Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 90 of 90 | ‹ First  < 85 86 87 88 89 90

OldMan_41 - 19/10/2012 09:38 PM
#1781

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
didieumah nuju usum hujan mang



weungi mang



aya kana TV teu mang



weungi mang
asa wara'as


Di dieu mah kamari hungkul mang hujan na D

enjing wiken eum, wayah na jelong2 ngacir:
localhost12 - 19/10/2012 11:18 PM
#1782

:hn http://kask.us/17025699 :hn

berita kaskus, kanggo migrasi ka new kaskus.
selamat tinggal old kaskus berdukas
localhost12 - 19/10/2012 11:19 PM
#1783

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Di dieu mah kamari hungkul mang hujan na D

enjing wiken eum, wayah na jelong2 ngacir:

di daerah abdi mah hujan wae mang, hese beraktivitas kaluar berdukas
upie18 - 20/10/2012 12:25 AM
#1784

tok...tok..tok.. assalamualaikum...
kumaha daramang ieu penghuni??
localhost12 - 20/10/2012 02:08 AM
#1785

Quote:
Original Posted By upie18
tok...tok..tok.. assalamualaikum...
kumaha daramang ieu penghuni??

alhamdulillah damang,
sawangsul na kumaha ? D
salam kenal, amang ti palih mana ?
localhost12 - 20/10/2012 02:13 AM
#1786

tos ah enjing deui, tunduh linux2:
sibiruthea - 20/10/2012 09:14 AM
#1787

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Mang etro nembe katingal timana wae?? think:



ngakaks
muhun mang, pan pami di lapangan mah seueur kange sawangan ngakaks


muhun mang tina tunduh jadi cenghar upami aya tingalieun anu kitu teh D

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
didieumah nuju usum hujan mang



weungi mang



aya kana TV teu mang



weungi mang
asa wara'as


sami mang didieu oge usum hujan ayeuna mah D
>>>
wilujeng enjing mang D
>>>
sedih pisan teu tiasa nonton maung bandug \(

Quote:
Original Posted By localhost12
lumayan +1 nya mang ? D

henteu di tayangkeun mang D
upami di kana TV keun, panginten tiket moal pajeng. ngakaks
daripada desak2an dina panto, mendingan enak dina TV. ngakaks


tapi upami di siarkeun anu teu tiasa dongkap pan bs nonton mang *jiga simkuring D

Quote:
Original Posted By localhost12
oh. tebih pisan, asli na ti ciamis na palih mana ?

nuju damel oge di luar kota nya mang ? D

anda kurang beruntung D


abdi ti purwadadi mang anu kapungkur mah kec.lakbok tp tos di bagi dua ayeuna mah D
>>>
muhun mang milarian recehan D
>>>
\(
Page 90 of 90 | ‹ First  < 85 86 87 88 89 90
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3