Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
Total Views: 6081 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 13 of 36 | ‹ First  < 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >  Last ›

johar_subagya - 18/12/2008 10:10 AM
#241

ketoke walik kie
SusuCapAbG - 20/12/2008 08:59 AM
#242

nuwun sewu supados saged njagi trit punika wonten ing kaca setunggal

matur suwun
pLinThenG - 23/12/2008 02:50 AM
#243

kulo aturaken sugeng enjang dumateng poro sederek kaskuser sedoyo
Suzaku Musha - 23/12/2008 06:40 AM
#244

sugeng enjing poro sesepuh
johar_subagya - 23/12/2008 07:53 AM
#245

Sugeng rawuh (susune ageng ora duwe pekewuh)
ngacir:
xhundhukx - 28/12/2008 10:27 PM
#246

kang johar sakniki radi saru nggih...


kolu dados kepingin niki kang...
o o o
VinCensus - 04/01/2009 08:54 AM
#247

injih sir o
Şoďŕōń쯿 - 04/01/2009 08:57 AM
#248

malu:
VinCensus - 04/01/2009 08:58 AM
#249

amazed:
Şoďŕōń쯿 - 04/01/2009 09:00 AM
#250

kulo nembe ngunjuk toya pethak, gan D
VinCensus - 04/01/2009 09:01 AM
#251

walah, kulo malah kesupen badhe ndamel toya kopi malu:
Şoďŕōń쯿 - 04/01/2009 09:10 AM
#252

ten mriki wonten toya fanta malu:
VinCensus - 04/01/2009 09:10 AM
#253

kulo mboten patos remen menawi fanta
remenipun coca-cola kalian kopimix malu:
Şoďŕōń쯿 - 04/01/2009 09:20 AM
#254

menawi susu? malu:
VinCensus - 04/01/2009 09:21 AM
#255

susu namung remen bungkusipun ingkang menul2 meniko malu:
Şoďŕōń쯿 - 04/01/2009 09:29 AM
#256

susu nopo niku, kang?malu:
wonten conto potone nopo mboten?o
VinCensus - 04/01/2009 09:30 AM
#257

wonten tp mboten pareng dipun pirsane lare alit o
Şoďŕōń쯿 - 04/01/2009 09:33 AM
#258

kulo nak sampun dewasa, kang malu:
VinCensus - 04/01/2009 09:35 AM
#259

ooo ngaten to malu:
johar_subagya - 04/01/2009 10:36 AM
#260

yen sodron tiang alit, nanging sampun saget damel lare alet o
Page 13 of 36 | ‹ First  < 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama