Kalimantan Selatan
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Selatan > ¤¤¤ FUTSAL KASKUS RKS ☺ Let's Have Fun & Health Together ¤¤¤
Total Views: 12104 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 2 of 30 |  < 1 2 3 4 5 6 7 >  Last ›

oce.oktaman - 13/10/2011 04:25 PM
#21

alhamdulillah yah .ada thread baru nih
rezaldo2000 - 13/10/2011 04:25 PM
#22

umpat guringlah masih banyak kamarkah????\)b\)b\)b
ren26 - 13/10/2011 05:25 PM
#23

Haisss,
rumah hanyar sekalinya nah,
hanyar tahu klo pindahan rumah nah. malu:

Mun jadi m'olah baju,
umpat mesan jua nah nda. D
skid.roses - 13/10/2011 07:37 PM
#24

gak dapet pekwan norose:
Strategicblast - 13/10/2011 07:40 PM
#25

D rumah hanyar futsal rks nah.....umpat betamu lah bubuhanya Peace:
Ijuk_74 - 13/10/2011 07:43 PM
#26

rumah hanyar kada di pekiwan \(\(
selmek deh ;)
henchee - 14/10/2011 06:12 AM
#27

jangan kada ingat hari ini (14 Oktober) futsal di upik lap 1, jam 7 - 8 malam D

mudahan kada kurang lagi urangnya o
Silver_K610i - 14/10/2011 10:28 AM
#28

Rumah hanyar :selamat :selamat

Mun jersey jadi,ane umpat order lah o
¤¤¤ FUTSAL KASKUS RKS ☺ Let's Have Fun & Health Together ¤¤¤
jekianakmami - 14/10/2011 11:07 AM
#29

ak setuju yang hirang tho, mantap. jangan kd ingat nomor punggungku 36b
D
murrasawa - 14/10/2011 11:19 AM
#30

Quote:
Original Posted By henchee
jangan kada ingat hari ini (14 Oktober) futsal di upik lap 1, jam 7 - 8 malam D

mudahan kada kurang lagi urangnya o


insyaallah hadir mun kdda halangan,,, mudahan rami urangnya hari ni nah D D D
AlamGena - 14/10/2011 11:58 AM
#31

Quote:
Original Posted By henchee
Wacana Jersey



konon katanya ini jersey kiper:


silahkan komentar dan usulan mengenai Pre Order, baik mengenai vendor dan lain sebagainya dibahas di trit ini..

usul nah....
kerah nya jangan warna putih, perigat kaena nya D

ingatkan no punggung ku 7 D
eed2010 - 14/10/2011 02:02 PM
#32

umpatan pank jw,, kw lah ulun,,D

brapaan jer baju ny tu mang..hiii
buajingan - 14/10/2011 04:55 PM
#33

klo ke bjm ada yg pake mobil,hubungi saya selalu.....

sepatu hanyar jarang dipake \(


ngacir:
skid.roses - 14/10/2011 07:24 PM
#34

Spoiler for
¤¤¤ FUTSAL KASKUS RKS ☺ Let's Have Fun & Health Together ¤¤¤

vote yang ini D
pesen no. 17 yah o


iloveindonesias
DenCyriL - 14/10/2011 10:43 PM
#35

berapa tahun kd nendang bola lah...
rasa handak umpat...

berapa biaya perorang biasanya ni ?
henchee - 15/10/2011 06:16 AM
#36

Quote:
Original Posted By DenCyriL
berapa tahun kd nendang bola lah...
rasa handak umpat...

berapa biaya perorang biasanya ni ?


tergantung berapa yang datang o
oce.oktaman - 15/10/2011 04:27 PM
#37

Spoiler for MANTAP
¤¤¤ FUTSAL KASKUS RKS ☺ Let's Have Fun & Health Together ¤¤¤

wacana yang ini siul:
pesen no. 13 yah o


eek:
DenCyriL - 15/10/2011 09:43 PM
#38

Quote:
Original Posted By henchee
tergantung berapa yang datang o


weleh...
timbul dikit... hahaha
duit kd tp ada...

btw boleh ja kalo jua minta request bajunya jua sebuting

bujur jer abang Er eL tu, kerahnya kalo kawa jangan warna putih, habang atau orange gen ...

mesan nomor punggung 17 ya gan Yb
henchee - 16/10/2011 07:09 AM
#39

pemesanan belum dibuka, jadi tahan dulu hasrat kalian D
oce.oktaman - 16/10/2011 10:19 AM
#40

Quote:
Original Posted By henchee
pemesanan belum dibuka, jadi tahan dulu hasrat kalian D


hasrat ini sudah memuncak dan tak tertahankan lagi malu:

ngacir:
Page 2 of 30 |  < 1 2 3 4 5 6 7 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Selatan > ¤¤¤ FUTSAL KASKUS RKS ☺ Let's Have Fun & Health Together ¤¤¤