Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
Total Views: 6081 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 10 of 36 | ‹ First  < 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >  Last ›

nyamukmalam - 25/11/2008 03:30 PM
#181

Quote:
Original Posted By amakuzalek
kulo sepenggalih meniko mas

menawi sepenggalih nggih sumonggo bade sareng-sareng pinarak wonten kretas enggal
pLinThenG - 25/11/2008 04:05 PM
#182

dipun bikak lembaran eos ingkang sageti wonten carios ingkang saget dados patuladan
mbulaksenthe - 25/11/2008 04:29 PM
#183

hasumonggo lelenggahan wonten papan puniko linux2:
johar_subagya - 25/11/2008 05:37 PM
#184

angsal lenggah, ning mboten angsal sambi ngombe beer:
mbulaksenthe - 25/11/2008 05:40 PM
#185

ngunjukipun mangke dalu kemawon. sak niki lelenggahan sinambi ngejang.... :jempol:
pLinThenG - 25/11/2008 07:03 PM
#186

ingkang dipun unjuk benteran punopo nggih???
palaciozscarpi - 26/11/2008 12:25 AM
#187

Ngunjuk niki mawon nggih,
Spoiler for unjuk'an

[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama


Ben mboten sami gendhem beer:
molormodot - 26/11/2008 02:01 AM
#188

huuh mas
amakuzalek - 26/11/2008 10:16 AM
#189

ingkang sae sae kemawon
mbulaksenthe - 26/11/2008 10:44 AM
#190

Quote:
Original Posted By amakuzalek
ingkang sae sae kemawon

Inggih romo....
amakuzalek - 27/11/2008 10:04 AM
#191

sugeng enjing
amakuzalek - 27/11/2008 10:09 AM
#192

kulo inggajaken malih thread ipun kok sampun mboten ketingal meniko
nyamukmalam - 27/11/2008 11:55 AM
#193

Quote:
Original Posted By amakuzalek
kulo inggajaken malih thread ipun kok sampun mboten ketingal meniko

lha jenengan boten derek lelenggahan teng mriki
para sederek nggih wangsul menawi boten wonten tiyang teng mriki...
mbulak mbalik - 27/11/2008 03:36 PM
#194

kulo kok piyambakan teng mriki....
ajri kulo...... ngacir:
mbulak mbalik - 27/11/2008 03:37 PM
#195

doboled
amakuzalek - 28/11/2008 09:10 AM
#196

Quote:
Original Posted By mbulak mbalik
kulo kok piyambakan teng mriki....
ajri kulo...... ngacir:


kulo rencangi kang meniko ampun ajrih
mbulak mbalik - 28/11/2008 12:48 PM
#197

sepen nggih.....
areMean™ - 29/11/2008 10:43 AM
#198

kersane awet trit puniko kados namine judule..D
nyamukmalam - 30/11/2008 08:39 AM
#199

kulo inggahaken teng latar ngajeng kang supados katingal kaliyan poro sederek nggih..
johar_subagya - 30/11/2008 10:38 AM
#200

matur nuwun nggih kang, mugi, mugi amal panjenengan di bales kalian ingkang kuoso
Page 10 of 36 | ‹ First  < 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama