Ilmu Marketing & Research
Home > LOEKELOE > ILMU MARKETING > Ilmu Marketing & Research > MarkPlus, Inc. - Marketer of the Year Indonesia 2011
Total Views: 11752 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 2 of 8 |  < 1 2 3 4 5 6 7 >  Last ›

keai123 - 09/10/2011 02:13 PM
#21

thanks
thegazerock - 09/10/2011 05:58 PM
#22

bantuin sundul gan
inovating - 09/10/2011 06:49 PM
#23

3 Milyar/thun ???

blom masuk donk..... mungkin baru 1/2nya aja

mungkin 3 tahun lagi baru bisa...
chiekho - 10/10/2011 11:30 AM
#24

Dukung Smua deh...
iloveindonesias
cyberbiz278 - 10/10/2011 02:22 PM
#25

bantu sundul aje gan...
viijeemusic - 12/10/2011 07:24 AM
#26

Ni yang bikin kita tambah maju ayoo vote
soulsatisfction - 16/10/2011 05:17 AM
#27

edan.. jagoan marketer indonesia.. ane kapan masuk ya? D
wcftc - 16/10/2011 06:52 PM
#28
Winner Commodity and Financial Trading Consultant
Salam Sejahtera semuanya Yb

Kami, Winner Commodity and Financial Trading Consultant ( W.C.F.T.C ) adalah sebuah perusahaan jasa konsultansi keuangan yang didirikan khusus untuk memenuhi dan melayani kebutuhan investasi anda. Tugas utama kami adalah memberikan edukasi serta perencanaan keuangan anda dalam melakukan investasi, khususnya investasi diperdagangan komoditi berjangka. Selain itu, kami adalah salah satu Introducing Agent di Indonesia yang mewakili salah satu perusahaan brokerage yang cukup terkenal asal Inggris.
Seperti yang anda ketahui dalam melakukan investasi, Investor sebelum melakukan investasi HARUS benar - benar memahami produk dari investasi tersebut beserta legalitas hukum. Investor harus membaca terlebih dahulu prospectus yang ada. Dan yang terpenting apabila investor melakukan investasi haruslah sesuai dengan rencana investasi dari investor tersebut, karena dalam melakukan investasi tanpa perencanaan yang matang beserta dengan arus kan keuangan yang stabil sama saja investor tersebut mempertaruhkan uangnya di Kasino. Oleh karena itu, kami Winner Commodity and Financial Trading Consultant ( W.C.F.T.C ) didirikan untuk membantu investor dalam memberikan perencanaan investasi yang sesuai dengan profil resiko investor.
Sumber daya manusia yang kami miliki adalah sumber daya manusia yang telah berpengalaman lebih dari 15 tahun dalam dunia investasi, mulai dari investasi reksadana hingga investasi di perdagangan komoditi berjangka. Seperti motto kami adalah We Listening We Understanding and We Planning, kami siap mendengarkan keluhan dan keinginan anda untuk berinvestasi, kami mengerti akan kebutuhan investasi anda dan kami membantu memberikan perencanaan investasi kepada anda yang sesuai dengan profil resiko anda.
Visi kami adalah menjadi sebuah perusahaan konsultan investasi yang selalu mendengarkan, memahami, dan merencanakan kebutuhan investasi nasabah yang sesuai dengan profil resiko nasabah, karena motto kami adalah: We Listening, We Understanding, We Planning Your Wealth Management.
Misi kami adalah menjadi sebuah perusahaan konsultan investasi kelas dunia dengan mengembangkan usaha dan bekerja sama dalam bidang investasi dengan perusahaan brokerage kelas dunia. melalui system On-Line maupun Off- Line dan menjadi No.1 dibidang Konsultan Investasi.
Adalah sebuah kehormatan dan kebanggaan bagi kami untuk dapat melayani kebutuhan investasi dan perencanaan keuangan anda, karena anda adalah bagian dari kami. Janganlah sungkan untuk selalu menghubungi kami baik via e-mail maupun live chat support.
Mari bergabung bersama kami dan temukan keindahan berbagai macam investasi di kami.

Hormat Kami,
Winner Commodity and Financial Trading Consultant.

Silahkan mengunjungi web kami http://wcftc-corps.com

Untuk informasi berita silahkan mengunjungi http://wcftc.info
arietalk - 17/10/2011 02:14 PM
#29

Tahun ini sido muncul group msk ngga ya gan?
makeoverphoto - 18/10/2011 09:17 AM
#30
saya gilirannya
Mantab semua tuh diatas.. orang keren n sukses semua

semoga saya yang selanjutnyailoveindonesias
laluarep11 - 26/10/2011 06:31 PM
#31

iloveindonesia
mastbank - 28/10/2011 12:07 AM
#32

Semoga kelak ane bisa jadi seperti itu.
scrich3 - 28/10/2011 02:12 PM
#33

track record of the year, orang2 besar semua...
awwaludin - 10/11/2011 04:40 PM
#34
mantap betul
Quote:
Original Posted By Marketeers
MarkPlus, Inc. - Marketer of the Year Indonesia 2011

[SIZE="5"]Do you know an exceptional marketer who deserves to be recognized – someone who stood tall above the crowd?[/SIZE]

Nominate that someone or encourage them to nominate themselves for the Marketer of the Year Indonesia 2011 Award, the highest prize for any C-level marketer in Indonesia.

About Marketer of the Year Indonesia 2011
MarkPlus, Inc. Marketer of the Year Indonesia recognizes and awards prestigious and respected marketers in Indonesia who have shown remarkable “marketing spirit” and made a great impact on a company’s recent performance. This wellcelebrated award not only serves as recognition and acknowledgement, but also as an encouragement and inspiration for other marketers in Indonesia to aim higher and achieve more.

Since 2006, Marketer of the Year Indonesia has awarded five distinguished icons in the business world. This paramount award distinguishes great Marketers who have risen above the crowd and has greatly contributed to the success of a growing and prosperous business in the industry.

MarkPlus, Inc. - Marketer of the Year Indonesia 2011


Eligibility Criteria

1. Founder/Owner/Top Management of a company that is at least three (3) years old with a revenue exceeding Rp 1 Trillion per annum – this criteria does not apply to Government sector nominee.

2. An active member of the top management in the company and/or Board of the company or institution

3. Is not one of the past Marketer of the Year awardees.




Judging Phase

Once the nomination deadline has been met, nominees will be evaluated and judged by a panel of judges that involves past Marketer of the Year recipients, MarkPlus, Inc. and the Indonesia Marketing Association (IMA). These business leader icons will evaluate each nominee according to the judging criteria described below. These experts are equipped with the knowledge and experience in order to conduct genuine evaluations and select the most outstanding business leader to be awarded the Marketer of the Year Indonesia 2011 award.

Judging Criteria

1. Exemplary “Marketing Spirit and Orientation”
2. Market and/or Financial Performance
3. Boldness of Strategic Direction & Innovation
4. Social/Community Impact
5. Personal Integrity and Influence

Industry Categories*

1. Financial Services;
2. Automotive, Transportation & Logistics;
3. Consumer;
4. Communications, High-Tech & Media;
5. Resources & Utilities;
6. Government

*1 (one) “Best of the Best” Marketer of the Year 2011 will be selected from the 6 (six) industry category winners

Contact
For further information,
Contact the MOTY committee at [LIST=1]
+62 21 5790 2338
or visit www.the-marketeers.com



MarkPlus, Inc. - Marketer of the Year Indonesia 2011






Thread ini dibuat dalam rangka Pemilihan Marketer of The Year, jadi buat Agan-Agan sekalian yang merasa terpanggil untuk ikut berpartisipasi dalam Pemilihan ini, silahkan Langsung Memilih di sumber berikut:
Nomor telepon : +62 21 5790 2338 atau
Situs Marketeers : www.the-marketeers.com

jangan Lewatkan kesempatan berharga ini.. Terima Kasih Agan sekalian,,,
iloveindonesia ilovekaskus iloveindonesia
MCellurel - 15/11/2011 12:44 AM
#35

marketers 2011 sapa ya???
neotoon - 18/11/2011 11:22 AM
#36

maap, nanya gan, itu kan para CEO kok disebut marketer? marketer kan sales gan? salesman,..ane jg ada di perush ane tiap bulan ada pemilihan top sales achievement, tuh yg dapet trophy salesman yg bnyk jualannya, bukan CEOnya,..

knp ga disebut top CEO of the year sih?,..klo 2011 ini sih ane pikir top CEO nya si Harry Tanoe..malu
alkafista - 19/11/2011 10:48 PM
#37

Hebat2 ya gan. ane absen gan
priyus - 23/11/2011 12:37 PM
#38

marketer tahun 2011 sudah ada kandidat nya
yohantans - 23/11/2011 02:38 PM
#39

saya ikut mendukung aja dahh... sukses gan
Afdholtea - 23/11/2011 05:59 PM
#40

Quote:
Original Posted By Marketeers
MarkPlus, Inc. - Marketer of the Year Indonesia 2011

[SIZE="5"]Do you know an exceptional marketer who deserves to be recognized – someone who stood tall above the crowd?[/SIZE]

Nominate that someone or encourage them to nominate themselves for the Marketer of the Year Indonesia 2011 Award, the highest prize for any C-level marketer in Indonesia.

About Marketer of the Year Indonesia 2011
MarkPlus, Inc. Marketer of the Year Indonesia recognizes and awards prestigious and respected marketers in Indonesia who have shown remarkable “marketing spirit” and made a great impact on a company’s recent performance. This wellcelebrated award not only serves as recognition and acknowledgement, but also as an encouragement and inspiration for other marketers in Indonesia to aim higher and achieve more.

Since 2006, Marketer of the Year Indonesia has awarded five distinguished icons in the business world. This paramount award distinguishes great Marketers who have risen above the crowd and has greatly contributed to the success of a growing and prosperous business in the industry.

MarkPlus, Inc. - Marketer of the Year Indonesia 2011


Eligibility Criteria

1. Founder/Owner/Top Management of a company that is at least three (3) years old with a revenue exceeding Rp 1 Trillion per annum – this criteria does not apply to Government sector nominee.

2. An active member of the top management in the company and/or Board of the company or institution

3. Is not one of the past Marketer of the Year awardees.




Judging Phase

Once the nomination deadline has been met, nominees will be evaluated and judged by a panel of judges that involves past Marketer of the Year recipients, MarkPlus, Inc. and the Indonesia Marketing Association (IMA). These business leader icons will evaluate each nominee according to the judging criteria described below. These experts are equipped with the knowledge and experience in order to conduct genuine evaluations and select the most outstanding business leader to be awarded the Marketer of the Year Indonesia 2011 award.

Judging Criteria

1. Exemplary “Marketing Spirit and Orientation”
2. Market and/or Financial Performance
3. Boldness of Strategic Direction & Innovation
4. Social/Community Impact
5. Personal Integrity and Influence

Industry Categories*

1. Financial Services;
2. Automotive, Transportation & Logistics;
3. Consumer;
4. Communications, High-Tech & Media;
5. Resources & Utilities;
6. Government

*1 (one) “Best of the Best” Marketer of the Year 2011 will be selected from the 6 (six) industry category winners

Contact
For further information,
Contact the MOTY committee at [LIST=1]
+62 21 5790 2338
or visit www.the-marketeers.com



MarkPlus, Inc. - Marketer of the Year Indonesia 2011






Thread ini dibuat dalam rangka Pemilihan Marketer of The Year, jadi buat Agan-Agan sekalian yang merasa terpanggil untuk ikut berpartisipasi dalam Pemilihan ini, silahkan Langsung Memilih di sumber berikut:
Nomor telepon : +62 21 5790 2338 atau
Situs Marketeers : www.the-marketeers.com

jangan Lewatkan kesempatan berharga ini.. Terima Kasih Agan sekalian,,,
iloveindonesia ilovekaskus iloveindonesia


Okey, thank's for this information, i was registered last night. Sorry, i want to ask about this event for all civiliation of Indonesia or World ???
Page 2 of 8 |  < 1 2 3 4 5 6 7 >  Last ›
Home > LOEKELOE > ILMU MARKETING > Ilmu Marketing & Research > MarkPlus, Inc. - Marketer of the Year Indonesia 2011