MUSIC
Home > LOEKELOE > MUSIC > Saosin, Circa Survive, Cove Reber, Anthony Green [Official] - Part 2
Total Views: 20187 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 2 of 51 |  < 1 2 3 4 5 6 7 >  Last ›

petercove - 10/03/2011 10:41 PM
#21

peki 1 abis D

buat reserved D
Sk8z - 10/03/2011 10:47 PM
#22

Quote:
Original Posted By petercove
peki 1 abis D

buat reserved D


nanti kalo mau update bilang ane aja D
oh ya tambahin ane di list SAOTEAM doong o
fachrindonesia - 10/03/2011 10:49 PM
#23

a
Quote:
Original Posted By Sk8z
nanti kalo mau update bilang ane aja D
oh ya tambahin ane di list SAOTEAM doong o


ane juga dong mahos
Sk8z - 10/03/2011 10:49 PM
#24

Quote:
Original Posted By fachrindonesia
a

ane juga dong mahos


balesan dari trit sebelumnya ada di Page One gan D
fachrindonesia - 10/03/2011 10:53 PM
#25

Quote:
Original Posted By Sk8z
balesan dari trit sebelumnya ada di Page One gan D


ane juga punya yang kiling mi inset yg itu D
selain lagu 7 Tahun suka lagu apa lagi? ngakaks
Sk8z - 10/03/2011 10:56 PM
#26

Quote:
Original Posted By fachrindonesia
ane juga punya yang kiling mi inset yg itu D
selain lagu 7 Tahun suka lagu apa lagi? ngakaks


Voices D ga kalah hebat sama Seven Years thumbup:
Sk8z - 10/03/2011 11:09 PM
#27

Offline dulu semua o

mau menghadapi UAS untuk besok o
nandigori - 10/03/2011 11:24 PM
#28

:mewek
ga bisa eksis di peki 1, gara ga OL di kompi..hammer
tapi setidak'a msh eksis di trit ini army:

btw selamat atas hunian baru'a..
Saosin, Circa Survive, Cove Reber, Anthony Green [Official] - Part 2
dirtydoll - 10/03/2011 11:32 PM
#29

:selamat Rumah Baru :selamat
dikirain selametan rumah baru bakal di barengin sama selametan voc baru sao \(
semoga dengan adanya rumah baru ini fans sao dan CS di indo khususnya di kaskus tambah rame ya D
emaklosetan - 11/03/2011 07:31 AM
#30

wuih hebat sampe dibikin part 2 nya D
tapi yang part 1 postnya pada ngorbol2 ya gan malu
pAdE - 11/03/2011 09:11 AM
#31

terlaluuuu, ane ketinggalan...
petercove - 11/03/2011 01:10 PM
#32

Quote:
Original Posted By Sk8z
nanti kalo mau update bilang ane aja D
oh ya tambahin ane di list SAOTEAM doong o

oke deh ntar ane PM klo perlu tempat buat update D
Quote:
Original Posted By fachrindonesia
a

ane juga dong mahos

oke om D
Quote:
Original Posted By nandigori
:mewek
ga bisa eksis di peki 1, gara ga OL di kompi..hammer
tapi setidak'a msh eksis di trit ini army:

btw selamat atas hunian baru'a..
Saosin, Circa Survive, Cove Reber, Anthony Green [Official] - Part 2

iya nih dah rumah baru aja kita D
Quote:
Original Posted By dirtydoll
:selamat Rumah Baru :selamat
dikirain selametan rumah baru bakal di barengin sama selametan voc baru sao \(
semoga dengan adanya rumah baru ini fans sao dan CS di indo khususnya di kaskus tambah rame ya D

mudah2an yah om D
Quote:
Original Posted By emaklosetan
wuih hebat sampe dibikin part 2 nya D
tapi yang part 1 postnya pada ngorbol2 ya gan malu

gak juga kok malus
Quote:
Original Posted By pAdE
terlaluuuu, ane ketinggalan...


hahaha sabar gan D
petercove - 11/03/2011 01:17 PM
#33

mengenai demo yang kemarin gw share ternyata itu benar demo nya tilian buat saosin, chris ngirim lyric ke tilian terus dibuat deh tuh lagu D

Quote:
Jack Appleby: How did you get hooked up with Emarosa?

Tilian Pearson: Tides Of Man (my former band) did a tour with Emarosa about a year and a half ago. They didn’t really give me much information on what was happening. Someone from RISE called me and asked me if I could help out for a week singing. I didn’t see why not. We got along really well on the dates and I had a great time.

JA: How did you prepare to sing these tracks?

TP: I had a very short notice. I listened to the songs on the plane ride, over and over. I practiced singing them when we got to the first venue in Pittsburgh. After a pretty shaky sound check, I went into a green room upstairs and got more comfortable with the material. By the third show, I was completely confident with it. Actually the last three shows were the most confident I have ever felt on stage.

JA: How comfortable were you performing Jonny Craig’s material? Did Emarosa make any changes to better suit you as a vocalist, such as changing the set list?

TP: He’s is a lot to try to live up to. He is amazingly talented and a great singer. I didn’t attempt to be Jonny or Jonny 2.0 when doing the set. I also have a higher vocal range, so I had to change some melodies a bit. The mid range stuff had to be soft, and the higher stuff was naturally “cleaner” because I don’t have the true grit Jonny has. As far as the songs, I really enjoyed singing the material. I think Jonny is a very original vocalist and writer, but people don’t give him credit because he has the reputation of being lazy. His talent just makes it so easy. [Regarding the set list,] there were a couple songs I wasn’t comfortable with that we didn’t play.

JA: How long will the Tilian/Emarosa relationship last?

TP: I have no idea. We didn’t talk about it much.

JA: What are you up to musically? When can we expect to hear your voice, either through touring or recordings?

TP: I have a couple of things I am working on. You will probably hear something soon. Within the next couple of months hopefully.

JA: A demo of you with Saosin leaked onto YouTube recently. What can you tell us about the song? What’s the latest with your pursuit of Saosin’s open slot?

TP: It was something that Chris (Saosin bassist) had sent me and that I had tracked a couple ideas on in my sister’s apartment on her Mac. It is incomplete and pretty low quality. Nothing is official either way with me and Saosin.


source

[code]http://mindequalsblown.net/2011/03/interview-tilian-pearson-emarosa-saosin-leak-demo/[/code]
lostinstereo - 11/03/2011 01:18 PM
#34

damn
rumah baru
ga dapet pekiwan
\(

udah ganti tret masih belum dapet pokalis juga
gimana nih
eek:
petercove - 11/03/2011 01:22 PM
#35

yang belom denger demonya :

[code]http://www.youtube.com/user/123456789horace#p/a/u/0/sFQXrrGeI2Q[/code]
lovehoney - 11/03/2011 01:25 PM
#36

wow :matabelo udah part 2 yaaa... kiss
lime05 - 11/03/2011 01:27 PM
#37

wow ada rumah baru :matabelo :selamat
makin rame aja nih saoteam sekalian D
petercove - 11/03/2011 01:29 PM
#38

Quote:
Original Posted By lostinstereo
damn
rumah baru
ga dapet pekiwan
\(

udah ganti tret masih belum dapet pokalis juga
gimana nih
eek:


mudah2an tahun ini udah dapet vocalist barunya D

Quote:
Original Posted By lovehoney
wow :matabelo udah part 2 yaaa... kiss

iya neh malus
Quote:
Original Posted By lime05
wow ada rumah baru :matabelo :selamat
makin rame aja nih saoteam sekalian D


ramein lagi donk gan D
a.s.r. - 11/03/2011 06:00 PM
#39

Ikutan ah D keliatannya banyakan yang bahas saosin yah drpd CS malu:
Oiyah, CS ada album baru yah??
nandigori - 11/03/2011 06:08 PM
#40

Quote:
Original Posted By petercove
oke deh ntar ane PM klo perlu tempat buat update D

oke om D

iya nih dah rumah baru aja kita D

mudah2an yah om D

gak juga kok malus


hahaha sabar gan D

rumah kita bersamaD
Quote:
Original Posted By petercove
mengenai demo yang kemarin gw share ternyata itu benar demo nya tilian buat saosin, chris ngirim lyric ke tilian terus dibuat deh tuh lagu D



source

[code]http://mindequalsblown.net/2011/03/interview-tilian-pearson-emarosa-saosin-leak-demo/[/code]

pantes musik'a aja beda sama Saosin
Quote:
Original Posted By a.s.r.
Ikutan ah D keliatannya banyakan yang bahas saosin yah drpd CS malu:
Oiyah, CS ada album baru yah??


ada om...
blu sky noise 2010
[code]http://www.mediafire.com/?iumyzy5u52d[/code]
Page 2 of 51 |  < 1 2 3 4 5 6 7 >  Last ›
Home > LOEKELOE > MUSIC > Saosin, Circa Survive, Cove Reber, Anthony Green [Official] - Part 2