Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ๑۩۩₪ Regional Karesidenan Kedu [Prime ID Only - No Clone] ₪۩۩๑ - Part 8
Total Views: 12642 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 4 of 101 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›

munyukalazz - 17/09/2012 02:58 PM
#61
walikul disik
Quote:
Original Posted By arief...
manteb kuwi
1000 dewe e
:matabelo


:cool


maho tenan...
one liner emot tok neh capedes
Lance117 - 17/09/2012 06:41 PM
#62


sugeng sore keduu D

Quote:
Original Posted By Ratrikartika

retweet \)

beda beda tipis kali rip
11 12 lah ngakaks


sip deh, ngga sia sia nglemburin trit 3 hari \)
okok amin, ta tunggu jadi maba ugm yaa, buat ta ospekin ngakaks


amminn D wah aku masuk situ mbak ratri kalo ga salah udah semester 6 kalo ga 7 skripsi skirpsi :yb


---

ajar nganggo beta, ben pas move on ora kagok o
munyukalazz - 17/09/2012 07:22 PM
#63

Quote:
Original Posted By Lance117

sugeng sore keduu D



amminn D wah aku masuk situ mbak ratri kalo ga salah udah semester 6 kalo ga 7 skripsi skirpsi :yb


---

ajar nganggo beta, ben pas move on ora kagok o


aku ra dikuot :mewek
wes move on we son?:matabelo
Lance117 - 17/09/2012 07:25 PM
#64

Quote:
Original Posted By munyukalazz
aku ra dikuot :mewek
wes move on we son?:matabelo



yo soale mbak ratri wingi kuot aku Yb
mencoba untuk move on, ra kebiasaaan tenan capedes
munyukalazz - 17/09/2012 08:43 PM
#65

Quote:
Original Posted By Lance117

yo soale mbak ratri wingi kuot aku Yb
mencoba untuk move on, ra kebiasaaan tenan capedes


aku ndara wes nguot..
iki sepi tenan kokan.
takuts

walah aku jeh ng old wae ah mls move on je
panyumethe - 17/09/2012 08:44 PM
#66

kamfret do ra ngandani nek arep pindah omah ki capedes
-
ketinggalan trek kie hammers
Lance117 - 17/09/2012 08:50 PM
#67

Quote:
Original Posted By munyukalazz
aku ndara wes nguot..
iki sepi tenan kokan.
takuts

walah aku jeh ng old wae ah mls move on je


tak pikir pikir pancen penak old capedes
rasah move on wae lah ngakaks
Quote:
Original Posted By panyumethe
kamfret do ra ngandani nek arep pindah omah ki capedes
-
ketinggalan trek kie hammers



wahhh wis do ngomong ngomong kok mas D
wingi gath yo wis podo dijak i ngakaks
panyumethe - 17/09/2012 08:54 PM
#68

Quote:
Original Posted By Lance117

tak pikir pikir pancen penak old capedes
rasah move on wae lah ngakaks



wahhh wis do ngomong ngomong kok mas D
wingi gath yo wis podo dijak i ngakaks


lha aku kok ora di sms to hammers
-
biasane do ngabari lewat telegram hammers
Lance117 - 17/09/2012 08:55 PM
#69

Quote:
Original Posted By panyumethe
lha aku kok ora di sms to hammers
-
biasane do ngabari lewat telegram hammers



ra ngerti nomer e mas hammers
lha wingi gath mangkat to? ono absen e soale D
panyumethe - 17/09/2012 09:12 PM
#70

Quote:
Original Posted By Lance117

ra ngerti nomer e mas hammers
lha wingi gath mangkat to? ono absen e soale D

lha mosok lali capedes
-
nocan ku tersebar ditoko material terdekat kok o
Lance117 - 17/09/2012 09:14 PM
#71

Quote:
Original Posted By panyumethe
lha mosok lali capedes
-
nocan ku tersebar ditoko material terdekat kok o



ha ra gatek e absensi sing do nolis nomer hp Peace:
boleh dong nocannya o
panyumethe - 17/09/2012 09:21 PM
#72

Quote:
Original Posted By Lance117

ha ra gatek e absensi sing do nolis nomer hp Peace:
boleh dong nocannya o

nek absen jarang nulis nocan e ngakaks
-
wah arep nggo opo ki takuts
Lance117 - 17/09/2012 09:22 PM
#73

Quote:
Original Posted By panyumethe
nek absen jarang nulis nocan e ngakaks
-
wah arep nggo opo ki takuts



wahhh aku yo ra tau kok mas ngakaks
-
wahhh berpikiran negatif nohope:
panyumethe - 17/09/2012 09:24 PM
#74

Quote:
Original Posted By Lance117

wahhh aku yo ra tau kok mas ngakaks
-
wahhh berpikiran negatif nohope:

jebul podo wae nohope:
-
lha yo mengko nek aku dianu anu kan pie o
-
nek sing njaluk igo malah tak kei sak hapene ngakaks
Lance117 - 17/09/2012 09:29 PM
#75

Quote:
Original Posted By panyumethe
jebul podo wae nohope:
-
lha yo mengko nek aku dianu anu kan pie o
-
nek sing njaluk igo malah tak kei sak hapene ngakaks



nomerku tersebar di FJB ngakaks
dinau piye kang, aku ora koyo arip kok ngakaks
walahhhhh gek mengincar jebule o
panyumethe - 17/09/2012 09:36 PM
#76

Quote:
Original Posted By Lance117

nomerku tersebar di FJB ngakaks
dinau piye kang, aku ora koyo arip kok ngakaks
walahhhhh gek mengincar jebule o

lha emang njenengan adolan opo?
-
wah ngincer opo ke eek:
Lance117 - 17/09/2012 09:38 PM
#77

Quote:
Original Posted By panyumethe
lha emang njenengan adolan opo?
-
wah ngincer opo ke eek:



ajar dodolan jersey D tapi sepi sing order sedih tenan berdukas
-
sampeyan lagi ngincer igo kagets:
panyumethe - 17/09/2012 09:42 PM
#78

Quote:
Original Posted By Lance117

ajar dodolan jersey D tapi sepi sing order sedih tenan berdukas
-
sampeyan lagi ngincer igo kagets:


jersey asli opo kw?
-
igo wingi kae po? ngakaks
-
aku ora melu" wes okeh sing bersaing ngakaks
Lance117 - 17/09/2012 09:43 PM
#79

Quote:
Original Posted By panyumethe
jersey asli opo kw?
-
igo wingi kae po? ngakaks
-
aku ora melu" wes okeh sing bersaing ngakaks



kw lah ngakaks
nek ori ori urusan impor mengimpor biso ajar kalo pak lur D
-
kae mas erwin sing gek berjuang mas ngakaks
munyukalazz - 17/09/2012 09:45 PM
#80

Quote:
Original Posted By panyumethe
kamfret do ra ngandani nek arep pindah omah ki capedes
-
ketinggalan trek kie hammers

ha iki ketok wingi gath ra nggatekke do ngmgke meh pindah omah
Quote:
Original Posted By Lance117

tak pikir pikir pancen penak old capedes
rasah move on wae lah ngakaks



wahhh wis do ngomong ngomong kok mas D
wingi gath yo wis podo dijak i ngakaks


haio wes to mending nibg old wae..
aripho kok ra njedul ki?
gek belajar ke plg..haha
Page 4 of 101 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ๑۩۩₪ Regional Karesidenan Kedu [Prime ID Only - No Clone] ₪۩۩๑ - Part 8