


Oh kitu nya mang, tos kenal sareng tukang sate nya mereun?? ngakaks

Muhun, ngke pami tos sugi ka part 6 - 7 idcal nyalira,

makana di back up heula D D


bade beberes heula ah mang, o
AnjarAsmara - 07/09/2012 11:16 PM
#54

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Oh kitu nya mang, tos kenal sareng tukang sate nya mereun?? ngakaks

Muhun, ngke pami tos sugi ka part 6 - 7 idcal nyalira,

makana di back up heula D D


bade beberes heula ah mang, o


oh kitu nya

hun mangga mang
asa wara'as
etro - 08/09/2012 12:24 AM
#55

most junker sementawis dicepeng ku mang omen
hayu cuwang di udag D
AnjarAsmara - 08/09/2012 12:32 AM
#56

Quote:
Original Posted By etro
most junker sementawis dicepeng ku mang omen
hayu cuwang di udag D


siap mang tabrakan:

asa wara'as
etro - 08/09/2012 12:35 AM
#57

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


siap mang tabrakan:

asa wara'as


hadeuh abi mah nuju ngararaosken muriang mang
kamari tos damang, mung tadi bocah ngajakan mameng ka icakan
nangkring di saung bari katebak angin, kontan masuk angin
AnjarAsmara - 08/09/2012 12:37 AM
#58

Quote:
Original Posted By etro
hadeuh abi mah nuju ngararaosken muriang mang
kamari tos damang, mung tadi bocah ngajakan mameng ka icakan
nangkring di saung bari katebak angin, kontan masuk angin


usia lewat 30 mulai rentan mang berdukas

ningal most junker kumaha mang bingungs
asa wara'as
etro - 08/09/2012 12:43 AM
#59

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


usia lewat 30 mulai rentan mang berdukas

ningal most junker kumaha mang bingungs
asa wara'as


asa teu kaop cape mang
padahal pami tos kukudaan sareng pun bojo asa tara terus muriang D

cek tekape mang
etro - 08/09/2012 12:47 AM
#60

dikantun sakedap nya mang
bade kukudaan heula D
Page 3 of 90 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3