Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
Total Views: 6081 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 14 of 36 | ‹ First  < 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >  Last ›

VinCensus - 04/01/2009 10:37 AM
#261

Quote:
Original Posted By johar_subagya
yen sodron tiang alit, nanging sampun saget damel lare alet o

meniko tergantung tingkat kesuburanipun kemawon koq o
Şoďŕōń쯿 - 04/01/2009 11:17 AM
#262

Quote:
Original Posted By VinCensus
meniko tergantung tingkat kesuburanipun kemawon koq o

menawi diwalik nggih sampun mesthi suburipun malu:
xhundhukx - 04/01/2009 12:27 PM
#263

niki bahas babagan nopo to??
kok kulo mboten mudeng....
o o o
VinCensus - 04/01/2009 12:28 PM
#264

Quote:
Original Posted By Ş
menawi diwalik nggih sampun mesthi suburipun malu:

wolak walik meniko lumrah kangge damel gembur lemah supados subur malu:
VinCensus - 04/01/2009 12:30 PM
#265

Quote:
Original Posted By xhundhukx
niki bahas babagan nopo to??
kok kulo mboten mudeng....
o o o

menawi dereng pirso njing lerem rumiyin sinambi nendra o
xhundhukx - 04/01/2009 12:31 PM
#266

mengaten nggih kang,

leres niku...
VinCensus - 04/01/2009 12:32 PM
#267

Quote:
Original Posted By xhundhukx
mengaten nggih kang,

leres niku...

menawi klentu ngging ampun pekewuh ngleresaken o
xhundhukx - 04/01/2009 12:36 PM
#268

sendiko dawuh,
nggih mengke menawi wonten seng klentu,,
malu:
VinCensus - 04/01/2009 12:38 PM
#269

Quote:
Original Posted By xhundhukx
sendiko dawuh,
nggih mengke menawi wonten seng klentu,,
malu:

sampun dados kewajiban tumrap ingkang asma rerencangan
kedah sami paring emut menawi wonten solah bawa ingkang boten leres malu:
johar_subagya - 04/01/2009 04:17 PM
#270

kan manungso niku kan menus-menus ning mboten rumongso
VinCensus - 04/01/2009 07:08 PM
#271

menus2 niku nopo mas malu:
johar_subagya - 04/01/2009 11:21 PM
#272

menus-menus kui piye yo malu

ketoke semacam menduk-menduk o
ardhityo - 06/01/2009 01:04 PM
#273

^ koq kulo nggih mboten mangertos nggih boso menus2 niuku artosipun punopo
taxedo83 - 06/01/2009 02:04 PM
#274

niku kromo alus e daerah nganjuk kang
ardhityo - 06/01/2009 02:40 PM
#275

^artosipun punopo kang? menus menus punika?

menawi dimirengake koq radi saru nggih....tapi sanes menuk tho?
VinCensus - 06/01/2009 09:58 PM
#276

kadosipun sanes mas o
GaaraOfSuna - 06/01/2009 11:20 PM
#277

nuwun ijih kangmas o
telle - 06/01/2009 11:28 PM
#278

ahhhhh niku namung penggalih panjenengan kemawon hammer:
VinCensus - 06/01/2009 11:35 PM
#279

Quote:
Original Posted By GaaraOfSuna
nuwun ijih kangmas o

sami2 mas, mboten sah dipun penggalih o
VinCensus - 06/01/2009 11:36 PM
#280

Quote:
Original Posted By telle
ahhhhh niku namung penggalih panjenengan kemawon hammer:

penggalih kulo sensitip koq mas o
Page 14 of 36 | ‹ First  < 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama