Karesidenan Besuki
Total Views: 4805 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 5 of 10 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > 

maskintul - 08/12/2011 02:56 PM
#81

Quote:
Original Posted By valmount
wes tak saur utang e D


sip dah... matur nuwun... D
valmount - 08/12/2011 05:22 PM
#82

adoh.... krak opis 2010 e ga iso digawe hammer
maskintul - 08/12/2011 05:24 PM
#83

Quote:
Original Posted By valmount
adoh.... krak opis 2010 e ga iso digawe hammer


waduh opo.o yo?
aku kenek yo kang? bingungs
valmount - 08/12/2011 06:19 PM
#84

iki error e... pas tak klik


CCPBne Wong Besuki
maskintul - 08/12/2011 07:24 PM
#85

Quote:
Original Posted By valmount
iki error e... pas tak klik


CCPBne Wong Besuki


coba kang iki kang,
iki lebih update
[CODE]http://www.datafilehost.com/download-36bcce9c.html[/CODE]
cyplux - 09/12/2011 05:00 AM
#86

ngetik nang msword 2010 trs dbuka nang 2007 spasine kok dadi morat marit yo? CCPBne Wong Besuki
valmount - 09/12/2011 09:02 AM
#87

Quote:
Original Posted By maskintul


coba kang iki kang,
iki lebih update
[CODE]http://www.datafilehost.com/download-36bcce9c.html[/CODE]


kok podo biaen yo hammer

sek2... koyok e .net e majalah... sek tak jajal inul .net e
maskintul - 09/12/2011 12:35 PM
#88

Quote:
Original Posted By cyplux
ngetik nang msword 2010 trs dbuka nang 2007 spasine kok dadi morat marit yo? CCPBne Wong Besuki

yo kang, tapi iso diatasi kok... D
.
Carane:
MS Word 2010 >- File >- Option >- Terus muncul window koyok gedigi:

Spoiler for AWAS BWK
CCPBne Wong Besuki

Nah, kan metu window Word Options koyo neng duwur, terus pilihen tab Advanced,
>- Scroll ngisor dewek, persisno gambar nduwur...
shakehand2
Quote:
Original Posted By valmount
kok podo biaen yo hammer

sek2... koyok e .net e majalah... sek tak jajal inul .net e


oh oke wes kang... thumbup:
valmount - 09/12/2011 02:52 PM
#89

Quote:
Original Posted By valmount
kok podo biaen yo hammer

sek2... koyok e .net e majalah... sek tak jajal inul .net e


ajibb.... ternyata benul.... .net e ndablek ngakak
maskintul - 09/12/2011 02:57 PM
#90

Quote:
Original Posted By valmount
ajibb.... ternyata benul.... .net e ndablek ngakak


keneng wes kang??? D
cyplux - 10/12/2011 12:42 PM
#91

Quote:
Original Posted By maskintul

yo kang, tapi iso diatasi kok... D
.
Carane:
MS Word 2010 >- File >- Option >- Terus muncul window koyok gedigi:

CCPBne Wong Besuki
Nah, kan metu window Word Options koyo neng duwur, terus pilihen tab Advanced,
>- Scroll ngisor dewek, persisno gambar nduwur...
shakehand2


oh oke wes kang... thumbup:
thx infox, cek cp CCPBne Wong Besuki
maskintul - 10/12/2011 02:16 PM
#92

Quote:
Original Posted By cyplux
thx infox, cek cp CCPBne Wong Besuki


walah kesuwon kang... D
cyplux - 19/12/2011 08:40 PM
#93

Quote:
Original Posted By maskintul


walah kesuwon kang... D
sami2 mslh ane tpchkn CCPBne Wong Besuki
maskintul - 20/12/2011 12:19 AM
#94

Quote:
Original Posted By cyplux
sami2 mslh ane tpchkn CCPBne Wong Besuki


oke... shakehand
always - 27/12/2011 11:04 PM
#95

enek sing duwe windows modif sing terbaru g yoo
qplylaros - 30/12/2011 05:28 AM
#96

req sopo duwe win7 ultimate aq nyilih opo'o ate nginstal komp ndek omah kok lali gak gowo perlengkapan so butuh silian win 7



:addfriends :shutups
maskintul - 30/12/2011 07:50 AM
#97

Quote:
Original Posted By qplylaros
req sopo duwe win7 ultimate aq nyilih opo'o ate nginstal komp ndek omah kok lali gak gowo perlengkapan so butuh silian win 7



:addfriends :shutups


isun ono kang... \)
monggo silihen wes...

neng smansa baen :cool
qplylaros - 30/12/2011 01:19 PM
#98

Quote:
Original Posted By maskintul
isun ono kang... \)
monggo silihen wes...

neng smansa baen :cool


no HP PM lek myakne enak njuwute
maskintul - 30/12/2011 08:46 PM
#99

Quote:
Original Posted By qplylaros
no HP PM lek myakne enak njuwute


oke kang... cekpms
always - 31/12/2011 02:48 AM
#100

scripts QR baru buat capca angka
http://userscripts.org/scripts/show/80409
Page 5 of 10 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >