Karesidenan Besuki
Total Views: 4805 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 3 of 10 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›

wicaxvaganza - 13/10/2011 08:18 PM
#41

Quote:
Original Posted By DhanyRAldebaran
permissiii, D
mau tanya, antivirus yang scannya bisa di jadwal apa yah?
jadi gak perlu repot-repot scan sndiri, tinggal antivirusnya yang scan kompie kita D
sama krack + link donwloadnya yaa \D/


arep tak jelasno tapi gak mood tenan ngerti emotmu koyo wong ga iso mingkemberbusa: capedes
ym ae kapan", kwkwkwkwkwcapedes
DhanyRAldebaran - 13/10/2011 09:55 PM
#42

Quote:
Original Posted By wicaxvaganza
arep tak jelasno tapi gak mood tenan ngerti emotmu koyo wong ga iso mingkemberbusa: capedes
ym ae kapan", kwkwkwkwkwcapedes

nohope:
pake di lihat soko emot segala berbusa:
sing penting heppi wak p
CaesarSOFT - 15/10/2011 03:25 AM
#43

Quote:
Original Posted By CaesarSOFT
mengharap ada yang kasi link dongdot WPMU versi lama


ki aku req ora onok seng duwe ta?
cyplux - 15/10/2011 04:33 PM
#44

ada yang tau sopware kanggo ngompres file 10GB dadi 10 MB
wicaxvaganza - 15/10/2011 04:36 PM
#45

Quote:
Original Posted By cyplux
ada yang tau sopware kanggo ngompres file 10GB dadi 10 MB


gila: emang iso 10Gb dadi 10Mb
DhanyRAldebaran - 15/10/2011 04:38 PM
#46

Quote:
Original Posted By cyplux
ada yang tau sopware kanggo ngompres file 10GB dadi 10 MB

set dah, matabelo:
canggih bener tuh gan ada software semacam itu kagets:
kompresannya sangar lek matabelo:
CaesarSOFT - 16/10/2011 12:03 AM
#47

Quote:
Original Posted By wicaxvaganza
gila: emang iso 10Gb dadi 10Mb


onok lek....

sering nemoni.... file ukuran 2gb iso dadi 10MB an....

----

http://kask.us/10984880 < ayo diwoco sek...

NB:

penakut dilarang baca daripada mati ditempat!!!!!
muflihud - 16/10/2011 03:03 PM
#48

Quote:
Original Posted By cyplux
ada yang tau sopware kanggo ngompres file 10GB dadi 10 MB


coba kgb archiver, itu software terkenal compress-nya ultra... D
pernah dulu nyoba, tapi lama banget...






CCPBne Wong Besuki Like [COLOR="black"]or CCPBne Wong Besuki Add Friend[/COLOR] —muflihud™
cyplux - 17/10/2011 06:53 PM
#49

Quote:
Original Posted By muflihud


coba kgb archiver, itu software terkenal compress-nya ultra... D
pernah dulu nyoba, tapi lama banget...






CCPBne Wong Besuki Like [COLOR="black"]or CCPBne Wong Besuki Add Friend[/COLOR] —muflihud™
yg lbh cpt lg g ad ya gan? Bth wkt lama untk ngmpres CCPBne Wong Besuki
wicaxvaganza - 18/10/2011 11:39 AM
#50

Quote:
Original Posted By CaesarSOFT
onok lek....

sering nemoni.... file ukuran 2gb iso dadi 10MB an....

----

http://kask.us/10984880 < ayo diwoco sek...

NB:

penakut dilarang baca daripada mati ditempat!!!!!


malah iklan thread cd:
wicaxvaganza - 18/10/2011 11:41 AM
#51

Quote:
Original Posted By muflihud


coba kgb archiver, itu software terkenal compress-nya ultra... D
pernah dulu nyoba, tapi lama banget...






CCPBne Wong Besuki Like [COLOR="black"]or CCPBne Wong Besuki Add Friend[/COLOR] —muflihud™


tapi korup gak ya filene nya D?
data semacam mp3 dan video juga bisa di kompres sampe penyet gitu D?
muflihud - 18/10/2011 11:32 PM
#52

Quote:
Original Posted By wicaxvaganza
tapi korup gak ya filene nya D?
data semacam mp3 dan video juga bisa di kompres sampe penyet gitu D?


insyallah nggak kang...
soale bengen tau nyoba pisan... tapi heng omes... kesuwen...
akhire yo wes wurung ekstrak sampe mari... \(





CCPBne Wong Besuki Like [COLOR="black"]or CCPBne Wong Besuki Add Friend[/COLOR] —muflihud™
diorezky - 19/10/2011 03:29 PM
#53

minta tulung di cariin sopwer adobe Illustrator CS berapapun sing penting ndak portable.. lengkap dengan serial numbernya...

suwon.
muflihud - 19/10/2011 08:13 PM
#54

Quote:
Original Posted By diorezky
minta tulung di cariin sopwer adobe Illustrator CS berapapun sing penting ndak portable.. lengkap dengan serial numbernya...

suwon.


sedang mencarikan... + reserved for answer...
ilovekaskus





CCPBne Wong Besuki Like [COLOR="black"]or CCPBne Wong Besuki Add Friend[/COLOR] —muflihud™
KaskuserBromo - 20/10/2011 06:00 AM
#55

Quote:
Original Posted By diorezky
minta tulung di cariin sopwer adobe Illustrator CS berapapun sing penting ndak portable.. lengkap dengan serial numbernya...

suwon.


[code]http://www.indowebster.com/download/files/adobe_illustrator_cs4

keygen
http://www.indowebster.com/download/files/adobe_illustrator_cs5_keygen[/code]
tikusmakansapi - 21/10/2011 01:27 PM
#56

kang req sopwer viewer buat font dong, yang enteng D CCPBne Wong Besuki
gettherefast.jr - 21/10/2011 07:14 PM
#57

Quote:
Original Posted By muflihud

insyallah nggak kang...
soale bengen tau nyoba pisan... tapi heng omes... kesuwen...
akhire yo wes wurung ekstrak sampe mari... \(





CCPBne Wong Besuki Like [COLOR="black"]or CCPBne Wong Besuki Add Friend[/COLOR] —muflihud™


alhamduillah korup bang hammer:
muflihud - 21/10/2011 11:18 PM
#58

Quote:
Original Posted By gettherefast.jr
alhamduillah korup bang hammer:


waduh...
yo wes kang...
berarti kurang mantap iku wes... \(





CCPBne Wong Besuki Like [COLOR="black"]or CCPBne Wong Besuki Add Friend[/COLOR] —muflihud™
gettherefast - 22/10/2011 06:15 PM
#59

Quote:
Original Posted By muflihud

waduh...
yo wes kang...
berarti kurang mantap iku wes... \(





CCPBne Wong Besuki Like [COLOR="black"]or CCPBne Wong Besuki Add Friend[/COLOR] —muflihud™


aku nggoleki file sing bekas kompresane kgb.
dadakno uwakeh sing komen, "fake archive manger," "didn't works on me" dan alhamdulillah gak ada yang komen "berhasil gan/ it works!" hammer:
gettherefast - 23/10/2011 01:32 AM
#60

mang janu, aku rekwes sopwer semacem minilyrics donk D
Page 3 of 10 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›