Options
Home > CASCISCUS > BUSINESS BOARD > Forex/Option/Saham dan Derivatifnya > Options > INDONESIA kena lagi restricted country dari TOS
Total Views: 14073
Page 7 of 9 | ‹ First  < 2 3 4 5 6 7 8 9 > 

ANCOLL - 26/01/2011 01:25 PM
#121

Quote:
Original Posted By Rubber23
wah account bro ANCOLL juga ditutup... sudah berapa lama bro Ancoll punya account di TOS?

trus rencana pindah ke broker apa?


itulah gunanya thread ini, kita discuss sama2 untuk pindah broker yg terbaik yang similar with TOS.
tokotiga - 26/01/2011 09:44 PM
#122

Quote:
Original Posted By ANCOLL
Akhirnya di usir juga dari TOS



=============================================
Dear ANCOLL,
After assessing global requirements for conducting international business, thinkorswim by TD Ameritrade has decided that we will no longer open or maintain accounts in certain international jurisdictions. Your thinkorswim by TD Ameritrade account ending in ****0984 is affiliated with at least one of these jurisdictions in which we will no longer provide brokerage services. As a result, your account will be limited to liquidating transactions after February Option Expiration which occurs February 19, 2011. What this means for you:
Beginning on Tuesday, February 22, 2011, you will be limited to closing existing positions in your account which includes Securities, Futures and/or Forex. You will not be able to open any new positions.

In addition, thinkorswim by TD Ameritrade will not be able to accept additional funding in your account. Please do not attempt to add or transfer any additional funds or securities to your account as these requests will be returned to you unless you are required to meet a margin call in your account.

All accounts are subject to closure on or before February 28, 2011.
If you wish, you can liquidate your account assets or transfer them to another firm. We know that this decision may be causing an inconvenience for you thus where applicable thinkorswim by TD Ameritrade will assist you by paying for account closure fees or assisting with the cost of your wire transfer fee. Please let us know if we can assist you with this process. For more information, or if you have any questions, please contact us at [email]support@thinkorswim.com[/email]. We are available 24 hours a day, seven days a week. Please know that we fully appreciate your past business and regret any inconvenience this may be causing you. Sincerely, thinkorswim by TD Ameritrade thinkorswim, Division of TD Ameritrade, Inc., member FINRA/SIPC/NFA. TD Ameritrade is a trademark jointly owned by TD Ameritrade IP Company, Inc. and the Toronto-Dominion Bank. Copyright 2011 TD Ameritrade IP Company, Inc. All rights reserved. Use with permission.

==============================================


satu hal yang bisa dipelajari di sini,
mereka orang amrik bener2 tegas, dan tidak pakai Neko2.. kalau bilang nga ya nga..
well...

sedihnya semuanya yang tidak bersalah kena juga.

well..


let's look at the bright side, kita belajar broker baru..


sama bro... ane hari ini juga dapat email yg sama dari TOS

siap siap withdrawl dah _________
rajakaret - 27/01/2011 09:52 PM
#123
IB Broker
sekarang akhirnya saya pake IB. Hanya, utk trading nya sy download apilkasi utk ipod touch. Mudah dan cepat.

Cuma utk transaksi multileg, saya belum ketemu cara yang mudah dan cepat utk eksekusinya.

Semoga dapat membantu.
BTW, utk chart saya tetap pake ToS, hanya buka account lagi. (tapi dgn nama negara yg berbeda.)
amozh - 28/01/2011 07:46 AM
#124

Baru mau nanya pindah kemana karna account TOS disuruh ditutup eh. Apa pindah ke IB ?
kaekong - 28/01/2011 08:58 AM
#125

Quote:
Original Posted By amozh
Baru mau nanya pindah kemana karna account TOS disuruh ditutup eh. Apa pindah ke IB ?


Pindah IB aja bro, Deposit awal bisa saya negoin
palmblue - 28/01/2011 09:47 PM
#126

Quote:
Original Posted By rajakaret

BTW, utk chart saya tetap pake ToS, hanya buka account lagi. (tapi dgn nama negara yg berbeda.)


bagaimana cara buka ToS dengan negara berbeda bro?
amozh - 28/01/2011 10:35 PM
#127

Quote:
Original Posted By kaekong
Pindah IB aja bro, Deposit awal bisa saya negoin


Makasih juragan. Ya ...... kalo kepepet pindah IB dah. Cuman apa ngga ada yang lain ya. Kemaren dulu sebelum kena blok, gua naksir ama option house. Cuman ngga terima juga.

Benernya udah nyaman ama platform nya TOS. Mana Customer Service nya juga lumayan bagus.

Berarti gua mesti likuidasi semua saham ama option gua yang di TOS dong. Repot juga mindahin duit ke indo dulu baru kirim duit ke IB lagi.

Thanks but no thanks ya bro atas bantuannya bro mau negoin deposit awal.
kaekong - 28/01/2011 10:41 PM
#128

Quote:
Original Posted By amozh
Makasih juragan. Ya ...... kalo kepepet pindah IB dah. Cuman apa ngga ada yang lain ya. Kemaren dulu sebelum kena blok, gua naksir ama option house. Cuman ngga terima juga.

Benernya udah nyaman ama platform nya TOS. Mana Customer Service nya juga lumayan bagus.

Berarti gua mesti likuidasi semua saham ama option gua yang di TOS dong. Repot juga mindahin duit ke indo dulu baru kirim duit ke IB lagi.

Thanks but no thanks ya bro atas bantuannya bro mau negoin deposit awal.


Gak perlu kirim ke indo bro, langsung aja wire antar broker.
ahnurdin - 29/01/2011 09:37 PM
#129

Saya belum terima email dari TOS....

keknya musti siap2 balik lagi ke OX nih...
moeslov - 30/01/2011 06:39 AM
#130

Quote:
Original Posted By jin.kulkas
well, ini suatu masalah buat trader di indo
saya sendiri kena imbasnya

TOS bilang karena kebanyakan org indo yg cuma pakai fasilitas paper money mereka & tidak funding sehingga ini memberatkan server mereka. Karena itu keluarlah policy baru ini

apa sudah ada forum yg membahas IB? saya berminat belajar nih


Kalau emang begitu alasanya, harusnya yg di banned yg ga funding2... kasih waktu kek buat setor sebulan or ditutup..

jadi kena deh semua
rio.jkt - 30/01/2011 04:32 PM
#131

sama. saya juga terima email yang sama.
males juga untuk pindah ke broker lain, karena memang menurut saya TOS memang yang terbaik saat ini.

akhirnya, balik lagi deh ke OptionsXpress
yah, setelah saya lihat2 lagi, sebenarnya OX juga gak jelek2 amat sih, apalagi setelah saya install Xtend aplikasi dari OX yg platformnya bikin trading hampir sama dengan TOS, walau gak sebagus TOS sih.
Paling gak, sudah lebih baik drpd trading di internet browser dengan aplikasi terbatas.

Btw, saya liat ada program dari OX nih.
Kalau ada yang mau apply OX, boleh dong lewat gw nanti kamu dapet $100 tambahan dari OX kalau sudah funding. Lumayan kan?
Kalau ada yg mau, PM saya yah

Thanks,
Rio
ahnurdin - 30/01/2011 04:35 PM
#132
(ASK) Etrade Financial
Ada yg bisa kasih info/pake broker etrade financial? Yang saya tahu ada cabang di Singapura dan bisa minimal deposit $1000 untuk cash account. Tapi soal yang lain (fee, chart platform dll) belum jelas.Thanks before.
werlincorp - 30/01/2011 09:00 PM
#133
List broker alternatif dari barrons 2010 review
Dapat link dari guru MO (Pak Edi) ..
http://tools.tradewiser.com/brokers/barrons2010review

Ada beberapa brokernya yg kayanya lumayan oke dan murah .. ada yang sudah coba mbtrading?

Kalau dari list dari link tersebut diurut berdasarkan komisi, tool, teknologi, dll:
1. thinkorswim
2. mbtrading
3. interactive brokers
4. tradestation securities
5. optionsxpress
6. fidelity investment
7. tradeking
8. trademonster
9. optionshouse
10. td ameritrade
11. etrade
12. choicetrade
13. lightspeed trading
14. charles schwab
15. scottrade
16. zecco
17. sogotrade
18. firsttrade
thechulun - 30/01/2011 09:32 PM
#134

Huaaa....hua..... Gw dapet e-mail yang sama bro... :sorry
werlincorp - 30/01/2011 09:33 PM
#135

Quote:
Original Posted By ahnurdin
Ada yg bisa kasih info/pake broker etrade financial? Yang saya tahu ada cabang di Singapura dan bisa minimal deposit $1000 untuk cash account. Tapi soal yang lain (fee, chart platform dll) belum jelas.Thanks before.


