Arsip Forum
Home > CASCISCUS > WELCOME TO KASKUS > Arsip Forum > [Share] SMS yang paling berkesan yang pernah Kamu terima
Total Views: 1095 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 4 of 6 |  < 1 2 3 4 5 6 > 

LadyOfSorrows - 22/08/2011 09:44 PM
#61

Quote:
Original Posted By melolo
     
ihiiii prikiitiiieeww susah siull
uhuk uhuk
ngakak


iki ngopo meneh :dp

Quote:
Original Posted By ryanjogja
dari sapafuck:


dari pria berhanduk ya kko


dr cowo2 yg pernah dkt sm aq p
kapahala - 22/08/2011 09:44 PM
#62

sms seko cewek sek isine mas aku diLit maneh tekan jombor,dipethuk yoo...


Langsung mancaL motor mangkat ngibrit...
malu:
bakpawcoklat - 22/08/2011 09:45 PM
#63

sms salah kirim hammer: [Share] SMS yang paling berkesan yang pernah Kamu terima
melolo - 22/08/2011 09:55 PM
#64

     
Quote:
Original Posted By ryanjogja
dari pria berhanduk ya kko

tukang becak dong kalo gitu ;)
Quote:
Original Posted By LadyOfSorrows
iki ngopo meneh :dp

ngakak
LadyOfSorrows - 22/08/2011 09:58 PM
#65

Quote:
Original Posted By melolo
     
tukang becak dong kalo gitu ;)

ngakak


cedhak2 perumnas sing nggone penak nggo wifian nengdi yo?eek:
melolo - 22/08/2011 10:03 PM
#66

     
Quote:
Original Posted By LadyOfSorrows
cedhak2 perumnas sing nggone penak nggo wifian nengdi yo?eek:

amikom wae siul:
aku ra tek ngerti n apal tempat seng cozy neng kono ngakaks
paling nek ndono saiki meng neng gone mbahku tok ngakaks
"pertanyaan yang benar ditujukan kepada orang yang salah ngakaks"
attheawang - 22/08/2011 10:06 PM
#67

Bapak tulung kirimno pulsa yho
idegilaMHS - 22/08/2011 10:12 PM
#68

Quote:
Original Posted By gothed
nek iki tenan gan o
sms palint berkesan ki seko bojoku...
pas aku isih nang kerjaan, arep bali tiba tiba di sms o koyo ngene :
"MAS, ra lali lo... mengko malem jumat...."

o o o serasa semangat bali kerjo.. ngacir:


he....mbok aku golekke BOJO sing pengertian koyo ngunu
:kimpoi
.galau - 22/08/2011 10:15 PM
#69


tak golek nang inbox sik _____ngacir:




[Share] SMS yang paling berkesan yang pernah Kamu terima
reztherry82 - 22/08/2011 10:24 PM
#70

gan nduwe boto limo ora malu:
Quote:
Original Posted By musvida

njilih HPne think:

monggo di walik thumbup:
jagad21 - 22/08/2011 11:05 PM
#71

nak, Ni BAPAK pake hp temen, bapak lg di jamban, tolong kirimin bapak air seember, ingat AIR !!! Bukan PULSA !!! Bapak blom Cebok. Jangan di sms, BBM atau telpon dulu, nanti bapak keCebur di jamban..

itu sms yang paling berkesan buat ane gan o
Darknezz.Yagami - 22/08/2011 11:15 PM
#72

Ane: "kamu dimana sih?"
Someone: "dihatimu!" malu:
enyonkk - 23/08/2011 01:02 AM
#73

"sayang....... i uk i uk yukkkkk"


______________________________ngacir:
zebrugge - 23/08/2011 04:45 AM
#74

Quote:
Original Posted By gothed
nek iki tenan gan o
sms palint berkesan ki seko bojoku...
pas aku isih nang kerjaan, arep bali tiba tiba di sms o koyo ngene :
"MAS, ra lali lo... mengko malem jumat...."

o o o serasa semangat bali kerjo.. ngacir:

sunnah rasul po thed??.. o
ojok lali bismillah sik.. D




padaal asline ming ngelingke nek mlm jumat kuwi jadwale rondha ng cakruk.. hammer:
zicoaja - 23/08/2011 12:04 PM
#75

Quote:
Boleh ga??
Aq pengen sendiri dulu...uda cukup capek dengan semua ini...
Mungkin ini jalan yang terbaik bwt qta...
Maaf...


dari cwe ane awal puasa kemaren gan...
qta dh jalan slama 3 taun...
sakiiit rasanya...
:mewek
genimurup - 23/08/2011 02:59 PM
#76

tak buka inbox sik yo
Muselink - 23/08/2011 03:15 PM
#77

seko mantan.,..isine "yank sori ya. . .kemaren aq udah khilaf tidur sama sohibmu...dy yg mulai sihh"


bajinguukkkk langsung tak putus loro2ne...knca kr yankq tak pisuhi kabeh kui...berdukas
visuality - 23/08/2011 03:31 PM
#78

sorry hunny, kita putus yah.aku dah ga sayang lagi sama kamu


#mantan
fita.asoka - 23/08/2011 03:33 PM
#79

akeh sing tragis2 SMS e norose:
duyutingaimkyut - 23/08/2011 03:36 PM
#80

akeh jhe gan.. tur rata2 SMS sing marai seneng muni ne ngene:

Quote:
"gan udah ane transfer rp xxxx buat pelunasan kaos bla bla bla.."


ngakaks
Page 4 of 6 |  < 1 2 3 4 5 6 > 
Home > CASCISCUS > WELCOME TO KASKUS > Arsip Forum > [Share] SMS yang paling berkesan yang pernah Kamu terima