Anime
Home > LOEKELOE > AMH > Anime > Ano Natsu de Matteru
Total Views: 17220 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 1 of 30 |  1 2 3 4 5 6 >  Last ›

aridchow - 06/11/2011 04:02 AM
#1
Ano Natsu de Matteru
Ano Natsu de Matteru/あの夏で待ってる

Ano Natsu de Matteru

[CENTER]Synopsis
Quote:
While testing his new 8mm camera at night, Kaito Kirishima is caught amid a mysterious explosion in his small town. Strangely, Kaito wakes up the next day perfectly fine, but with no recollection of what exactly happened the day before. Unfazed by what seems to have been just a dream, he heads to school not giving much thought to the incident. Discussing with his friends about the camera, they decide to make a movie during summer break. They invite two upperclass students to participate in the project: recently arrived Ichika Takatsuki and the odd Remon Yamano. In a strange twist of fate, Ichika starts living with Kaito as his sister has to work overseas. Summer days are about to get exciting for the small film crew.
(suksesor onegai teacher hammer\)


Information
Quote:
[CENTER]Type: TV
Episodes: Unknown
Status: Not yet aired
Aired: 9 jan, 2012
Animation Production: J.C staff
Production: GENCO
Music Production: Geneon Universal Entertainment
Sound Production: Magic Capsule
Genres: Comedy, Romance
Duration: Unknown
Rating: G - All Ages
official website :http://www.ichika-ichika.com/[/CENTER]


Japanese staff
Quote:
[CENTER]Director: Tatsuyuki Nagai
Screenplay: Yousuke Kuroda
Music:
I've
Maiko Iuchi
Original Character Design: Taraku Uon
Character Design: Masayoshi Tanaka
Art Director: Ayu Kawamoto (Kusanagi)
Sound Director: Jin Aketagawa
Director of Photography: Yoshio Ookouchi
Color design: Maya Muranaga
Editing: Shigeru Nishiyama
Theme Song Arrangement:
Kazuya Takase (OP)
Tomoyuki Nakazawa (ED)
Theme Song Composition:
Shinji Orito (OP)
Tomoyuki Nakazawa (ED)
Theme Song Lyrics:
KOTOKO (OP)
Nagi Yanagi (ED)
Theme Song Performance:
Nagi Yanagi (ED)
Ray (OP)[/CENTER][/CENTER]


Broadcaster:
Quote:
[CENTER]AT-X (2012-01-10)
Chiba TV (2012-01-11)
KBS Kyoto (2012-01-09)
Shin-etsu Broadcasting (2012-01-14)
Sun TV (2012-01-11)
Tokyo MX TV (2012-01-10)
TV Aichi (2012-01-09)
TV Kanagawa (2012-01-12)
TV Saitama (2012-01-12)[/CENTER]


Voice Actors & Characters
[CENTER]
Quote:
[CENTER]
Spoiler for
Quote:
[CENTER]Haruka Tomatsu as Ichika Takatsuki[spoiler=][CENTER]Ano Natsu de Matteru
[/CENTER]

Quote:
[CENTER]Yukari Tamura as Remon Yamano
Spoiler for
Ano Natsu de Matteru
[/CENTER]

Quote:
Nobunaga Shimazaki as Kaito Kirishima
Spoiler for
[CENTER]Ano Natsu de Matteru
[/CENTER]
[QUOTE]Hideki Ogihara as Tetsurō Ishigaki
Spoiler for
[CENTER]Ano Natsu de Matteru
[/CENTER]

Quote:
Kana Asumi as Mio Kitahara
Spoiler for
[CENTER]Ano Natsu de Matteru
[/CENTER]

Quote:
Kaori Ishihara as Kanna Tanigawa
Spoiler for
[CENTER]Ano Natsu de Matteru
[/CENTER]

Quote:
Rina Hidaka as Rinon
Spoiler for
[CENTER]Ano Natsu de Matteru
[/CENTER]
[/spoiler][/CENTER][/CENTER]
[/QUOTE]

PV
Quote:
Spoiler for
[CENTER][youtube]M-TgHFESl-8[/youtube]

[YOUTUBE]dM4fbripgWA[/YOUTUBE]

[youtube]WnyaJuKT2Eg[/youtube]
[/CENTER]


taken from
Quote:
[CENTER]MAL, ANN, aniDB[/CENTER]
[/CENTER]
aridchow - 06/11/2011 04:03 AM
#2
news
Quote:
Ano Natsu de Matteru to Run 3 Months
Geneon producer Mitsutoshi Ogura revealed during a Nico Nico Live broadcast of Bushiroad's strategic announcement event on Tuesday that the Ano Natsu de Matteru anime series will run from January to March of next year.
source linux2:


Quote:
According to Animedia, new anime Ano Natsu de Matteru was announced to be aired from January 2012. The production studio is J.C. Staff.

saus WUT J.C staff linux2:
aridchow - 06/11/2011 04:04 AM
#3
Download link
Quote:
Commie
[CODE][CENTER]episode 1: |nyaa|FS|IDWS|
episode 2: |nyaa|FS|[/CODE][/CENTER]


Quote:
CoalGuys
[CODE][CENTER]episode 1: |nyaa|FS|
episode 2: |nyaa|
episode 3: |nyaa|
episode 4-12 |nyaa|[/CODE][/CENTER]


Quote:
PaHe
[CODE][CENTER]episode 1: |IDWS|
episode 2: |IDWS|
episode 3: |IDWS|
episode 4: |IDWS|
episode 5: |IDWS|
episode 6: ||
episode 7: |IDWS|
episode 8: |IDWS|[/CODE][/CENTER]


Quote:
Original Sound Track[CODE][CENTER]Ano Natsu de Matteru OP Single -Sign (Ray) |MF|IDWS|
Ano Natsu de Matteru ED Single - Vidro Moyou: |MF|MF[/CODE][/CENTER]
VanHossen - 06/11/2011 03:03 PM
#4

Bobbiee, Pettan and Meganeeeeeeeeeee~ :matabelo

Seems interesting..
ryukaiser - 06/11/2011 03:10 PM
#5

original anime yah, matabelo:

suka megane oppainya kbgt:

supercell :matabelo
aridchow - 07/11/2011 12:24 AM
#6

cari info staff nya, ternyata kebanyakan pernah menjadi staff anime" kyoani kayak clannad, air, kanon. apa bakal tearjerking yah confused: dan hampir semua nya sering berada si satu produksi anime yang sama. contoh nya di toaru majutsu no index D

Remon Yamano
>loli
>pettan
I hope she's tsundere matabelo:

Spoiler for
Ano Natsu de Matteru
aktivano - 07/11/2011 12:37 AM
#7

bajunya Ichika mirip ini think:
Spoiler for
Ano Natsu de Matteru
Tsukimi - 07/11/2011 03:59 AM
#8

Yanagi nagi isi ED, boleh tuh D
lala4jach - 08/11/2011 11:27 AM
#9

Quote:
Original Posted By aridchow
cari info staff nya, ternyata kebanyakan pernah menjadi staff anime" kyoani kayak clannad, air, kanon. apa bakal tearjerking yah confused: dan hampir semua nya sering berada si satu produksi anime yang sama. contoh nya di toaru majutsu no index D

Remon Yamano
>loli
>pettan
I hope she's tsundere matabelo:

Spoiler for
Ano Natsu de Matteru


rambutnya kayak Taiga di twintail matabelo:/
aridchow - 10/11/2011 10:35 PM
#10

Ano Natsu de Matteru
Ano Natsu de Matteru cast:

Shimazaki Nobunaga
Tomatsu Haruka
Tamura Yukari
Ishihara Kaori
Hidaka Rina
Asumi Kana
Ogihara Hideki

ada yang bisa artiin ini gak?
Ano Natsu de Matteru
Raftz.jr - 10/11/2011 11:45 PM
#11

gw coba ikutin dulu ep awalnya nih anime
lol, anime yang di directory sama suksesor onegai teacher dllsb D

Quote:
Original Posted By aridchow
[IMG]http://b.asset.soup.io/asset/2524/8763_618d.jpeg[/_IMG]
Ano Natsu de Matteru cast:

Shimazaki Nobunaga
Tomatsu Haruka
Tamura Yukari
Ishihara Kaori
Hidaka Rina
Asumi Kana
Ogihara Hideki

ada yang bisa artiin ini gak?
Ano Natsu de Matteru


cuma bisa terbaca kyasto
dan ada tulisan rinon
lol, mungkin list seiyuu yang bakal ambil andil mau support atau main chara kali ;)
aridchow - 10/11/2011 11:53 PM
#12

Quote:
Original Posted By Raftz.jr
gw coba ikutin dulu ep awalnya nih anime
lol, anime yang di directory sama suksesor onegai teacher dllsb D



cuma bisa terbaca kyasto
dan ada tulisan rinon
lol, mungkin list seiyuu yang bakal ambil andil mau support atau main chara kali ;)


iya maksud saya juga gitu, mau tau seiyuu nya ngisi chara siapa gitu D

soal nya so far baru tau seiyuu nya, tapi belum tau apa bakal jadi chara yang mana nya malu:

EDIT
udah ada D

Haruka Tomatsu as Ichika Takatsuki
Nobunaga Shimazaki as Kaito Kirishima
Hideki Ogihara as Tetsurō Ishigaki
Kana Asumi as Mio Kitahara
Kaori Ishihara as Kanna Tanigawa
Rina Hidaka as Rinon
Yukari Tamura as Remon Yamano
ryukaiser - 11/11/2011 06:42 AM
#13

Quote:
Original Posted By aridchow
iya maksud saya juga gitu, mau tau seiyuu nya ngisi chara siapa gitu D

soal nya so far baru tau seiyuu nya, tapi belum tau apa bakal jadi chara yang mana nya malu:

EDIT
udah ada D

Haruka Tomatsu as Ichika Takatsuki
Nobunaga Shimazaki as Kaito Kirishima
Hideki Ogihara as Tetsurō Ishigaki
Kana Asumi as Mio Kitahara
Kaori Ishihara as Kanna Tanigawa
Rina Hidaka as Rinon
Yukari Tamura as Remon Yamano


wouh, prediksi saya Tomat buat megane oppai ternyata benar, main heroine ngakaks
aridchow - 13/11/2011 03:24 PM
#14

Quote:
According to Animedia, new anime Ano Natsu de Matteru was announced to be aired from January 2012. The production studio is J.C. Staff.

saus WUT J.C staff linux2:
ryukaiser - 13/11/2011 03:27 PM
#15

Quote:
Original Posted By aridchow
saus WUT J.C staff linux2:


aseekkk JC STAFF kbgt:

cursed of JC Staff recsel
aridchow - 13/11/2011 03:31 PM
#16

Quote:
Original Posted By ryukaiser
aseekkk JC STAFF kbgt:

cursed of JC Staff recsel


moga" aja kali ini J.C staff bener ngeproduksi nya, gak kayak yang lalu" nohope:

chara ichika nya udah bagus soal nya, red hair megane beroppai kbgt:
ryukaiser - 13/11/2011 03:36 PM
#17

Quote:
Original Posted By aridchow
moga" aja kali ini J.C staff bener ngeproduksi nya, gak kayak yang lalu" nohope:

chara ichika nya udah bagus soal nya, red hair megane beroppai kbgt:


emang maruk jc staff udah ngambil tayang airing anime tiap season yang banyak, winter aja milky holmes, bakuman2, baby kill me sama ini udah gitu ntar fail pula hammer:

liat dulu deh, karena ada tomatsu ngacir:
r00tman - 18/11/2011 10:57 AM
#18

ini charnya cuma ber3?? bingungs
aridchow - 18/11/2011 11:30 AM
#19

Quote:
Original Posted By r00tman
ini charnya cuma ber3?? bingungs


ada kok yang lain nya juga D
Hideki Ogihara as Tetsurō Ishigaki
Kana Asumi as Mio Kitahara
Kaori Ishihara as Kanna Tanigawa
Rina Hidaka as Rinon

cuman belum tau wajah chara nya kayak gimana, belum ada info terbaru soal nya linux2:

nanti kalo update saya edit lagi kok post #1 nya linux2:

Quote:
You don’t know much of what will happen in the lives of the 3 lead high school girls who are the main characters, but the creators promise it will be very romantic and funny

There wasn’t any pure romance anime lately, so it’s something fresh to see one. Being made by the creators of Onegai Sensei, a pretty successful franchise, the characters and story are probably quite likeable.

review dari shinigamilist
aridchow - 30/11/2011 07:38 PM
#20
updates
on air: 9 january 2012

Director: Nagai Tatsuyuki
Character Design: Tanaka Masayoshi

Quote:
Ano Natsu de Matteru

bikin film think:
Page 1 of 30 |  1 2 3 4 5 6 >  Last ›
Home > LOEKELOE > AMH > Anime > Ano Natsu de Matteru