Kalau dilihat lagi dari situs tradewiser bagian comparison chart, etrade termasuk lumayan juga.
sekarang promo free 60 days trade untuk saham dan options lumayan juga tuh. ..
rio.jkt - 31/01/2011 09:43 AM
#136

Quote:
Original Posted By werlincorp
Kalau dilihat lagi dari situs tradewiser bagian comparison chart, etrade termasuk lumayan juga.
sekarang promo free 60 days trade untuk saham dan options lumayan juga tuh. ..


saya baru check e-trade, tapi pas baru buka cara buka account n liat promonya ada syarat:

E*TRADE has been recognized for excellence as an online broker by SmartMoney and Barron's year after year. Getting started is easy.

Choose from our most popular accounts below, or view all accounts
To open an account you'll need a U.S. residential address, date of birth, SSN or Tax ID number, and employer name and address
Fund your account — 4 easy ways. Learn More...

gak bisa untuk orang Indonesia juga dong, kan harus ada alamat yg di amrik
Traogformerg - 31/01/2011 10:19 AM
#137

Quote:
Dear Traogformerg,

After assessing global requirements for conducting international business, thinkorswim by TD Ameritrade has decided that we will no longer open or maintain accounts in certain international jurisdictions. Your thinkorswim by TD Ameritrade account ending in ****2883 is affiliated with at least one of these jurisdictions in which we will no longer provide brokerage services. As a result, your account will be limited to liquidating transactions after February Option Expiration which occurs February 19, 2011. What this means for you:

* Beginning on Tuesday, February 22, 2011, you will be limited to closing existing positions in your account which includes Securities, Futures and/or Forex. You will not be able to open any new positions.



* In addition, thinkorswim by TD Ameritrade will not be able to accept additional funding in your account. Please do not attempt to add or transfer any additional funds or securities to your account as these requests will be returned to you unless you are required to meet a margin call in your account.



* All accounts are subject to closure on or before February 28, 2011.

If you wish, you can liquidate your account assets or transfer them to another firm. We know that this decision may be causing an inconvenience for you thus where applicable thinkorswim by TD Ameritrade will assist you by paying for account closure fees or assisting with the cost of your wire transfer fee. Please let us know if we can assist you with this process. For more information, or if you have any questions, please contact us at [email]support@thinkorswim.com[/email]. We are available 24 hours a day, seven days a week. Please know that we fully appreciate your past business and regret any inconvenience this may be causing you. Sincerely, thinkorswim by TD Ameritrade thinkorswim, Division of TD Ameritrade, Inc., member FINRA/SIPC/NFA. TD Ameritrade is a trademark jointly owned by TD Ameritrade IP Company, Inc. and the Toronto-Dominion Bank. Copyright 2011 TD Ameritrade IP Company, Inc. All rights reserved. Use with permission.


lagi nunggu solusi agan- agan untuk pindah kemana, thanks
kaekong - 31/01/2011 11:18 AM
#138

Pindah ke IB aja, udah banyak yg pake. Gw udah pake sejak 2006.
ahnurdin - 31/01/2011 11:43 AM
#139

Quote:
Original Posted By rio.jkt
saya baru check e-trade, tapi pas baru buka cara buka account n liat promonya ada syarat:

E*TRADE has been recognized for excellence as an online broker by SmartMoney and Barron's year after year. Getting started is easy.

Choose from our most popular accounts below, or view all accounts
To open an account you'll need a U.S. residential address, date of birth, SSN or Tax ID number, and employer name and address
Fund your account — 4 easy ways. Learn More...

gak bisa untuk orang Indonesia juga dong, kan harus ada alamat yg di amrik


Bisa bro, etrade cabang hongkong atau singapore.
thechulun - 31/01/2011 01:06 PM
#140

Bros, rencana tarik Dana dari TOS nya kapan?
Kita lakukan bareng2 rame2 yuk....buat kasih liat ke mereka kalo di Indonesia tu sbenarnya banyak yang pake TOS...
Page 7 of 9 | ‹ First  < 2 3 4 5 6 7 8 9 > 
Home > CASCISCUS > BUSINESS BOARD > Forex/Option/Saham dan Derivatifnya > Options > INDONESIA kena lagi restricted country dari TOS