Bogor
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bogor > [Field Report] Baksos Ramadhan Regional Bogor 2011
Total Views: 2251 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 4 of 5 |  < 1 2 3 4 5 > 

dhini_07 - 23/08/2011 08:59 PM
#61

Quote:
Original Posted By jepzz


no thanks .. *euweuh icon talk to the hand siah ceu

arek piknik ka karya bhakti deui? nohope:


jih ... bebek itu tidak bersalah padamu matabelo: D D

yaqinlah kk seperguruan .. bebek itu tidak mengkhianatimu D D
jepzz - 23/08/2011 09:03 PM
#62

Quote:
Original Posted By dhini_07
jih ... bebek itu tidak bersalah padamu matabelo: D D

yaqinlah kk seperguruan .. bebek itu tidak mengkhianatimu D D


aaaahh .. itu dusta ..

aku ditikam dari belakang dengan jurus bijik cabenya .. berbusa:
dhini_07 - 23/08/2011 09:07 PM
#63

Quote:
Original Posted By jepzz
aaaahh .. itu dusta ..

aku ditikam dari belakang dengan jurus bijik cabenya .. berbusa:


aku tidak berdusta kk seperguruan ... D

mungkin bebek adik seperguruannya berusaha menikam mu D D
jepzz - 23/08/2011 09:11 PM
#64

Quote:
Original Posted By dhini_07
aku tidak berdusta kk seperguruan ... D

mungkin bebek adik seperguruannya berusaha menikam mu D D


ning sagala bebek aya adina ..

ulah2 boga besan sagala deui .. hammer:
dhini_07 - 23/08/2011 09:16 PM
#65

Quote:
Original Posted By jepzz
ning sagala bebek aya adina ..

ulah2 boga besan sagala deui .. hammer:


nu ieu jigana bebek hasil luar kawin dul hammer: D D
jepzz - 23/08/2011 09:17 PM
#66

Quote:
Original Posted By dhini_07
nu ieu jigana bebek hasil luar kimpoi dul hammer: D D


dosa atuh nu ngalebokna ..

apanan eta anak haram .. hammer:
dhini_07 - 23/08/2011 09:22 PM
#67

Quote:
Original Posted By jepzz
dosa atuh nu ngalebokna ..

apanan eta anak haram .. hammer:


nu didahar maneh anak bener dul ..

geus aya sertifipikat na .. aya akte lahir ti UD. Jaya Sentosa D
jepzz - 23/08/2011 09:24 PM
#68

Quote:
Original Posted By dhini_07
nu didahar maneh anak bener dul ..

geus aya sertifipikat na .. aya akte lahir ti UD. Jaya Sentosa D


tapi geuning urang nepi ka ongkek kitu ceu?

berarti can aya sertipikat ISOna ti PO. Subur Makmur .. D D
dhini_07 - 23/08/2011 09:31 PM
#69

Quote:
Original Posted By jepzz
tapi geuning urang nepi ka ongkek kitu ceu?

berarti can aya sertipikat ISOna ti PO. Subur Makmur .. D D


mungkin epek carita" setelah ngalebok bebek dul D D
jepzz - 23/08/2011 09:38 PM
#70

Quote:
Original Posted By dhini_07
mungkin epek carita" setelah ngalebok bebek dul D D


anjisssss .. bener oge tah ..

epekna leuwih dahsat .. berbusa:
dhini_07 - 23/08/2011 09:42 PM
#71

Quote:
Original Posted By jepzz
anjisssss .. bener oge tah ..

epekna leuwih dahsat .. berbusa:


tah nu bener epek carita .. mantap juara thumbup: *njir euweuh emotna siah*

mgg ieu ngabebek atuh nya genit:
jepzz - 23/08/2011 09:44 PM
#72

Quote:
Original Posted By dhini_07
tah nu bener epek carita .. mantap juara thumbup: *njir euweuh emotna siah*

mgg ieu ngabebek atuh nya genit:


loba nu euweuhan geuning nya? D D hammer:

no thanks .. *njir, tetep hayang make icon talk to the hand* hammer:

duit THR can kaluar euy ceu .. malu:
dhini_07 - 23/08/2011 09:49 PM
#73

Quote:
Original Posted By jepzz
loba nu euweuhan geuning nya? D D hammer:

no thanks .. *njir, tetep hayang make icon talk to the hand* hammer:

duit THR can kaluar euy ceu .. malu:


euweuh emot signature urang mantap juaraaa thumbup: \( \(

wawadulan can kaluar .. army:
jepzz - 23/08/2011 09:59 PM
#74

Quote:
Original Posted By dhini_07
euweuh emot signature urang mantap juaraaa thumbup: \( \(

wawadulan can kaluar .. army:


HAH? njiiiirrrrrrr .. dibajak trus di aku2 .. \( \(

ah gebles, signature urang etaaaaaaaaaaaaa .. mad:

kudu dipalorkeun ka Dinas Kebersihan dan Pertamanan ieu mah .. army:

jih, yaqinlah ceu .. can kaluar .. malu:
dhini_07 - 23/08/2011 10:02 PM
#75

Quote:
Original Posted By jepzz
HAH? njiiiirrrrrrr .. dibajak trus di aku2 .. \( \(

ah gebles, signature urang etaaaaaaaaaaaaa .. mad:

kudu dipalorkeun ka Dinas Kebersihan dan Pertamanan ieu mah .. army:

jih, yaqinlah ceu .. can kaluar .. malu:


jih encan patennnn army:

pan maneh mah geus aya talk to the hand sateh ... D D

naik banding ke dokter sipialis ucing army:

jih wawadukan .. asik semeesan kabeh traktir di pijja weh genit: :ngacor:
jepzz - 23/08/2011 10:08 PM
#76

Quote:
Original Posted By dhini_07
jih encan patennnn army:

pan maneh mah geus aya talk to the hand sateh ... D D

naik banding ke dokter sipialis ucing army:

jih wawadukan .. asik semeesan kabeh traktir di pijja weh genit: :ngacor:


jih, nggeus .. geus loba saksi2 ..

teu redho urang ceu .. rek mengajukan somasi ka pos hangsip terdekat kieu carana mah .. mad:

jih, sing sumpah ceu .. \(
dhini_07 - 23/08/2011 10:13 PM
#77

Quote:
Original Posted By jepzz
jih, nggeus .. geus loba saksi2 ..

teu redho urang ceu .. rek mengajukan somasi ka pos hangsip terdekat kieu carana mah .. mad:

jih, sing sumpah ceu .. \(


keterangan saksi lemah sahwat .. D D

jih ka pos hangsip mah kudu ngenta pengantar heula ka RT na si mamih D D

ceuk si mamih geus turun THR .. army:

seret yeuh naek maung .. bari make sapatu anyar .. D D *jih*
jepzz - 23/08/2011 10:19 PM
#78

Quote:
Original Posted By dhini_07
keterangan saksi lemah sahwat .. D D

jih ka pos hangsip mah kudu ngenta pengantar heula ka RT na si mamih D D

ceuk si mamih geus turun THR .. army:

seret yeuh naek maung .. bari make sapatu anyar .. D D *jih*


ah serius lemah ceu? wah kudu dibere pel bulao heula atuh supaya teu lemah deui .. D D

jih, wawadukan si mamih .. manehna mah teu meunang THR, da keur cuti sakola ..

hahaaaaaaaaay ..

jih, saha sapatu anyar ceu? malu:
dhini_07 - 23/08/2011 10:28 PM
#79

Quote:
Original Posted By jepzz
ah serius lemah ceu? wah kudu dibere pel bulao heula atuh supaya teu lemah deui .. D D

jih, wawadukan si mamih .. manehna mah teu meunang THR, da keur cuti sakola ..

hahaaaaaaaaay ..

jih, saha sapatu anyar ceu? malu:


dibere pil kb jiga si olip hammer:

jih ceuk si mamih maneh meunang THR ... duitna teu beak" dipake belanja army:

pura" siah *talk to the hand*
DoraShuttle - 24/08/2011 09:13 AM
#80

ane tunggu aja gan halal bi halalnya D
Page 4 of 5 |  < 1 2 3 4 5 > 
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bogor > [Field Report] Baksos Ramadhan Regional Bogor 2011