Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
Total Views: 6081 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 12 of 36 | ‹ First  < 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >  Last ›

pLinThenG - 04/12/2008 08:29 PM
#221

menawi wonten ingkang saget nembang kulo sumanggaaken
amakuzalek - 05/12/2008 10:14 AM
#222

bapak pucung dudu watu dudu gunung....
seiryudesama - 07/12/2008 05:33 AM
#223

nggeeeeh...
pLinThenG - 07/12/2008 02:20 PM
#224

trit meniko kok sampun kerem wonten latar 3
nyuwun sewu bade kulo angkat
XboeD - 09/12/2008 01:24 PM
#225

Sugeng siyang..
Ndherek tepang kaskuser sedanten..
amakuzalek - 15/12/2008 11:21 AM
#226

kulo inggahaken malih thread puniko...wah jan rencang2 kok podo sepi ing pamrih nggih.....monggo dipun aturi mampir sekedap...
nyambik_inside - 16/12/2008 04:48 AM
#227

sugeng enjing sederek2 kissing:
cHidori_07 - 16/12/2008 07:02 AM
#228

mboten nyongko thread damelan kulo saged rame malu:
amakuzalek - 17/12/2008 01:40 PM
#229

nanging kok panjenenganipun malah mboten ketingalmeniko pripun pakdhe
cinta.dede' - 17/12/2008 06:08 PM
#230

kula kesusahan menawi dipunaturi ngomong ngagem basa krama .
angel tenan .ulangan basa jawi kula bae mboten tau angsal nile apik amargi mboten saged translate saking basa jawi ngoko ke basa krama alus .
[maaf kalo salah kaprah,nembe sinau basa krama inggil ing trit niki] o
cinta.dede' - 17/12/2008 06:11 PM
#231

nyuwun ngapunten,dobel .
Star 69 - 17/12/2008 08:59 PM
#232

Sugeng dalu para sedherek sedaya.
Nderek nepangaken..kulo wargo enggal wonten ing tlatah mriki..mugi2 saged nderek ngangsu kawruh dumateng sederek2 sedaya wonten ing mriki.

Monggo dipun lajengaken..kulo sambi kaliyan nggarap padamelan kantor lan midhangetaken lagu2 Classic Rock..punika nembe muter Genesis lan ngunjuk kopi

Nuwun
CENDAXS69 - 17/12/2008 09:29 PM
#233

sugeng dalu...kulo wargi enggal.....

Spoiler for
[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
seiryudesama - 17/12/2008 10:54 PM
#234

wooo, dadi neng tred keke kudu kangge bhoso kromo ngeh
But I will speak English.....
Nyuwun ngapunten kula cuma becanda ojo dilebokke ati yoD
faithfabian - 17/12/2008 11:15 PM
#235

wuaddow ....matabelo:

sugeng dalu sedoyokemawon ...beer:
koq taseh sepen nggih.....................o
faithfabian - 17/12/2008 11:32 PM
#236

hallu.........enibadehom..................o

kie piye towh dho digole'i malah ora ono uwong blas...........o
pLinThenG - 17/12/2008 11:55 PM
#237

Quote:
Original Posted By cHidori_07
mboten nyongko thread damelan kulo saged rame malu:


panjenengan meniko kok mboten tanggung jawab dumateng latar ingkang dipun damel mad:
johar_subagya - 18/12/2008 08:10 AM
#238

langgih niku lhe engkang kulo bingung aken. bibar damel latar kok terus plencing mboten ketok irunge
amakuzalek - 18/12/2008 09:52 AM
#239

sugeng tepang sedherek monggo pinarak dipun sakecaaken
johar_subagya - 18/12/2008 10:03 AM
#240

lha suguhane pundi
Page 12 of 36 | ‹ First  < 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama