MOVIES
Home > LOEKELOE > MOVIES > Young and Dangerous Reloaded (Young and Dangerous Remake)
Total Views: 1253 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+

jeff rizuki - 19/10/2012 04:04 PM
#1
Young and Dangerous Reloaded (Young and Dangerous Remake)
Young and Dangerous Reloaded (Young and Dangerous Remake)

Wong Jing (王晶) will be producing a remake of the 1996 film, The Young and Dangerous . Him Law (羅仲謙), Oscar Leung (梁烈唯), Jazz Lam (林子善), and Sammy Shum (沈震軒) will star in the new Category III film about Hong Kong’s triad society.

With Wong Jing eager to develop a new generation of directors and actors, he announced that he will produce four new films. The first film he will produce is The Young and Dangerous. Although The Young and Dangerous has been criticized for glorifying Hong Kong triad members, the 6-installment movie franchise made more than $10 million HKD and spearheaded Ekin Cheng’s (鄭伊健) film career.

Him Law will portray Ekin Cheng’s role, “Chan Ho Nam”; Oscar Leung will play Jordan Chan’s (陳小春) role, “Chicken,” Sammy Shum (沈震軒) in Francis Ng’s (吳鎮宇) role, “Ugly Kwan”; Jazz Lam (林子善) in Jerry Lamb’s (林曉峰) role; Paul Wong (黃貫中) in triad leader, “Big Brother B”; Dominic Ho (何浩文) in Michael Tse’s (謝天華) role; and Philip Ng (伍允龍) in Chin Ka Lok’s (錢嘉樂) role.

Mainland actress Hu Ran (胡然) will portray a wealthy heiress and will likely have bed scenes in the film. It was understood that Gigi Lai’s (黎姿) character will not appear until the second chapter of the movie.

http://www.jaynestars.com/news/him-law-to-lead-in-the-young-and-dangerous-movie/

akan terus diupdate D ngakak
HMasterz - 19/10/2012 04:23 PM
#2

ekin cheng is cool back then cool: so why when i see these posters...is like seeing some boyband gangster wanna be? cd
ibracadabra9 - 19/10/2012 05:11 PM
#3

ekin cheng : chan hao nan

memang uda paling pas menurut ane
cool nya dapet,kejam nya dapet,kharisma nya dapet

ga yakin nih film remake bisa ngegantiin mindset fans young and dangerous yg lama.....no offence D


tapi tetep boleh ditunggu deh buat perbandingan


siapa tau booming kayak remake batman :addfriends
eFVZee - 19/10/2012 05:55 PM
#4

Quote:
Original Posted By HMasterz
ekin cheng is cool back then cool: so why when i see these posters...is like seeing some boyband gangster wanna be? cd


Yep, setuju banget Boss, alih2 jadi gangster, malah keliatan kayak boiben. Jgn2 pemainnya anggota dari boiben ini:
Young and Dangerous Reloaded (Young and Dangerous Remake)
chain_smoker - 19/10/2012 06:03 PM
#5

Quote:
Original Posted By HMasterz
ekin cheng is cool back then cool: so why when i see these posters...is like seeing some boyband gangster wanna be? cd


Idem kkkkkkkk

gak ada tampang gangsternya babarpisan blassss
pokeronline - 19/10/2012 08:07 PM
#6

untuk permianan poker online susah di cari apalagi bila ketemu agent nya yag tidak bagus pasti akan kecewa sekali,untuk itu gan saya ingin kenalkan tempat agent saya bermain...sudah lama saya bermain disitu selalu di layani dengan baik untuk segala proses serba cepat dan layananan nya sangat profesional dengan live 24 jam yang selalu melayani gan, yao gabung gan biar jadi temen main :addfriends
Spoiler for "do not open"
"TKP"
geforce9800gtx - 19/10/2012 09:16 PM
#7

mana ekin cheng nya...
yg ini malah pemainnya ane gak ada yg kenal hammer:
Razr. - 20/10/2012 01:01 AM
#8

Kayaknya susah deh gantin imej chan hao nam sama chicken yg diperankan Ekin Cheng dan Jordan Chan...
Klo yg poster ini agak mirip film Gay atau boyband korea dengan pose topless ngakak Young and Dangerous Reloaded (Young and Dangerous Remake)
Bandingan ama ini..sangar coy

Young and Dangerous Reloaded (Young and Dangerous Remake)

Young and Dangerous Reloaded (Young and Dangerous Remake)
tp sebagai fans berat, bolelah ditunggu
reloaded0101 - 20/10/2012 03:52 AM
#9

yang diatas itu dancer apa gangster? chan hao nan kok tidak ada tato naganya?
112358132134 - 20/10/2012 08:54 AM
#10

mirip alai... ngakak

Ekin = Chan Ho Nam udah pas, jangan di re-make lah, mendingan bikib pelem laen ajah dengan tema sama oo
Home > LOEKELOE > MOVIES > Young and Dangerous Reloaded (Young and Dangerous Remake)