Bandung
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > sharing tokoh wayang Golek favorit(orang sunda masuk)
Total Views: 5817
Page 4 of 9 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > 

kuuyya - 28/01/2011 03:36 PM
#61

abdi mah seueur kang paporit na

semar, cepot, dawala, gareng

abimayu, irawan, gatotgaca, antareja

Krizh23 - 28/01/2011 07:22 PM
#62

simkuring ti alit keneh resep aka tokoh wayang kresna..sanes kulantaran simkuring gagaduhan nami anu sami
tokoh wayang anu bijaksana tur tiasa ngayoman kanu sejen.







mangga kanu sanes bilih gaduh "review" kanggo tokoh kresna
diantos pisan ku simkuring



BE YOURSELF...
BE DIFFERENT..


BE YOURSELF...
BE DIFFERENT..
ardi_aveen - 29/01/2011 09:33 PM
#63


cepot didadaku....








goyang mang.......

radalier - 30/01/2011 12:50 AM
#64

abdimah resep Pojok si cepot di STV kang
ardi_aveen - 03/02/2011 09:06 PM
#65

Quote:
Original Posted By radalier
abdimah resep Pojok si cepot di STV kang


cepot emang paling banyak penggemarna kang
haryanto.dwi - 03/02/2011 10:15 PM
#66

si acung di wayang pojok si cepot gan..
ardi_aveen - 04/02/2011 12:30 AM
#67

Quote:
Original Posted By haryanto.dwi
si acung di wayang pojok si cepot gan..


acung teh saha kang?
haryanto.dwi - 04/02/2011 01:23 AM
#68

Quote:
Original Posted By ardi_aveen
acung teh saha kang?


incu na pa ogah (meureun) da sarua lenang na hahahha,,,, si acung teh lain na rai akang???

ardi_aveen - 05/02/2011 08:33 AM
#69

Quote:
Original Posted By haryanto.dwi
incu na pa ogah (meureun) da sarua lenang na hahahha,,,, si acung teh lain na rai akang???



walah.. incu pa ogah berarti terang ka si ableh atuh???
THRlebaran - 18/02/2011 11:09 AM
#70

Quote:
Original Posted By ardi_aveen
walah.. incu pa ogah berarti terang ka si ableh atuh???

si ableh mah tukang bala2 dket rumah saya kang
opikbaso - 20/02/2011 11:10 PM
#71

cepot gan
loxx - 21/02/2011 06:08 AM
#72

angger si cepot anu de bes mah...

Quote:
Original Posted By THRlebaran
si ableh mah tukang bala2 dket rumah saya kang


di sayah mah tukang cuankie si ableh teh:
panonhideung - 21/02/2011 10:54 AM
#73

tetep si cepot juara mah..
soal na sok reuseup heureuy maneh na mah
THRlebaran - 01/03/2011 08:52 AM
#74

Quote:
Original Posted By loxx
angger si cepot anu de bes mah...



di sayah mah tukang cuankie si ableh teh:

berarti pasarannya kang ngaran ableh teh

Quote:
Original Posted By panonhideung
tetep si cepot juara mah..
soal na sok reuseup heureuy maneh na mah

cik naros ari penggemar sicipeot mah. naha sicepot warna na beut beureum?
kopel29 - 02/03/2011 11:22 AM
#75

simkurink mah resep pisan upami semar sareng cepot amprok, nyaleulit patuangan weh
andrian.011 - 02/03/2011 12:11 PM
#76

g suka wayang golek gan
bremenbeck - 17/03/2011 02:00 AM
#77

abdi mah resep ka nu ieu



GATOTKACA
SUPERHERO na INDONESIA

ichigo152 - 27/03/2011 04:42 AM
#78

Quote:
Original Posted By osuhi77
menurut abi mah nu pang dipikaresep dina wayang golek teh nu maenkeun wayangna...alias DALANG komo upami kang asep sunandar sunarya mah....:2thumbup


sapagodos sareng si akang ieu simkuring mah , upami dalang na kang Asep Sunandar Sunarya. nu jadi favorit mah si cepot sareng semar
elfapega - 28/03/2011 10:33 AM
#79

Quote:
Original Posted By THRlebaran
berarti pasarannya kang ngaran ableh teh


cik naros ari penggemar sicipeot mah. naha sicepot warna na beut beureum?


Sabab ngarana sastrajingga... mun warnana pink ngarana jadi sastrakayas....
satgas.pki - 28/03/2011 01:19 PM
#80

saya ge resep kanu wayang mah kang , tapi duka kunaon favorit saya mah Rahwana
Page 4 of 9 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > 
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > sharing tokoh wayang Golek favorit(orang sunda masuk)