MODEL KIT & R/C
Home > LOEKELOE > MODEL KIT & R/C > Ballistic Battlegrounds : All About Warhammer And Warhammer 40.000
Total Views: 66679
Page 246 of 253 | ‹ First  < 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 >  Last ›

EmperorsPeace - 26/09/2009 09:58 PM
#4901

@Archaon: Master Archaon, I gain nothing by threatening you... You are a professional painter, I am only an amateur. It would be an honor if you would share your artwork with us.
archaon - 28/09/2009 09:43 AM
#4902

@ep: yaya. amatir.....terserah deh mau bilang apa. aku belum ngecat2 lagi....hari ini udah mulai masuk jadwal lg ngecat punya orang tapi. cari duit buat jalan2 ke thailand
revan81 - 28/09/2009 12:55 PM
#4903



graaahhhh tyranids come on january... yarrrrr
SirHenry - 28/09/2009 01:04 PM
#4904

Salam kenal Henry dari sby, mau minta masukan hasil minis saya, terima kasih sebelumnya.



archaon - 28/09/2009 06:29 PM
#4905

@henry: wait a minute. lo henry nya kris ,bukan?

@revan: alah mak. abis dah duit gw.....abis swolf, terus tyranid belum lagi warmachine,moga2 abis itu bukan dark angel....kapan mau nabung buat beli albino ball python.....racun nya ngak berenti
SirHenry - 28/09/2009 07:53 PM
#4906

Iya betul saya beli di Kris, diminta posting disini, oh archaon ini siapa ya? emperor itu ko tirta ini ko Martin bukan ya?
otkmt999 - 28/09/2009 09:38 PM
#4907

betull, archaon adalah koh martin janggut, orkwithbite adalah koh shaun (my brother in law) wakakakakakak
otkmt999 - 28/09/2009 09:40 PM
#4908

Quote:
Original Posted By archaon
@henry: wait a minute. lo henry nya kris ,bukan?

@revan: alah mak. abis dah duit gw.....abis swolf, terus tyranid belum lagi warmachine,moga2 abis itu bukan dark angel....kapan mau nabung buat beli albino ball python.....racun nya ngak berenti


waduh darkangel jgn dulu deh, abis duit gw, gw msh ngutang 2 chimera 2 demolisher n valkyre kekeke
X12 - 29/09/2009 09:40 AM
#4909

@Henry : Welcome Hen.
Archaon : Ko MArtin
Orkwithbite : Mr. Shaun
Emeperor : Ko Tirta
Revan : Ricky (jakarta manager for Warmachine & Hordes)
Oktmt : Hapist :P
siapa lagi ya... welcome banyak tanya2 aja. Ntar Jumat kalau kamu gak sibuk kita test perang. Karena armymu udah segundang tuh.
archaon - 29/09/2009 12:35 PM
#4910

@henri:halo hen, apa kabar? udah kelar ya army mu, mau belajar main?
otkmt999 - 29/09/2009 02:14 PM
#4911

Quote:
Original Posted By X12
@Henry : Welcome Hen.
Archaon : Ko MArtin
Orkwithbite : Mr. Shaun
Emeperor : Ko Tirta
Revan : Ricky (jakarta manager for Warmachine & Hordes)
Oktmt : Hapist :P
siapa lagi ya... welcome banyak tanya2 aja. Ntar Jumat kalau kamu gak sibuk kita test perang. Karena armymu udah segundang tuh.


salah boss
otkmt = havest
deathpitts = hafiz

amuro_ray82 - 30/09/2009 08:19 PM
#4912

@ricky

ok simpenin dah, yang alternate kan eiryss nya ??
archaon - 01/10/2009 09:06 AM
#4913

@hendri: ayo mau belajar main kapan, mumpung aku di sby.kabarin ya, kalau ngak mau main ya nga ngak masalah, suka2 aja

@otkmt: koh havest, kan lo mau pacaran sama adik ipar nya shaun, plus clarence manggil lo kan koh havest, gw pak martin....nama cina lo (ta ekh goh rheng)

PLAY BATMAN:ARKHAM ASYLUM (PS3/XBOX360), GREAT GAME. BATMAN VILLAIN IS ALWAYS SEEMS LIKE A BADGUY, BUT IN HERE ITS REALLY PSYCOKILLER IN ACTION
revan81 - 01/10/2009 09:45 PM
#4914





We have space hulk people but due to limited products but high demands we decided we give everyone same fighting chance to get one, fair and square. For every month we will release one space hulk to bid.

There are few conditions on bidding though :
- Bid will end on certain time and certain date.
- Each bid can be increase for 25k (and its multiply), ex : starting price 100k, john bid at minimum 125k, jack trying to outbid a little bit higher by bidding 225k, sam bid to beat both of them on 300k, etc , etc
- The winner have to pay the space hulk within 3 days, otherwise he/she will lose chance of winning it and the space hulk will go to second winning bidder and he/she will also have 3 days to pay otherwise it will go to third winning bidder etc etc. For people outside jakarta/country, you have to pay an additional fee on delivery .

that's the rule now go to our ballistic page at here: http://www.facebook.com/topic.php?topic=9647&post=52241&uid=8639034202#/group.php?gid=8639034202&ref= ts
You have to join the group to bid it.

happy bidding
Any information to be asked can go to our discussion board , thanks
revan81 - 02/10/2009 05:47 PM
#4915

Ralat :
Karena banyak yang protes karena kelamaan, bidding of 1st box will end on 16 Oktober 2009 at 12 a.m. Check the facebook ballistic battleground for more info
otkmt999 - 03/10/2009 02:17 AM
#4916

hehehe pajang foto ah, kekekeke. thargosh n chplain basingnya lum jadi kekeke

maap lom jadi basenya



ini jg lom di base



ini nyoba2 ngecet jamur



archaon - 03/10/2009 09:03 AM
#4917

@otkmt:vest chaplainnya bagus tuh? muka nya pake warna apa tuh?
cikadong2 - 03/10/2009 06:15 PM
#4918

salam semua...
gw baru mulai ikutan main warhammer 40k...baru selesai cat beberapa...minta kritik dan sarannya dong...punya gw kok jelek banget ya?

Spoiler for space marines






archaon - 04/10/2009 08:50 AM
#4919

@cikadong: halo, sori tapi foto nya kurang jelas, burem, coba foto 1 aja tapi close up.kalau di liat sih kayanya loe ngak nyampur catnya pake aer ya? kesannya tebel banget. undercoat pake apa? kekurangan mu adalah tidak ada shadow dan hi lite sama cat nya tebel banget.
untuk emas nya. coba di warna pake silver dulu baru di kasi emas.warna emas warna yg lemah dan cenderung transparant.

have a nice try
EmperorsPeace - 05/10/2009 12:33 AM
#4920

@cikadong: Use Badab Black + Water to wash the boltgun to add some definition. Overall comments same as Archaon - no shading or highlight. Other details, we can not see from photo.

Imperial Fist WIP - Just trying for fun and YES, IT'S NOT BLUE AGAIN!



Chaplain WIP - Also not Blue! Trying to paint with limited colour palette.

Page 246 of 253 | ‹ First  < 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 >  Last ›
Home > LOEKELOE > MODEL KIT & R/C > Ballistic Battlegrounds : All About Warhammer And Warhammer 40.000