Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 4 of 90 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›

AnjarAsmara - 08/09/2012 12:48 AM
#61

Quote:
Original Posted By etro
asa teu kaop cape mang
padahal pami tos kukudaan sareng pun bojo asa tara terus muriang D

cek tekape mang


apanan sok ngagoes mang..naha guning babarian
etamah benten kasusna mang D

Quote:
Original Posted By etro
dikantun sakedap nya mang
bade kukudaan heula D


mangga mang abimah nonton we gila:
mecus - 08/09/2012 01:08 AM
#62

ngiring parkir heula
tos ngalih ternyata
AnjarAsmara - 08/09/2012 01:10 AM
#63

Quote:
Original Posted By mecus
ngiring parkir heula
tos ngalih ternyata


uhun mang
mangga ah di kantun hula tos tunduh ngacir:
asa wara'as
etro - 08/09/2012 01:15 AM
#64

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


apanan sok ngagoes mang..naha guning babarian
etamah benten kasusna mang D



mangga mang abimah nonton we gila:


atos deui mang
sapedahna tos dilego \(

Quote:
Original Posted By mecus
ngiring parkir heula
tos ngalih ternyata


mangga linggih cep

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


uhun mang
mangga ah di kantun hula tos tunduh ngacir:
asa wara'as


kamana mang?
sepi deui eum..
AnjarAsmara - 08/09/2012 07:27 AM
#65

Wilujeng enjing baraya..ngupi hula ah coffee:
AnjarAsmara - 08/09/2012 01:21 PM
#66

waduh guning sepi nya takuts







asa wara'as
etro - 08/09/2012 03:13 PM
#67

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
waduh guning sepi nya takuts


asa wara'as


hadir mang
nuju ngahuleng di bumi mang
AnjarAsmara - 08/09/2012 03:20 PM
#68

Quote:
Original Posted By etro
hadir mang
nuju ngahuleng di bumi mang


abi ge asa tuduh ieu teh amazed:

asa wara'as
etro - 08/09/2012 03:24 PM
#69

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


abi ge asa tuduh ieu teh amazed:

asa wara'as


abi mah atos ebogna tadi mang
dugi ka lohor D
mung nyeri awakna teu leungit \(
AnjarAsmara - 08/09/2012 03:33 PM
#70

Quote:
Original Posted By etro
abi mah atos ebogna tadi mang
dugi ka lohor D
mung nyeri awakna teu leungit \(


bagean abi atuh, mamang anu kemit di dieu ngacir:
asa wara'as
AnjarAsmara - 08/09/2012 05:38 PM
#71

nembe ugah...sepi keneh ngacir:







asa wara'as
etro - 08/09/2012 06:27 PM
#72

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
nembe ugah...sepi keneh ngacir:







asa wara'as


abi mah angger mang
nuju ngararaoskeun nyeri awak
nyanyautan eum
asa harita kawas nuju dbd
etro - 08/09/2012 06:52 PM
#73

dikantun bade magrip heula
sareng bade dipeuseul heula
AnjarAsmara - 08/09/2012 07:30 PM
#74

Quote:
Original Posted By etro
abi mah angger mang
nuju ngararaoskeun nyeri awak
nyanyautan eum
asa harita kawas nuju dbd


banyak istirahat atuh mang thumbup:

Quote:
Original Posted By etro
dikantun bade magrip heula
sareng bade dipeuseul heula


nitip abi hiji D
asa wara'as
etro - 08/09/2012 07:37 PM
#75

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


banyak istirahat atuh mang thumbup:


nitip abi hiji D
asa wara'as


muhun mang
nitip 1` kumaha nya mang?
asa ku wararaas teu ngartosna
AnjarAsmara - 08/09/2012 07:45 PM
#76

Quote:
Original Posted By etro
muhun mang
nitip 1` kumaha nya mang?
asa ku wararaas teu ngartosna


pean sabeulah pang mijitkeun ngakaks
asa wara'as
etro - 08/09/2012 08:10 PM
#77

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


pean sabeulah pang mijitkeun ngakaks
asa wara'as


ooohh...
teu janten barina oge mang
aya pamengan tukang peuseulna
AnjarAsmara - 08/09/2012 08:02 PM
#78

Quote:
Original Posted By etro
ooohh...
teu janten barina oge mang
aya pamengan tukang peuseulna


ku si teteh atuh mang di peseulna meh dar der dor ngakaks
asa wara'as
etro - 08/09/2012 08:17 PM
#79

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


ku si teteh atuh mang di peseulna meh dar der dor ngakaks
asa wara'as


hadeuh... teu aya tanagaan mang capedes
kalahkah getek nu aya mah
AnjarAsmara - 08/09/2012 08:23 PM
#80

Quote:
Original Posted By etro
hadeuh... teu aya tanagaan mang capedes
kalahkah getek nu aya mah


tah eta mang ngarah getekna mang, langsung tempur D

asa wara'as
Page 4 of 90 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3