Malang
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Malang > ♥♥♥♥-=thread curhat=-♥♥♥♥
Total Views: 70189 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 6 of 422 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >  Last ›

P.A.G - 26/09/2008 05:30 PM
#101

Quote:
Original Posted By elmoel
gimana cara nghapus thread confused:

pke penghapuss
cen - 26/09/2008 05:34 PM
#102

ndik ngisore thread kari klik delete
wes kehapus thread e
lek lock di klik yo ke gembok thread e
cuman iku fasilitas sing di nduweni momod
D
P.A.G - 26/09/2008 05:59 PM
#103

sejak kompol aku pinter koen
elmoel - 26/09/2008 06:16 PM
#104

Quote:
Original Posted By cen
ndik ngisore thread kari klik delete
wes kehapus thread e
lek lock di klik yo ke gembok thread e
cuman iku fasilitas sing di nduweni momod
D

koyoke tau dadi momod nang situs bokep siul:
Quote:
Original Posted By P.A.G
sejak kompol aku pinter koen


lah ngaku² o
cen - 26/09/2008 06:52 PM
#105

Quote:
Original Posted By P.A.G
sejak kompol aku pinter koen

sing kuoso iku nyiptakno wong pinter karo wong goblog
lah aku dadi wong pinter e
koen dadi ..
jawaben dewe
ngacir:
dhedee - 26/09/2008 08:22 PM
#106

antena wajanku keterak angin......

hiks hiks.......
gejolak - 26/09/2008 08:55 PM
#107

Quote:
Original Posted By greenface
lek aku momod beneran yo thread2 ga mutu ta lock kabeh ..

id2 sing ngejunk and munggahno thread2 lawas yo ta ban sementara .

sayang aku guduk momod beneran ..

sekedar curhat dr hatiku yg terdalam .. angel:

saya saranin jangan jika memang tidak bisa,jadi moderator segampang yang di lihat dan di bayangkan
Quote:
Original Posted By greenface
lah koen jare dadi orang ketiganya yo ..

paling iku soal cinta segitiga antara gejolak,elmoel karo awakmu singa rep di curhat gejolak ..

ach mosok sechD
Quote:
Original Posted By sukromandejay
^^curhatt opo maneh kie...
@gejolak..
dul...koen iku soulmate2 an barang...koyok GF ngunu soulmate mulai taun kapan mbek koenamers.....afro:

ach mosok sechD
Quote:
Original Posted By elmoel
cerita aja bro o

nah dia itu sebenarnya dah punya cowok,lah setelah dia cowok koq aku di cuekin,dia pikir aku selama ini ngejar ngejar dia,padahal aku kan cuman berteman aja ma dia


Quote:
Original Posted By elmoel

monggo sam o


nah kamu dah solusi gak dari crita ku tadi
Quote:
Original Posted By greenface
lo sopo sing ngeledek gejolak ..

aku lak takon ..

nah begini ceritanya,ia itu sebenarnya dah punya cowok,lah setelah dia cowok kqo aku di cuekin,dia pikir aku selama ini ngejar ngejar dia,padahal aku kan cuman berteman aja ma dia
cen - 26/09/2008 09:03 PM
#108

[QUOTE=gejolak]saya saranin jangan jika memang tidak bisa,jadi moderator segampang yang di lihat dan di bayangkan[/QUOTE]
jare gf gampang dadi momod
mbiyen areke lak tau dadi super momod 3 taun ndik forum bokep
gara2 admin e dadi buron polisi terus buyar forume
penyuplai bokep e maleh pindah nang kaskus kabeh
elmoel - 26/09/2008 09:09 PM
#109

Quote:
Original Posted By gejolak
saya saranin jangan jika memang tidak bisa,jadi moderator segampang yang di lihat dan di bayangkan

ach mosok sechD

ach mosok sechD

nah dia itu sebenarnya dah punya cowok,lah setelah dia cowok koq aku di cuekin,dia pikir aku selama ini ngejar ngejar dia,padahal aku kan cuman berteman aja ma dia



nah kamu dah solusi gak dari crita ku tadi

nah begini ceritanya,ia itu sebenarnya dah punya cowok,lah setelah dia cowok kqo aku di cuekin,dia pikir aku selama ini ngejar ngejar dia,padahal aku kan cuman berteman aja ma dia


sing tak bold iku tolong dijelaskan maneh, aku ga mudeng opo gara² aku oon, opo ancen awakmu kliru nulise hammer:
cen - 26/09/2008 09:11 PM
#110

hahahaha iyo aku kok ga nggatekno
aku yo ga paham iku
kok pusing mencerna kata2 e
elmoel - 26/09/2008 09:37 PM
#111

Quote:
Original Posted By cen
hahahaha iyo aku kok ga nggatekno
aku yo ga paham iku
kok pusing mencerna kata2 e


ndi areke sing dirasani? o
gejolak - 26/09/2008 09:39 PM
#112

Quote:
Original Posted By cen
jare gf gampang dadi momod
mbiyen areke lak tau dadi super momod 3 taun ndik forum bokep
gara2 admin e dadi buron polisi terus buyar forume
penyuplai bokep e maleh pindah nang kaskus kabeh

oh saya berbicara berdasarkan apa yg saya lakukan dan alami di FCshakehand
Quote:
Original Posted By elmoel
sing tak bold iku tolong dijelaskan maneh, aku ga mudeng opo gara² aku oon, opo ancen awakmu kliru nulise hammer:


hey dude it's just intermezzo right
cen - 26/09/2008 09:43 PM
#113

di FC intine ojo melu emosi
dadi penengah ae
lek thread wes tambah panas
yo tugas e awakmu menengahi
memang di FC kaet mbiyen ndik kene ono FC versi lama
tugas e momod paling berat
soale menghadapi wong sing macem2 watak e dan ga gelem kalah
gejolak - 26/09/2008 09:51 PM
#114

Quote:
Original Posted By cen
di FC intine ojo melu emosi
dadi penengah ae
lek thread wes tambah panas
yo tugas e awakmu menengahi
memang di FC kaet mbiyen ndik kene ono FC versi lama
tugas e momod paling berat
soale menghadapi wong sing macem2 watak e dan ga gelem kalah


itu bukan masalah bagi saya

yg sebenarnya jadi masalh ialah,menanggani postingan junk,oot rasis,dan flame
cen - 26/09/2008 09:59 PM
#115

kalo thread seperti thread2 FC ada yg ngejunk langsung closed aja
kan itung2an logika e wes ga ono solusi diskusi
rasis id ne banned ae
flame opomaneh
banned permanen
malu:
jidhan - 26/09/2008 10:34 PM
#116

elmoel aq curhat yo....


wes sak wulan iki nganggur gk anok penggawean..
ate riyoyo maneh ngelu iki...
uduk ngelu mbelanjani awak dewe tapi ngelu mbek wong2...


duit yo ra nyekel....

mole jare ate ngekei THR??
ndi??

sekirane kenek gawe tuku omah moel THR tekan umak.....
gaktauahgelap - 26/09/2008 10:34 PM
#117

meiiiii iku sopo se ker
elmoel - 26/09/2008 10:35 PM
#118

Quote:
Original Posted By cen
kalo thread seperti thread2 FC ada yg ngejunk langsung closed aja
kan itung2an logika e wes ga ono solusi diskusi
rasis id ne banned ae
flame opomaneh
banned permanen
malu:


wew susah ya jadi momod, tanggungjawab'e gede

saia jadi junkerz ae hammer:
LeNSfx - 26/09/2008 10:56 PM
#119

Quote:
Original Posted By gaktauahgelap
meiiiii iku sopo se ker

aku gak melok2 iki.........
ngacir:
elmoel - 26/09/2008 11:04 PM
#120

Quote:
Original Posted By jidhan
elmoel aq curhat yo....


wes sak wulan iki nganggur gk anok penggawean..
ate riyoyo maneh ngelu iki...
uduk ngelu mbelanjani awak dewe tapi ngelu mbek wong2...


duit yo ra nyekel....

mole jare ate ngekei THR??
ndi??

sekirane kenek gawe tuku omah moel THR tekan umak.....

gundulmu hammer:

wes kono nang paranono tifanny, selak payu lho siul:
Quote:
Original Posted By gaktauahgelap
meiiiii iku sopo se ker

nohope:
Quote:
Original Posted By LeNSfx
aku gak melok2 iki.........
ngacir:

parahhhhh nohope:
Page 6 of 422 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Malang > ♥♥♥♥-=thread curhat=-♥♥♥♥