Bandung
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > ... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...
Total Views: 61284
Page 320.5 of 371 | ‹ First  < 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 >  Last ›

empatsembilan - 28/06/2012 04:25 AM
#6391

Quote:
Original Posted By engaskus
aya nu uninga teu upami nuju narosan adat sunda teh mc na nyarios naon? sareng anu ti pameget na ngabales naon?
anu umum we..


mc? naha pameget nu ngabales?
punten abdi mah can pangalaman
ijigijig - 28/06/2012 08:25 AM
#6392

Quote:
Original Posted By engaskus
aya nu uninga teu upami nuju narosan adat sunda teh mc na nyarios naon? sareng anu ti pameget na ngabales naon?
anu umum we..


Quote:
Original Posted By empatsembilan
mc? naha pameget nu ngabales?
punten abdi mah can pangalaman


maksadna panginten kieu :

Rombongan pihak pameget sumping ka pihak istri, lajeng pihak istri nampi sakumaha urang nampi tatamu :

"Ngahaturkeun wilujeng sumping ka rombongan Jang Engkus,
khususna ka Abah Empat nu dipisepuh ku urang sadaya...
Jauh dijugjug anggang diteang bari angkaribung ku tolombong eusi ranginang, asa pamohalan taya maksad taya kahayang
sok komo deui ningal Jang Engkus lir bedog tanpa sarangka,
gudal-gadil marojengja ningal mojang matak hariwang....jst..."

diwaler ku pihak pameget :

"Puji syukur ka nu Maha Ghofur,
bingah amarwatasuta ngadangu panampian anu sakitu someahna
....anapon maksad kasumpingan Abah Empat sawargi-wargi
taya sanes seja nalek mojang mencrang kembang buruan,
jalaran leres sakumaha anu tadi diuninga yen bedog gagaduhan Jang Engkus parantos ajol-ajolan,
nya manawi mamanawian di dieu,
di lebakeun gunung pakembaran
mendak liang anu tacan dicicingan...jst
agungswn10 - 28/06/2012 02:06 PM
#6393

Quote:
Original Posted By elfapega
Wilujeng ogé kang agung....


lembang nuju liburan mah macet na kabina-bina kang
mana saur na bade aya RI1 ceunah kadieu,,
aduh tambih macet deh >

Quote:
Original Posted By engaskus
aya nu uninga teu upami nuju narosan adat sunda teh mc na nyarios naon? sareng anu ti pameget na ngabales naon?
anu umum we..


ehem,,
saha anu bade narosan kang
ieu ning atos di jentre keun,,
v
v
Quote:
Original Posted By ijigijig
maksadna panginten kieu :

Rombongan pihak pameget sumping ka pihak istri, lajeng pihak istri nampi sakumaha urang nampi tatamu :

"Ngahaturkeun wilujeng sumping ka rombongan Jang Engkus,
khususna ka Abah Empat nu dipisepuh ku urang sadaya...
Jauh dijugjug anggang diteang bari angkaribung ku tolombong eusi ranginang, asa pamohalan taya maksad taya kahayang
sok komo deui ningal Jang Engkus lir bedog tanpa sarangka,
gudal-gadil marojengja ningal mojang matak hariwang....jst..."

diwaler ku pihak pameget :

"Puji syukur ka nu Maha Ghofur,
bingah amarwatasuta ngadangu panampian anu sakitu someahna
....anapon maksad kasumpingan Abah Empat sawargi-wargi
taya sanes seja nalek mojang mencrang kembang buruan,
jalaran leres sakumaha anu tadi diuninga yen bedog gagaduhan Jang Engkus parantos ajol-ajolan,
nya manawi mamanawian di dieu,
di lebakeun gunung pakembaran
mendak liang anu tacan dicicingan...jst


nuhun mang
The.Mans - 28/06/2012 02:50 PM
#6394

Quote:
Original Posted By ijigijig
maksadna panginten kieu :

Rombongan pihak pameget sumping ka pihak istri, lajeng pihak istri nampi sakumaha urang nampi tatamu :

"Ngahaturkeun wilujeng sumping ka rombongan Jang Engkus,
khususna ka Abah Empat nu dipisepuh ku urang sadaya...
Jauh dijugjug anggang diteang bari angkaribung ku tolombong eusi ranginang, asa pamohalan taya maksad taya kahayang
sok komo deui ningal Jang Engkus lir bedog tanpa sarangka,
gudal-gadil marojengja ningal mojang matak hariwang....jst..."

diwaler ku pihak pameget :

"Puji syukur ka nu Maha Ghofur,
bingah amarwatasuta ngadangu panampian anu sakitu someahna
....anapon maksad kasumpingan Abah Empat sawargi-wargi
taya sanes seja nalek mojang mencrang kembang buruan,
jalaran leres sakumaha anu tadi diuninga yen bedog gagaduhan Jang Engkus parantos ajol-ajolan,
nya manawi mamanawian di dieu,
di lebakeun gunung pakembaran
mendak liang anu tacan dicicingan...jst


wih mantap euy mamang ieu

ke mah nanggap mamang ieu ah >
agungswn10 - 28/06/2012 03:10 PM
#6395

Quote:
Original Posted By The.Mans
wih mantap euy mamang ieu

ke mah nanggap mamang ieu ah >


bade di piwarang janten MC mang,??
The.Mans - 28/06/2012 03:45 PM
#6396

Quote:
Original Posted By agungswn10
bade di piwarang janten MC mang,??


ah, teu mang ..heureuy eta mah hihihi...
ijigijig - 28/06/2012 05:42 PM
#6397

Quote:
Original Posted By agungswn10
l

ehem,,
saha anu bade narosan kang
ieu ning atos di jentre keun,,

nuhun mang


sawalerna...hatur nuhun kintunan cendolna
aeh..naha mang Agung bade narosan oge..?

Quote:
Original Posted By The.Mans
wih mantap euy mamang ieu

ke mah nanggap mamang ieu ah >


heuheu...sunda gawir eta mah mang...

Quote:
Original Posted By agungswn10
bade di piwarang janten MC mang,??


pangersa bade ngadahup......(deui) ?
natsumikan - 28/06/2012 05:57 PM
#6398

Quote:
Original Posted By The.Mans
ah, teu mang ..heureuy eta mah hihihi...


aih ulah heureuy mang di dieu mah, sepuhna garalak... nu atos-atos waé tina janten
agungswn10 - 28/06/2012 06:16 PM
#6399

Quote:
Original Posted By The.Mans
ah, teu mang ..heureuy eta mah hihihi...


oh,, manawi nyaan,,
padahal pami nyaan,,
sakalian dipiwarang ngabodor

Quote:
Original Posted By ijigijig
sawalerna...hatur nuhun kintunan cendolna
aeh..naha mang Agung bade narosan oge..?


pangersa bade ngadahup......(deui) ?


waduh,, cekap mang ah hiji oge
The.Mans - 28/06/2012 06:21 PM
#6400

Quote:
Original Posted By natsumikan


aih ulah heureuy mang di dieu mah, sepuhna garalak... nu atos-atos waé tina janten

wih maenya mang

Quote:
Original Posted By agungswn10
oh,, manawi nyaan,,
padahal pami nyaan,,
sakalian dipiwarang ngabodor



waduh,, cekap mang ah hiji oge


wih sakantenan atuh piwarang ngibing atanapi tarawangsa
ijigijig - 28/06/2012 06:26 PM
#6401

Quote:
Original Posted By The.Mans
ah, teu mang ..heureuy eta mah hihihi...


Quote:
Original Posted By natsumikan


aih ulah heureuy mang di dieu mah, sepuhna garalak... nu atos-atos waé tina janten


heureuy karuhun, mang...?
The.Mans - 28/06/2012 06:39 PM
#6402

Quote:
Original Posted By ijigijig
heureuy karuhun, mang...?


kiripik karuhun

cik mang alungkeun hiji mah
agungswn10 - 28/06/2012 06:41 PM
#6403

Quote:
Original Posted By The.Mans
wih sakantenan atuh piwarang ngibing atanapi tarawangsa


karunya atuh kang,,
teu sabanding sareng bayaran na
natsumikan - 28/06/2012 11:37 PM
#6404

Quote:
Original Posted By ijigijig
heureuy karuhun, mang...?

matak ulah macem-macem kanu janten sepuh mah

Quote:
Original Posted By The.Mans
kiripik karuhun

cik mang alungkeun hiji mah


teuh gera kana tuangeun jigna téh

Quote:
Original Posted By agungswn10
karunya atuh kang,,
teu sabanding sareng bayaran na


biasana cap nuhun ogé cekap, carikanna wé panginten rada pinuh.
ijigijig - 28/06/2012 11:52 PM
#6405

Quote:
Original Posted By natsumikan

matak ulah macem-macem kanu janten sepuh mah

[COLOR="Blue"]hu'uh...mana sepuhna carunihin deuih....

teuh gera kana tuangeun jigna téh

apan malem jumaah, biasana mah endog hayam, kopi pait, surutu da mang...

biasana cap nuhun ogé cekap, carikanna wé panginten rada pinuh.[/COLOR]

pinuh ku gaplek, mang ?

natsumikan - 29/06/2012 02:42 AM
#6406

cunihinna ka istri atanapi ka pameget éta téh?

bosen ku nu hanyir jigana mah nya matak digentos ku kiripik

nya éta mah kumaha nu gaduh hajat wé, gaplek gé teu naon2 ari téga mah
umayumay - 29/06/2012 12:53 PM
#6407

wilujeng siang...

ngiring ngawangkong di palih dieu
agungswn10 - 29/06/2012 01:59 PM
#6408

Quote:
Original Posted By umayumay
wilujeng siang...

ngiring ngawangkong di palih dieu


teh maya
kamana wae teh,,
meuni nembe posting deui >

+++
wilujeng siang,,
kang ts na aya kitu >
umayumay - 29/06/2012 02:01 PM
#6409

Quote:
Original Posted By agungswn10
teh maya
kamana wae teh,,
meuni nembe posting deui >

+++
wilujeng siang,,
kang ts na aya kitu >


aya wae mang agung...
atos tapa meh sakti

muhun ieu teh sono ka akang TS
dupi aya siang ieu
ijigijig - 29/06/2012 03:10 PM
#6410

Quote:
Original Posted By umayumay
wilujeng siang...

ngiring ngawangkong di palih dieu

aya wae mang agung...
atos tapa meh sakti

muhun ieu teh sono ka akang TS
dupi aya siang ieu


wilujeng siang, teh maya...
mangga calik dieu sapalih abdi...
komo parantos tapa mah aura-na sok menggetarkan kolbu...b

euh...hoyong temen dipikasono ku teh maya yeuh...
Page 320.5 of 371 | ‹ First  < 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > ... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...