SPORTS
Home > LOEKELOE > SPORTS > [KOMUNITAS] penggemar senapan angin regional jogja (update)
Total Views: 189509 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 4 of 160 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›

zrontho - 16/02/2011 10:34 PM
#61

Quote:
Original Posted By nd3mbiker
okeh bgt jane.. tp nggone barongan pring rungkut pol.. dadi angel nek meh nginceng..
bola-bali ak mbedil.. keno tp ra iso djupuk.. :nohope


pringe, pring ori dudu? nek aku biasane nek pas gon pring tak tunggu nganti kewane pindah, sing kiro2 tibone ora gon tengah2 grumbul pring, biasane nek pas rodo minggir, dadi ra nyangkut pring...cen nek tibone pas tengah2 kui sing angel, biasane terus mblesek ng tengah2...
nd3mbiker - 16/02/2011 11:49 PM
#62

Quote:
Original Posted By zrontho
pringe, pring ori dudu? nek aku biasane nek pas gon pring tak tunggu nganti kewane pindah, sing kiro2 tibone ora gon tengah2 grumbul pring, biasane nek pas rodo minggir, dadi ra nyangkut pring...cen nek tibone pas tengah2 kui sing angel, biasane terus mblesek ng tengah2...


ho oh je Mz.. angger keno njuk ndlesep.. paling2 yo matek ng jero barongan ori..
underkost - 17/02/2011 12:09 AM
#63

Quote:
Original Posted By wiedhas
koq linke ra iso dibuka mas dab


duh gan..
link nya itu sebelum .com titik nya ada 2.. (detik..com)
jd di edit manual.hhe
sengaja ane buat biar ga ada spam nantinya..
MacSeLfish - 17/02/2011 01:54 AM
#64

kulo nuwon mas dab.
Ak Nubi seko Solo , ijin nyimak yo
matur nuwun
iloveindonesia
muztofue - 17/02/2011 05:11 AM
#65

Quote:
Original Posted By zrontho
pringe, pring ori dudu? nek aku biasane nek pas gon pring tak tunggu nganti kewane pindah, sing kiro2 tibone ora gon tengah2 grumbul pring, biasane nek pas rodo minggir, dadi ra nyangkut pring...cen nek tibone pas tengah2 kui sing angel, biasane terus mblesek ng tengah2...


Quote:
Original Posted By nd3mbiker
ho oh je Mz.. angger keno njuk ndlesep.. paling2 yo matek ng jero barongan ori..


wah jan do bedil rangajak-ngajak
nek bedil mbok aq di jak mas bro

nek selo Insyalloh langsung cabut (nek selo lo tapi) maho


Quote:
Original Posted By masnangnang
oke mas bro..
Matur tengkyu..



Ho o gan, link e ra iso dibukak je...
Mbok aku njaluk tulung di PM alamat2e master2 ahli senang karo tempat servis & sparepart neng jogja sing recomended mas bro..


aq ana kanca pinter benake bedil mas dab
aq byen ajar masang/servis na kono
tapi saiki wes iso nyervis senapanku dewe iloveindonesia
masnangnang - 17/02/2011 05:30 AM
#66

Quote:
Original Posted By muztofue
aq ana kanca pinter benake bedil mas dab
aq byen ajar masang/servis na kono
tapi saiki wes iso nyervis senapanku dewe iloveindonesia


sampeyan jogjane daerah ngendi mas dab? Sopo ngerti sesuk kapan2 nek selo iso silaturahmi..

iloveindonesia

Quote:
Original Posted By underkost
duh gan..
link nya itu sebelum .com titik nya ada 2.. (detik..com)
jd di edit manual.hhe
sengaja ane buat biar ga ada spam nantinya..


Oalah.. Mas bro ki seneng petak umpet to.. Hehe..

Quote:
Original Posted By MacSeLfish
kulo nuwon mas dab.
Ak Nubi seko Solo , ijin nyimak yo
matur nuwun
iloveindonesia


Monggo..monggo mas dab..
pelorcity - 17/02/2011 07:48 AM
#67

Quote:
Original Posted By masnangnang
kok sepi ya...?
Agan2 master semua, katanya kalo pake peluru/mimis/pellet yg keras bisa pengaruh ke umur laras ya?
Nah, yg ane kurang tau tu, sebaiknya pake pellet apa ya khususnya untuk innova? kalo yg kiloan tu gimana ya?
Ane taunya cuma super dome, karena kemarin kata yg jual senapan ke ane yg bagus itu.. Tapi kalo terus2an pake super dome bisa lemes dikantong.. secara 9rb untuk 50biji..
Hehe..


Yen nganggo pellet rego semono tuku ping 20 wis entuk laras baja lokal sing 65cm e mas dab, he he.

Nganggo pellet opo wae bebas mas dab, sing penting keno sasaran ngono wae... Isih atos larase katimbang pellet-e kok. Yen aku seneng nganggo masterdome lokal kotak kuning, murah tur lumayan rapi. regane yen tuku sak box isi 10 kotak ming 45 ewu. yen eceran 5 ewu-nan.
zrontho - 17/02/2011 09:51 AM
#68

Quote:
Original Posted By pelorcity
Yen nganggo pellet rego semono tuku ping 20 wis entuk laras baja lokal sing 65cm e mas dab, he he.

Nganggo pellet opo wae bebas mas dab, sing penting keno sasaran ngono wae... Isih atos larase katimbang pellet-e kok. Yen aku seneng nganggo masterdome lokal kotak kuning, murah tur lumayan rapi. regane yen tuku sak box isi 10 kotak ming 45 ewu. yen eceran 5 ewu-nan.


aku ndhisik yo nanggo masterdome mas, pertama superdome, medhun ng masterdome, saiki medhun ng pelor kiloan sing luwih murah, arep mbedhil sak kemenge marem, ora mikir tuku pelor larang...sing penting bisa bersenang-senang dengan senang...
muztofue - 17/02/2011 12:13 PM
#69

Quote:
Original Posted By pelorcity
Yen nganggo pellet rego semono tuku ping 20 wis entuk laras baja lokal sing 65cm e mas dab, he he.

Nganggo pellet opo wae bebas mas dab, sing penting keno sasaran ngono wae... Isih atos larase katimbang pellet-e kok. Yen aku seneng nganggo masterdome lokal kotak kuning, murah tur lumayan rapi. regane yen tuku sak box isi 10 kotak ming 45 ewu. yen eceran 5 ewu-nan.


Quote:
Original Posted By zrontho
aku ndhisik yo nanggo masterdome mas, pertama superdome, medhun ng masterdome, saiki medhun ng pelor kiloan sing luwih murah, arep mbedhil sak kemenge marem, ora mikir tuku pelor larang...sing penting bisa bersenang-senang dengan senang...


Masterdome akurasine apik to?
soale pernah bandingke superdome (asli) vs masterdome (lokal)
arah tembakane bedo

opo mungkin aq sek salah le nembak, D maho maho maho
masnangnang - 17/02/2011 12:22 PM
#70

Quote:
Original Posted By pelorcity
Yen nganggo pellet rego semono tuku ping 20 wis entuk laras baja lokal sing 65cm e mas dab, he he.

Nganggo pellet opo wae bebas mas dab, sing penting keno sasaran ngono wae... Isih atos larase katimbang pellet-e kok. Yen aku seneng nganggo masterdome lokal kotak kuning, murah tur lumayan rapi. regane yen tuku sak box isi 10 kotak ming 45 ewu. yen eceran 5 ewu-nan.


ho o mas dab, aku mau trus nyobo masterdome kotak kuning 5 ribuan yo mantep, tak rasak2ke ora adoh karo superdome...
Eh mas dab, jogja sing adol aksesori nggo modif innova ngendi yo sing komplit..?
Sasi sesuk anggarane nek ra dinggo modif innova yo tak nggo jupuk dragon wae... Arep tak koleksi...
(padahal inovane durung ono embel2e opo2 babar blas...) hahahahaha...

Quote:
Original Posted By zrontho
aku ndhisik yo nanggo masterdome mas, pertama superdome, medhun ng masterdome, saiki medhun ng pelor kiloan sing luwih murah, arep mbedhil sak kemenge marem, ora mikir tuku pelor larang...sing penting bisa bersenang-senang dengan senang...


Sesuk sing kiloan yo arep tak cobo mas dab...
Hehe...
muztofue - 17/02/2011 12:46 PM
#71

Quote:
Original Posted By masnangnang



Sesuk sing kiloan yo arep tak cobo mas dab...
Hehe...


aq jalok nek kiloan. D
zrontho - 17/02/2011 01:21 PM
#72

Quote:
Original Posted By muztofue
Masterdome akurasine apik to?
soale pernah bandingke superdome (asli) vs masterdome (lokal)
arah tembakane bedo

opo mungkin aq sek salah le nembak, D maho maho maho


ora salah le nembak, biasane bedo pelor bedo settingan, dadi nek ganti pelor kudu nyetel scope... aku yo wis pernah nyoba, tak bandingke, antarane superdome, masterdome, karo pelor kiloan, raono sing podo arahe alias ora nitik...mungkin yo dasare bedilku yo mung bedil murahan barang...
zrontho - 17/02/2011 01:23 PM
#73

Quote:
Original Posted By muztofue
aq jalok nek kiloan. D


ning ojo kleru njaluk beras sekilo lho mas...mengko malah dijaluk simbok, dinggo ngliwet...ckakakakaka...
nd3mbiker - 17/02/2011 02:21 PM
#74

Quote:
Original Posted By muztofue
wah jan do bedil rangajak-ngajak
nek bedil mbok aq di jak mas bro
nek selo Insyalloh langsung cabut (nek selo lo tapi) maho

aq ana kanca pinter benake bedil mas dab
aq byen ajar masang/servis na kono
tapi saiki wes iso nyervis senapanku dewe iloveindonesia


hehe.. la ak men saben dino mbedil ek Mz Bro.. angger wengi ora udan trus esuke cerah lgsg wae mangkat mbedil.. lha gur kari ng mburi omah wes ono tegalan.. iloveindonesias
ameh mbedil kapan wae ng ndi wae pokoke mangkat.. tp yo ora adoh2 banget.. jare2ne westprog lg rame celeng.. (mbatin: mbedil deruk wae ora lgsg matek kok ngarah celeng ngakaks)

wah iso njaluk warah ki.. ak isone mbongkar tok ra iso mbalekne je.. ngakaks
nd3mbiker - 17/02/2011 02:29 PM
#75

Quote:
Original Posted By MacSeLfish
kulo nuwon mas dab.
Ak Nubi seko Solo , ijin nyimak yo
matur nuwun
iloveindonesia


monggo2 Mz Bro.. dipersilahken.. iloveindonesias

Quote:
Original Posted By pelorcity
Yen nganggo pellet rego semono tuku ping 20 wis entuk laras baja lokal sing 65cm e mas dab, he he.
Nganggo pellet opo wae bebas mas dab, sing penting keno sasaran ngono wae... Isih atos larase katimbang pellet-e kok. Yen aku seneng nganggo masterdome lokal kotak kuning, murah tur lumayan rapi. regane yen tuku sak box isi 10 kotak ming 45 ewu. yen eceran 5 ewu-nan.

Quote:
Original Posted By zrontho
aku ndhisik yo nanggo masterdome mas, pertama superdome, medhun ng masterdome, saiki medhun ng pelor kiloan sing luwih murah, arep mbedhil sak kemenge marem, ora mikir tuku pelor larang...sing penting bisa bersenang-senang dengan senang...


bener Mz Bro..
jane ak pengen jajal pellet liyane tp kok ra entek2 ki sing kilon.. ngakaks
nd3mbiker - 17/02/2011 02:38 PM
#76

Quote:
Original Posted By masnangnang
ho o mas dab, aku mau trus nyobo masterdome kotak kuning 5 ribuan yo mantep, tak rasak2ke ora adoh karo superdome...
Eh mas dab, jogja sing adol aksesori nggo modif innova ngendi yo sing komplit..?
Sasi sesuk anggarane nek ra dinggo modif innova yo tak nggo jupuk dragon wae... Arep tak koleksi...
(padahal inovane durung ono embel2e opo2 babar blas...) hahahahaha...
Sesuk sing kiloan yo arep tak cobo mas dab...
Hehe...


wah wah wah.. awale tuku senapan sungkan2, suwe suwe keracunan ngakaks

Quote:
Original Posted By zrontho
ora salah le nembak, biasane bedo pelor bedo settingan, dadi nek ganti pelor kudu nyetel scope... aku yo wis pernah nyoba, tak bandingke, antarane superdome, masterdome, karo pelor kiloan, raono sing podo arahe alias ora nitik...mungkin yo dasare bedilku yo mung bedil murahan barang...


wah wah.. tnyata ngono to.. tmbah ilmu mneh ki.. gur pellet wae jebul yo ngaruh bgt ng akurasi..
vcunkerz - 17/02/2011 03:41 PM
#77

agan2 ane ikutan gabung blh? Ane jg hobi bgt ni maen senapan angin.. iloveindonesia
pelorcity - 17/02/2011 04:29 PM
#78

Quote:
Original Posted By zrontho
ora salah le nembak, biasane bedo pelor bedo settingan, dadi nek ganti pelor kudu nyetel scope... aku yo wis pernah nyoba, tak bandingke, antarane superdome, masterdome, karo pelor kiloan, raono sing podo arahe alias ora nitik...mungkin yo dasare bedilku yo mung bedil murahan barang...


setuju mas bro... bedo pellet pancen bedo karakteristike. amargo bedo bobot, bentuk, karo dowone pellet. Biasane laras ugo cocok cocokan karo pellet miturut karakter ulire laras karo tenogo pendoronge bedil iku.
nd3mbiker - 17/02/2011 05:00 PM
#79

Quote:
Original Posted By vcunkerz
agan2 ane ikutan gabung blh? Ane jg hobi bgt ni maen senapan angin.. iloveindonesia


monggo2 Mz Bro.. kl ad ilmu/tips2 ttg senang (senapan angin) monggo d-share..

Quote:
Original Posted By pelorcity
setuju mas bro... bedo pellet pancen bedo karakteristike. amargo bedo bobot, bentuk, karo dowone pellet. Biasane laras ugo cocok cocokan karo pellet miturut karakter ulire laras karo tenogo pendoronge bedil iku.


-nek baja ulir 12 kwi sing paling cocok nganggo pellet model opo Mz Bro?? nek model KP kiloan kae kiro2 sing paling sip sing ndi??
-nek laras SJ6 >- ptnyaan podo..
pulpinn - 17/02/2011 06:15 PM
#80

kulo nuwun...pemula bade ajeng turut gabung,kaleh ajeng tanglet-tanglet

aku pengen tuku scope,ono tips2 e ora cara milih e?...merek sek kiro2 luman..teros maksute kode2,misal EG,lan sak piturute kui maksute nopo?
danane namong 250-300 ewu mawon.
kalih nek ngangge peredam sek lumayan ngangge nopo?..regine sek 50 an ewu mawon....teros le mungal peredam esoh mengaruhi akurasi,nopo nggeh?
Page 4 of 160 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›
Home > LOEKELOE > SPORTS > [KOMUNITAS] penggemar senapan angin regional jogja (update)