MUSIC
Home > LOEKELOE > MUSIC > ▓▓▓▓ ╩ Galneryus ╩ ▓▓▓▓ ★ Neo-Classical/Power Metal from JAPAN! ★
Total Views: 25655 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 1 of 75 |  1 2 3 4 5 6 >  Last ›

BarbarianBurn - 26/06/2010 09:47 PM
#1
▓▓▓▓ ╩ Galneryus ╩ ▓▓▓▓ ★ Neo-Classical/Power Metal from JAPAN! ★
▓▓▓▓ ╩ Galneryus ╩ ▓▓▓▓
[CENTER]▓▓▓▓  ╩ Galneryus ╩ ▓▓▓▓ ★ Neo-Classical/Power Metal from JAPAN! ★
Quote:


[B]Galneryus was formed early 2001 by guitarist Syu (formerly from Valkyr, Animetal, Aushvitz, and Masaki Project) along with vocalist Yama-B, frontman of AxBites and solo artist of Rekion, River End, Gunbridge. Both veterans of the Japanese metal scene, they formed Galneryus with the intention to "express both of their musical tastes/ideas" and so they started looking for additional members to complete the band. They recruited A on Keyboards (who had previously played with Syu in Valkyr), Shôgo Himuro on Bass, and Toshihiro Yui (formerly of Cemetery, Honey Quest) on Drums.

In October 2001, the band released a 2-track demo titled United Flag. The demo was self-produced and released independently. This EP started gaining the attention of both fans and independent Japanese record labels as well.

After playing with other Japanese metal bands like Fairy Mirror, Mephistopheles, Galactica Phantom, Mastermind, and Concerto Moon, Galneryus went back to the studio to record a second EP titled Rebel Flag which was released through the independent label Iron Shock in August 2002. The EP again used support musicians to fill the band slots, with Shôgo Himuro again in bass, Toshihiro Yui again on drums, and Yoshinori Kataoka on keyboards (replacing A).

After this EP, the band started receiving several record deals and started touring more. In 2003, they were invited to play the 'Melodic Metal Festival' in Japan which featured Swedish power metal band Dragonland, as well as Australia's Dungeon. As a result, Dragonland invited Galneryus to play with them the next time they toured Japan.

Galneryus was also invited to perform on two metal compilation cover albums with other bands such as Masaki Project, Saber Tiger, and Mephistopheles. Galneryus performed the song "Black Diamond" (originally from Finnish power metal band Stratovarius) on the compilation album Stand Proud! III and performed the song "Soldier of Fortune" from Japanese heavy metal band Loudness on the compilation album Japanese Heavy Metal Tribute Tamashii II. For these songs, the band used supporting musicians Toshihiro Yui on drums, Yusuke on bass, and Yuhki on keyboards. Both compilation albums were released simultaneously in December 2002 on the same day through Iron Shock and distributed through Japanese record label VAP.

VAP itself signed Galneryus and the band set to work on writing and recording their full-length album The Flag of Punishment which featured all 5 EP songs re-written and re-recorded and also cover art by famed Final Fantasy artist Yoshitaka Amano. At this time Galneryus ceased using temporary members and recruited permanently Tsui on bass, Yuhki on keyboards (formerly of Ark Storm and Marge Litch), and Junichi Satoh on drums. The album was finally released in October 2003.

In March 2005 Galneryus released their second album Advance to the Fall. They released their third full-length album Beyond the End of Despair... in July 2006.

After the Live for Rebirth tour, Tsui left Galneryus and Yu-To (Deluhi) was recruited to fill in for bass. The band shortly after released their fourth album One for All - All for One in 2007.

Recently, Galneryus has debuted on iTunes Music Store making their material widely available in the United States.

On October 10, 2008, it was announced that vocalist Yama-B and bassist Yu-To were leaving the band at the end of the Back To The Flag tour. The decision was made while in the process or recording/releasing of their fifth full album, Reincarnation. According to Yama-B's note left to the fans on Galneryus' official site, he left due to the band's growth and change. In the note Yama-B stated that due to the differences in the style of their music, he was leaving. He and the rest of Galneryus and Mr. Hisatake are all OK with this and wish each other well as they go their separate ways.

On the 25th of March 2009, Galneryus released two Greatest Hits albums.

Their performance at the 2009 Loud Park Festival was the first to feature new vocalist Masatoshi "Sho" Ono and bassist Taka. On April 21, 2010 they released the Beginning of the Resurrection Digital EP and on June 23, 2010 released their full-length album, Resurrection, which marks the band's return to their roots.



OHP : http://galneryusyumacher.com/


Quote:


Current line-up :

* Masatoshi "Sho" Ono - Vocals
* Syu - Guitar/Backing Vocals
* Taka - Bass
* Yuhki - Keyboards/Backing Vocals
* Junichi Satoh - Drums




Spoiler for Discoghrapy



Spoiler for more pic


first formation
▓▓▓▓  ╩ Galneryus ╩ ▓▓▓▓ ★ Neo-Classical/Power Metal from JAPAN! ★

second formation
▓▓▓▓  ╩ Galneryus ╩ ▓▓▓▓ ★ Neo-Classical/Power Metal from JAPAN! ★


third formation
▓▓▓▓  ╩ Galneryus ╩ ▓▓▓▓ ★ Neo-Classical/Power Metal from JAPAN! ★







Spoiler for Video Clip


[youtube]-sfak5ElMjA[/youtube]
[youtube]rJhXJwStf3U[/youtube]
[youtube]h_SLoW7lUW8[/youtube]
[youtube]ea_0K5IMJpg[/youtube]
[youtube]nl4E_6v-TCs[/youtube]
[youtube]SZjdowOGZs4[/youtube]
[youtube]_HcB4RYQ_b8[/youtube]

rekomen gw liat yang NEW LEGEND sama ALSATIA D D




ada yang suka ga band neoclassical/power metal lil a bit prog ini?...

ayo dong penggemar galneryus kemarih marih marih..

menurut gw sih yah.. ini band salah satu neo classical/power metal paling bagus sih di taun 2000an.. menurut gw ...

oh iya.. skarang mreka udah formasi ke 3... tapi gw sih lebih suka formasi ke 2 mreka yah..yang bassistnya masih si Yuhto( DELUHI
probie - 26/06/2010 09:51 PM
#2

linux2: band jepang om..??
ItoKun - 26/06/2010 09:54 PM
#3

Wogh trid yang ditunggu jadi juga.. :2thumbup

Reversed tempat dolo ah..

o o
bringmetojojon - 26/06/2010 09:59 PM
#4

ayo gan diskusi soal band ini! beer:
CrossLight - 26/06/2010 10:05 PM
#5

link buat download lagu nya donk gan...
lagu yang paling enak apa ya...?
pengen denger...D
bringmetojojon - 26/06/2010 10:08 PM
#6

Quote:
Original Posted By CrossLight
link buat download lagu nya donk gan...
lagu yang paling enak apa ya...?
pengen denger...D


ada gan linknya.. lo klik aja tuh diskograpi ntar lo masuk ke request room n langsung ada tuh donlotan di situ lengkap...

lagunya rekomen gw sih NEW LEGEND .. Alsatia .. yang album baru ada CARRY ON judulnya thumbup:


jgn lupa rate bintang 5 gan D
MetacillO - 26/06/2010 10:12 PM
#7

CrossLight - 26/06/2010 10:14 PM
#8

Quote:
Original Posted By bringmetojojon
ada gan linknya.. lo klik aja tuh diskograpi ntar lo masuk ke request room n langsung ada tuh donlotan di situ lengkap...

lagunya rekomen gw sih NEW LEGEND .. Alsatia .. yang album baru ada CARRY ON judulnya thumbup:


jgn lupa rate bintang 5 gan D


lagi donglod... p
pengen denger yang dari jepang...
soalnya jarang kedengeran band yang bergenre kayak begini di jepang...
pasti mantep nih...
udah di rate 5 ko gan...beer:
ditunggu update nya...
bringmetojojon - 26/06/2010 10:16 PM
#9

Quote:
Original Posted By MetacillO
repos gan
http://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=3353539


wahhh,... \( \(

tapi ini ane bakal apdet trus2an gan santai D D

itu trid udah mati kan ya? maksudnya udah jarang di apdet.. D

Quote:
Original Posted By CrossLight
lagi donglod... p
pengen denger yang dari jepang...
soalnya jarang kedengeran band yang bergenre kayak begini di jepang...
pasti mantep nih...
udah di rate 5 ko gan...beer:
ditunggu update nya...


sip2.. di tunggu gan D D
CrossLight - 26/06/2010 10:19 PM
#10

Quote:
Original Posted By bringmetojojon
wahhh,... \( \(

tapi ini ane bakal apdet trus2an gan santai D D

itu trid udah mati kan ya? maksudnya udah jarang di apdet.. D



sip2.. di tunggu gan D D


wah..
yang new legend nya mantap nih...
enak banget...matabelo:
ada lagi ga ya...??Peace:
nikori - 26/06/2010 10:20 PM
#11

Ini yang kusuka! :2thumbup:2thumbup:2thumbup


Sepi amat nih gan ngomong"sup2:
bringmetojojon - 26/06/2010 10:22 PM
#12

Quote:
Original Posted By CrossLight
wah..
yang new legend nya mantap nih...
enak banget...matabelo:
ada lagi ga ya...??Peace:


coba alsatia gan.. sama silent revelution thumbup:

cuman di silent revelution sama di vidio klip paling pertama itu mreka masih belon modern gaya2 bajunya..masih oldskul D D

Quote:
Original Posted By nikori
Ini yang kusuka! :2thumbup:2thumbup:2thumbup


Sepi amat nih gan ngomong"sup2:


makasih gan D D

akhirnya setelah lama2 males buat trid..akhirnya trid galneryus ane buat juga.. tau sih udah lama ngakak

tapi maleas buatnya .. skarang aja lagi rajin nih ngakak
CrossLight - 26/06/2010 10:23 PM
#13

Quote:
Original Posted By nikori
Ini yang kusuka! :2thumbup:2thumbup:2thumbup


Sepi amat nih gan ngomong"sup2:


bantu rate gan...
banyak loh orang diluar sana nyari tentang ini band...
SuniC - 26/06/2010 10:26 PM
#14

Akhirnya dibikin juga ni thread...numpang masang tenda di sini D
CrossLight - 26/06/2010 10:27 PM
#15

Quote:
Original Posted By bringmetojojon
coba alsatia gan.. sama silent revelution thumbup:

cuman di silent revelution sama di vidio klip paling pertama itu mreka masih belon modern gaya2 bajunya..masih oldskul D D



makasih gan D D

akhirnya setelah lama2 males buat trid..akhirnya trid galneryus ane buat juga.. tau sih udah lama ngakak

tapi maleas buatnya .. skarang aja lagi rajin nih ngakak


yang cary on lagi di download nih.. p
males streaming p
kadang suka lama...
sekalian aj donglod sama video nya...ngakak
CrossLight - 26/06/2010 10:28 PM
#16

Quote:
Original Posted By SuniC
Akhirnya dibikin juga ni thread...numpang masang tenda di sini D


bantu rate gan..
kalo ad info ato update ngomong aj ke TS...
dari pada entar tenggelem lagi...
brotobass - 26/06/2010 10:30 PM
#17

waaaahh.. galneryus-er nih.. hahahahaha...band cihuy nih gw pernah di jejelin ama TS nya soalnya hahahahahahhaa..
bringmetojojon - 26/06/2010 10:30 PM
#18

Quote:
Original Posted By CrossLight
yang cary on lagi di download nih.. p
males streaming p
kadang suka lama...
sekalian aj donglod sama video nya...ngakak


mending langsung aja gan dari pada streaming.. langsung donlot album resurrection gan thumbup:

Quote:
Original Posted By SuniC
Akhirnya dibikin juga ni thread...numpang masang tenda di sini D


wew si gan sunic..

:toast
sixfeetunderthe - 26/06/2010 10:34 PM
#19

ambil posisi dulu ah army:

fm: NEW LEGEND fm:
CrossLight - 26/06/2010 10:36 PM
#20

Quote:
Original Posted By bringmetojojon
mending langsung aja gan dari pada streaming.. langsung donlot album resurrection gan thumbup:



wew si gan sunic..

:toast


enak juga yang carry on...
download sealbum ah~~~
Page 1 of 75 |  1 2 3 4 5 6 >  Last ›
Home > LOEKELOE > MUSIC > ▓▓▓▓ ╩ Galneryus ╩ ▓▓▓▓ ★ Neo-Classical/Power Metal from JAPAN! ★