Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > Sing isih eling cangkriman mlebu kene
Total Views: 9844
Page 16 of 27 | ‹ First  < 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >  Last ›

Monkey.D.Clou - 27/01/2011 06:42 PM
#301

Trit abot ki.
Buku cangkriman kiro2 jek eneg sing dodol rag yo kang.
jaman SD aku tau nduwe og.
modot_82 - 28/01/2011 04:57 PM
#302

Quote:
Original Posted By listyadi
pramuka dalam tenda lagi meneliti lampu bangjo


wah jawabane apik kwi tapi jek salah kang

jawabane: bob marley lagi melu pramuka
modot_82 - 28/01/2011 04:58 PM
#303

Quote:
Original Posted By Monkey.D.Clou
Trit abot ki.
Buku cangkriman kiro2 jek eneg sing dodol rag yo kang.
jaman SD aku tau nduwe og.


Golek neng mburi sriwedari jek okeh kang
joannepetrucci - 30/01/2011 08:11 AM
#304

Quote:
Original Posted By modot_82
Golek neng mburi sriwedari jek okeh kang


Aja lali dinyang ngko
yen iki ..'yen ditutup ketok yen dibuka ora ketok..' opo hayoo
modot_82 - 30/01/2011 05:07 PM
#305

Quote:
Original Posted By joannepetrucci
Aja lali dinyang ngko
yen iki ..'yen ditutup ketok yen dibuka ora ketok..' opo hayoo


wkwkwk, sering mangkal mesti


koco moto jaran
dragunovian - 31/01/2011 06:09 PM
#306

burnas kopen

singkatan opo kwi???
saizo93 - 31/01/2011 07:08 PM
#307

Quote:
Original Posted By dragunovian
burnas kopen

singkatan opo kwi???


ngertiku burnas kopet kang
tyantyan - 31/01/2011 07:21 PM
#308

@dragunovian

bubur panas kokopen, yo kang?

ning aku dewe emoh yen dikon ngokop...
jumboel - 02/02/2011 09:08 AM
#309

dopost
jumboel - 02/02/2011 09:09 AM
#310

Quote:
Original Posted By pamegat_ruh
Yen mlaku sikile loro, tapi pas mandheg sikile sepuluh opo hayo??



ngemeng-ngemeng iki jawab e opo kang?
listyadi - 02/02/2011 09:40 AM
#311

Quote:
Original Posted By jumboel
ngemeng-ngemeng iki jawab e opo kang?


wong dodolan sing dipikul kae lho kang...
yen pas mlaku kan mung sikile sing dodol.. ana 2
tp pas mandeg, sikile sing dodol plus kotak pikulan ping 2..
sikile sing dodol ana 2, pikulane kan ada 4 titik ping 2 dadi 8... 2 + 8 = 10
modot_82 - 03/02/2011 11:12 AM
#312

bedane zebra lanang kro wedok piye?
listyadi - 03/02/2011 10:48 PM
#313

Quote:
Original Posted By modot_82
bedane zebra lanang kro wedok piye?



sing lanang dasare werna putih lorek'e ireng, yen sing wedok dasare warna ireng lorek'e putih.. bener ora kang... [tentu selain dr kelikatan "alat" reproduksinya yaa hehehehe]
listyadi - 04/02/2011 10:40 AM
#314

apa sebabe ilat koq ora ana balunge... spt pepatah lidah tak bertulang...
modot_82 - 04/02/2011 05:31 PM
#315

Quote:
Original Posted By listyadi
sing lanang dasare werna putih lorek'e ireng, yen sing wedok dasare warna ireng lorek'e putih.. bener ora kang... [tentu selain dr kelikatan "alat" reproduksinya yaa hehehehe]


Bener kang

Quote:
Original Posted By listyadi
apa sebabe ilat koq ora ana balunge... spt pepatah lidah tak bertulang...


mengko nek ono balunge ora isoh nggo ndilat opo ngapusi.....


nek dibuka mbengak-mbengok nek ditutup, malah nginjen
listyadi - 06/02/2011 01:34 PM
#316

Quote:
Original Posted By modot_82


mengko nek ono balunge ora isoh nggo ndilat opo ngapusi.....


nek dibuka mbengak-mbengok nek ditutup, malah nginjen



sing iki
mengko nek ono balunge ora isoh nggo ndilat opo ngapusi.....
durung bener mas... ana sing reti gak.. hayoo....

yen sing iki
nek dibuka mbengak-mbengok nek ditutup, malah nginjen
pengalamanku dewe pas numpak becak kodanan mas bro.. hehe
listyadi - 08/02/2011 04:24 PM
#317

Quote:
Original Posted By listyadi
apa sebabe ilat koq ora ana balunge... spt pepatah lidah tak bertulang...


durung ana sing nebak maneh kiye..
Brutallica - 08/02/2011 05:50 PM
#318

Quote:
Original Posted By listyadi
apa sebabe ilat koq ora ana balunge... spt pepatah lidah tak bertulang...


opo yo...

mungkin ilat yen ono balunge, dadi Lidah Buaya kang...
Niscala89 - 09/02/2011 03:17 AM
#319

Quote:
Original Posted By listyadi
apa sebabe ilat koq ora ana balunge... spt pepatah lidah tak bertulang...


Takdir gan
listyadi - 09/02/2011 10:56 AM
#320

Quote:
Original Posted By Niscala89
Takdir gan


gandeng wis suwe lan durung ana sing bener.. dadi yaa dijabarke jawabane...

kenapa lidah tidak bertulang...
jawabanya adalah................................
scroll di bawah yaa....





trus ke bawah.....



no jebakan betmen koq.....


dan akhirnya......







jawabannya adalah........


[COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Orange"]kalau lidah itu bertulang, ntar bakalan ada tengkorak melet... hehehehe [/COLOR][/COLOR]
pisss ya mas bro....
Page 16 of 27 | ‹ First  < 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > Sing isih eling cangkriman mlebu kene