Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
Total Views: 56418 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 413 of 413 | ‹ First  < 408 409 410 411 412 413

wappa - 19/10/2012 10:46 PM
#8241

Quote:
Original Posted By fauzieuy

ieu budak kamana wae ceunah kakara nonghol, D


ahahahah urang di FJB wae tuda faw..jarang muter2 forum D
sehat maneh?di bdg keneh?

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
ath kejang-kejang hela sok ngakaks

enya ngarti... D
ke cik nyobaan


ke cik kejang2 deui ah..mumpung modem'a tarik
ahahahaha ngakaks
fauzieuy - 19/10/2012 11:27 PM
#8242

Quote:
Original Posted By romamia
nubi ngiringan calik didieu ah o

aya nu ngabahas voor game genit:

ieu saha nya bingungs
punten nembe ningali Peace:
Quote:
Original Posted By wappa
ahahahah urang di FJB wae tuda faw..jarang muter2 forum D
sehat maneh?di bdg keneh?



ke cik kejang2 deui ah..mumpung modem'a tarik
ahahahaha ngakaks


jualan naon deui gi? urang miluan malu:>
hooh di bdg keneh, keur mendalami skripsi hammer:
dj.vtoy - 20/10/2012 01:53 AM
#8243

Quote:
Original Posted By fauzieuy
buru ke bisi ditutup manten D
mun eleh tenang ku urang ke dibayar na, pasukan urang aya 4+ maneh 2 id. jadi 6. D
faw pangnyieunken avatar malus

Quote:
Original Posted By wappa
ahahahah urang di FJB wae tuda faw..jarang muter2 forum D
sehat maneh?di bdg keneh?



ke cik kejang2 deui ah..mumpung modem'a tarik
ahahahaha ngakaks
sok lah kejang-kejang katarik ngakaks
romamia - 20/10/2012 08:42 AM
#8244

Quote:
Original Posted By fauzieuy
ieu saha nya bingungs
punten nembe ningali Peace:


silent reader kang abdi mah, jarang posting o

makana nembe ningali D
dj.vtoy - 20/10/2012 10:12 AM
#8245

tes..tes...tes
Page 413 of 413 | ‹ First  < 408 409 410 411 412 413
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►