Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
Total Views: 6081 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 2 of 36 |  < 1 2 3 4 5 6 7 >  Last ›

nyamukmalam - 02/11/2008 01:59 PM
#21

Quote:
Original Posted By mbulaksenthe
kok sepen sanget nggih? \(


ingkang giliran malik sinten niki?

menawi kulo pripun kang?
nyamukmalam - 02/11/2008 02:00 PM
#22

Quote:
Original Posted By mbulaksenthe
kok sepen sanget nggih? \(


ingkang giliran malik sinten niki?

spesialis nggandapser (ngisores)
mbulaksenthe - 02/11/2008 02:15 PM
#23

Quote:
Original Posted By nyamukmalam
spesialis nggandapser (ngisores)

nggih ngoten niku....malu:

spesialis niku nopo nggih? confused:
nyamukmalam - 02/11/2008 02:18 PM
#24

Quote:
Original Posted By mbulaksenthe
nggih ngoten niku....malu:

spesialis niku nopo nggih? confused:

kakhususan kadosipun malu:
mbulaksenthe - 02/11/2008 02:26 PM
#25

kulo pamit rumiyin... o

bade nguntal berbusa:
nyamukmalam - 02/11/2008 02:27 PM
#26

hasumonggo notol
jamupegellinux - 02/11/2008 03:09 PM
#27

slonjor kromonipun nopo kang ?
nyamuksubuh - 02/11/2008 03:54 PM
#28

menawi guathel niku boso kromone nopo nggeh malu:
batabig:
nyamuksubuh - 02/11/2008 03:55 PM
#29

meniko dobel hammer:
Old_Shatterhand - 02/11/2008 04:11 PM
#30

Nderek tepang sedanten kemawon, kulo sampun dangu mboten kondur Solo.
Kangen sanget kaliyan suwantenepun wonten ing Jawi.
Bingah raos kulo wonten thread kados meniko.
Mugi2 kulo saged sinau malih boso jawi kromo inggil wonten mriki.
Nuwun.
flew_meneer - 02/11/2008 06:31 PM
#31

kulo tumut mlajar wonten mriki ngih mas....______________ngacir:
cHidori_07 - 03/11/2008 02:59 AM
#32

Quote:
Original Posted By jamupegellinux
slonjor kromonipun nopo kang ?

ketingalipun nggih slonjoro kmbmw (kulo mang benerne menawi salah - cmiiw hammer\)
Quote:
Original Posted By Old_Shatterhand
Nderek tepang sedanten kemawon, kulo sampun dangu mboten kondur Solo.
Kangen sanget kaliyan suwantenepun wonten ing Jawi.
Bingah raos kulo wonten thread kados meniko.
Mugi2 kulo saged sinau malih boso jawi kromo inggil wonten mriki.
Nuwun.

siip kang beer:

Quote:
Original Posted By flew_meneer
kulo tumut mlajar wonten mriki ngih mas....______________ngacir:

nggih, angsal










kbgt:
flew_meneer - 03/11/2008 03:13 AM
#33

Quote:
Original Posted By Old_Shatterhand
Nderek tepang sedanten kemawon, kulo sampun dangu mboten kondur Solo.
Kangen sanget kaliyan suwantenepun wonten ing Jawi.
Bingah raos kulo wonten thread kados meniko.
Mugi2 kulo saged sinau malih boso jawi kromo inggil wonten mriki.
Nuwun.


waah..puniko ketingalipun serius sanget anggenipun mangsuli..sedoyo ingkang wonten mriki inggih sami2 sinau boso jawi koq kangmas..sumonggo boso jawi kito lestariaken lan kito ginakaken wonten pawiyatan ingkang luhur..hammer:______________ngacir:
Tom DeLuonk - 03/11/2008 03:20 AM
#34

nyuwun sewu, kulo nggih tumut mriki nggih mas mbak...\)

saestu kulo nyuwun agunging bimbingan saking sederek2 sedanten...o



__________________ ngacir:

___________ ngacir:

_____________________ ngacir:


niki balapan pinguin...D
ndazgedhe - 03/11/2008 06:37 AM
#35

nderek langkung.... ngacir:
Masagung - 03/11/2008 08:41 AM
#36

sak lajengipun badhe dipun wiwiti nggih punika upacara brobosan, monggo para putra wayah kula aturi sumadya D
mbulaksenthe - 03/11/2008 11:41 AM
#37

sinambi ngentosi pasugatan dipun dalaken dening kadang sinoman, monggo ngibing sareng2..... hammer:
cHidori_07 - 03/11/2008 11:49 AM
#38

Quote:
Original Posted By Masagung
sak lajengipun badhe dipun wiwiti nggih punika upacara brobosan, monggo para putra wayah kula aturi sumadya D

wah kulo nembe rematik, mboten kiat mbrobos
Quote:
Original Posted By mbulaksenthe
sinambi ngentosi pasugatan dipun dalaken dening kadang sinoman, monggo ngibing sareng2..... hammer:


ngibing? gila:
mbulaksenthe - 03/11/2008 12:47 PM
#39

Quote:
Original Posted By cHidori_07
wah kulo nembe rematik, mboten kiat mbrobos


ngibing? gila:

malah uwir2..... berbusa:



uwir2 niku boso kromone nopo nggih?
flew_meneer - 03/11/2008 01:30 PM
#40

Quote:
Original Posted By mbulaksenthe
malah uwir2..... berbusa:



uwir2 niku boso kromone nopo nggih?


uwir2 ki ono boso kromone po kang??...berbusa:
Page 2 of 36 |  < 1 2 3 4 5 6 7 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama