Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
Total Views: 6081 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 15 of 36 | ‹ First  < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >  Last ›

GaaraOfSuna - 06/01/2009 11:36 PM
#281

penggalih kulo kedah remen menawi saget nyanding nimas ratu sekarsari hammer:
VinCensus - 06/01/2009 11:38 PM
#282

panjenengan pranyoto edan koq o
telle - 06/01/2009 11:39 PM
#283

mboten edan namung radhi 'kendho' malu:
chrisans - 07/01/2009 12:52 AM
#284

lha kok kendho, punapa panjenengan ngagem celana kolor
m45 - 07/01/2009 06:47 AM
#285

sugeng enjang poro kaskuser, badhe nunut nyemplungke suku teng mriki ...Paws:
amakuzalek - 07/01/2009 01:18 PM
#286

wah sampun suwe mboten sowan mriki kulo.....nyuwun ngapunten mbok menawi telat badhe atur sugeng warso enggal 2009....majuterus
nyamukmalam - 07/01/2009 01:20 PM
#287

mboten punopo-punopo kang....



kulo nggih sampun bingah panjenengan ngaturaken warso enggal
xhundhukx - 07/01/2009 01:25 PM
#288

Quote:
Original Posted By amakuzalek
wah sampun suwe mboten sowan mriki kulo.....nyuwun ngapunten mbok menawi telat badhe atur sugeng warso enggal 2009....majuterus


nembe sibuk nggih kang, nembe tingal malih...
malu:
ardhityo - 07/01/2009 01:41 PM
#289

kulo koq mboten mangertos nggih, punopo ingkang nembe dipun rembug sak meniko
amakuzalek - 07/01/2009 02:11 PM
#290

njih menika awal tahun katah sanget gaweannipun ngantos menggeh2 meniko
ardhityo - 07/01/2009 03:41 PM
#291

kulo nggih kathah sanget padamelanipun....mumet kulo
Desibu - 07/01/2009 05:38 PM
#292

menawi mumet ngunjuk obat kang
ardhityo - 07/01/2009 06:19 PM
#293

obatipun punopo kang? menawi panjenengan gadhah mbok kulo diparingi setunggil mawon
VinCensus - 07/01/2009 09:40 PM
#294

lha meniko kulo nembe nyepeng obat nyamuk o
Şoďŕōń쯿 - 07/01/2009 09:54 PM
#295

Quote:
Original Posted By VinCensus
lha meniko kulo nembe nyepeng obat nyamuk o

matabelo:
VinCensus - 07/01/2009 09:55 PM
#296

Quote:
Original Posted By Ş
matabelo:

lhaaaaaaaa rolleyes:
Şoďŕōń쯿 - 07/01/2009 09:57 PM
#297

Quote:
Original Posted By VinCensus
lhaaaaaaaa rolleyes:

lha kok panjenengan sajak setres to kangmas? nohope:
VinCensus - 07/01/2009 09:59 PM
#298

Quote:
Original Posted By Ş
lha kok panjenengan sajak setres to kangmas? nohope:

gara2 target lulus dinten meniko mboten tercapai nohope:
Şoďŕōń쯿 - 07/01/2009 10:10 PM
#299

Quote:
Original Posted By VinCensus
gara2 target lulus dinten meniko mboten tercapai nohope:

ngebut mawon, kang D
GaaraOfSuna - 07/01/2009 10:14 PM
#300

sampurasunnnn...
punopo teseh wonten ingkag mlajar2 teng mriki confused:
Page 15 of 36 | ‹ First  < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama