Kalimantan Selatan
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Selatan > ¤¤¤ FUTSAL KASKUS RKS ☺ Let's Have Fun & Health Together ¤¤¤
Total Views: 12104 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 4 of 30 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›

eed2010 - 21/10/2011 10:02 AM
#61

umpat lun mlm ne mang lh maen, mencari paluh..D
henchee - 21/10/2011 05:42 PM
#62

Quote:
Original Posted By eed2010
umpat lun mlm ne mang lh maen, mencari paluh..D


silahkan ja datang langsung \)
amatbanjar - 21/10/2011 09:02 PM
#63

tepaluh ja hari ini main, walaupun telat datang nya gila:
andree.ruffy - 21/10/2011 11:50 PM
#64
newbie
Mo datang ah hari jumat depan, ane pokoknya harus ikut... shakehand shakehand shakehand ¤¤¤ FUTSAL KASKUS RKS ☺ Let's Have Fun & Health Together ¤¤¤
andree.ruffy - 22/10/2011 06:29 AM
#65

Quote:
Original Posted By henchee
Wacana Jersey



konon katanya ini jersey kiper:


silahkan komentar dan usulan mengenai Pre Order, baik mengenai vendor dan lain sebagainya dibahas di trit ini..


Dah mantab jersey ini, tinggal warna kerahnya aja diganti, ane usul warna kerahnya biru kayak warna logo kaskus...[/QOUTE] ¤¤¤ FUTSAL KASKUS RKS ☺ Let's Have Fun & Health Together ¤¤¤
myjojo - 22/10/2011 08:35 AM
#66

semalam betakun lawan vendor BVEKlovesjersey kira" bisa kada inya maulah jersey kaya ini :
Spoiler for jersey+short
¤¤¤ FUTSAL KASKUS RKS ☺ Let's Have Fun & Health Together ¤¤¤¤¤¤ FUTSAL KASKUS RKS ☺ Let's Have Fun & Health Together ¤¤¤¤¤¤ FUTSAL KASKUS RKS ☺ Let's Have Fun & Health Together ¤¤¤

trus jar inya klo bisa garis biru & orange nya sampai dada aja klo sampai tangan takutan kada presisi jar.............kyapu bubuhannya?
andree.ruffy - 22/10/2011 10:36 AM
#67

Quote:
Original Posted By myjojo
semalam betakun lawan vendor BVEKlovesjersey kira" bisa kada inya maulah jersey kaya ini :
Spoiler for jersey+short
¤¤¤ FUTSAL KASKUS RKS ☺ Let's Have Fun & Health Together ¤¤¤¤¤¤ FUTSAL KASKUS RKS ☺ Let's Have Fun & Health Together ¤¤¤¤¤¤ FUTSAL KASKUS RKS ☺ Let's Have Fun & Health Together ¤¤¤

trus jar inya klo bisa garis biru & orange nya sampai dada aja klo sampai tangan takutan kada presisi jar.............kyapu bubuhannya?


Mantab dah ngitu, ane pesan sabuting jua
NP : ANDYE
NO : 16
Ane kaina datang jumat malam depan :beer ¤¤¤ FUTSAL KASKUS RKS ☺ Let's Have Fun & Health Together ¤¤¤
murrasawa - 22/10/2011 10:56 AM
#68

Quote:
Original Posted By myjojo
semalam betakun lawan vendor BVEKlovesjersey kira" bisa kada inya maulah jersey kaya ini :
Spoiler for jersey+short
¤¤¤ FUTSAL KASKUS RKS ☺ Let's Have Fun & Health Together ¤¤¤¤¤¤ FUTSAL KASKUS RKS ☺ Let's Have Fun & Health Together ¤¤¤¤¤¤ FUTSAL KASKUS RKS ☺ Let's Have Fun & Health Together ¤¤¤

trus jar inya klo bisa garis biru & orange nya sampai dada aja klo sampai tangan takutan kada presisi jar.............kyapu bubuhannya?


sebujurnya yang m'olah bagus tuh motif orange lawan biru sampai ketangan pank,melaini pada urang.
tapi mun jar vendornya kada kawa yaa apa boleh buat ,, asal buhannya akur, akur jua ulun Om'ae \)
No.punggung 28 lah,ukuran M .. ngakaks
henchee - 22/10/2011 05:57 PM
#69

Quote:
Original Posted By myjojo
semalam betakun lawan vendor BVEKlovesjersey kira" bisa kada inya maulah jersey kaya ini :
Spoiler for jersey+short
¤¤¤ FUTSAL KASKUS RKS ☺ Let's Have Fun & Health Together ¤¤¤¤¤¤ FUTSAL KASKUS RKS ☺ Let's Have Fun & Health Together ¤¤¤¤¤¤ FUTSAL KASKUS RKS ☺ Let's Have Fun & Health Together ¤¤¤

trus jar inya klo bisa garis biru & orange nya sampai dada aja klo sampai tangan takutan kada presisi jar.............kyapu bubuhannya?


coba vendor lain dulu, mehadangi rama cungul dulu nah..
andree.ruffy - 22/10/2011 06:13 PM
#70

Mahadang akur nya ja lagi kesah nya ngini :sundulgan ¤¤¤ FUTSAL KASKUS RKS ☺ Let's Have Fun & Health Together ¤¤¤
TheCendol - 22/10/2011 09:44 PM
#71

Quote:
Original Posted By henchee
Wacana Jersey



konon katanya ini jersey kiper:


silahkan komentar dan usulan mengenai Pre Order, baik mengenai vendor dan lain sebagainya dibahas di trit ini..


langsung produksi aku setuju banar nah...

hubungi whayanz pang chee bagus vendornya semalam yang menggawi jersey barito..

Jangan lupa nomor punggungku 10 ukuran XXL hahahaha...
amatbanjar - 22/10/2011 10:30 PM
#72

pina rami memesan no punggung nah, umpat be lapak ai dulu no 20
Yb
ren26 - 23/10/2011 10:47 AM
#73

Umpatan ha jua menajak nomor punggung nah.
26
ahmad13tahun - 23/10/2011 11:53 AM
#74

cd:

trit pesan nomor buntut kah ni???

bingungs

berapa gerang angka main hari ini???

;)
henchee - 23/10/2011 07:22 PM
#75

Quote:
Original Posted By ahmad13tahun
cd:

trit pesan nomor buntut kah ni???

bingungs

berapa gerang angka main hari ini???

;)


biar am buhannya behimat pesan nomor, beolahnya aja belum tentu ngakaks
ican1010 - 24/10/2011 12:01 AM
#76

wow... Mau bikin jersey nih.
Ikutan pesan dong.

Absen ah jumat depan.
Boleh aja kan?

Salken semua nya... ¤¤¤ FUTSAL KASKUS RKS ☺ Let's Have Fun & Health Together ¤¤¤
oce.oktaman - 24/10/2011 06:51 AM
#77

Quote:
Original Posted By ican1010
wow... Mau bikin jersey nih.
Ikutan pesan dong.

Absen ah jumat depan.
Boleh aja kan?

Salken semua nya... ¤¤¤ FUTSAL KASKUS RKS ☺ Let's Have Fun & Health Together ¤¤¤


silahkan dateng gan jumat depan , Di upik futsal banjarmasin jam 7 malam di lapangan 1 shakehand:
myjojo - 24/10/2011 09:59 AM
#78

Quote:
Original Posted By TheCendol
langsung produksi aku setuju banar nah...

hubungi whayanz pang chee bagus vendornya semalam yang menggawi jersey barito..

Jangan lupa nomor punggungku 10 ukuran XXL hahahaha...


oke om ulun hubungi whayan dulu............
ahmad13tahun - 24/10/2011 10:36 PM
#79

Quote:
Original Posted By henchee
biar am buhannya behimat pesan nomor, beolahnya aja belum tentu ngakaks


angka main berapa angka main?? ;)





Hari Selasa
Jam 19.00 WITA s/d 21.00 WITA
di lapangan Citra dibelakang TimeZone Banjarbaru
myjojo - 25/10/2011 09:14 AM
#80

Quote:
Original Posted By henchee
biar am buhannya behimat pesan nomor, beolahnya aja belum tentu ngakaks


mahadang konfirmasi whayanz.............
Page 4 of 30 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Selatan > ¤¤¤ FUTSAL KASKUS RKS ☺ Let's Have Fun & Health Together ¤¤¤