Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
Total Views: 6081 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 20 of 36 | ‹ First  < 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >  Last ›

versawa - 08/09/2010 04:43 AM
#381

kulo nuwun

wilujeng enjing surokarto
cHidori_07 - 08/09/2010 05:08 AM
#382

Quote:
Original Posted By versawa
kulo nuwun

wilujeng enjing surokarto


wilujeng enjing kang rose:
versawa - 08/09/2010 05:12 AM
#383

Quote:
Original Posted By cHidori_07
wilujeng enjing kang rose:


ketingalipun sepen nggih
cHidori_07 - 08/09/2010 05:31 AM
#384

Quote:
Original Posted By versawa


ketingalipun sepen nggih


pancen sepen, pun mboten ketingale maleh D
hammer:
flew_meneer - 08/09/2010 05:47 AM
#385

Quote:
Original Posted By cHidori_07
pancen sepen, pun mboten ketingale maleh D
hammer:


kulo ajeng nderek nglempak wonten mriki angsal menopo mboten gan?malus
versawa - 08/09/2010 06:01 AM
#386

Quote:
Original Posted By cHidori_07
pancen sepen, pun mboten ketingale maleh D
hammer:

owh ngeten nggih


lah ko sepen sami tindak pundi kk
Quote:
Original Posted By flew_meneer
kulo ajeng nderek nglempak wonten mriki angsal menopo mboten gan?malus

angsal kok


monggo gan


_gie_ - 08/09/2010 06:13 AM
#387

Quote:
Original Posted By versawa

owh ngeten nggih


lah ko sepen sami tindak pundi kk

angsal kok


monggo gan




wah wonten mbah kakung persawa \)
sugeng enjang mbah
versawa - 08/09/2010 06:15 AM
#388

Quote:
Original Posted By _gie_
wah wonten mbah kakung persawa \)
sugeng enjang mbah


wah wonten pinisepuh


monggo pinarak kyai gie_lang...p
_gie_ - 08/09/2010 06:18 AM
#389

Quote:
Original Posted By versawa


wah wonten pinisepuh


monggo pinarak kyai gie_lang...p


nohope:
kulo tasih lare alit mbah nohope:
menawi ngagem boso lare enem jaman sakmeniko kulo niku tasih diarani abegeh labil malus
versawa - 08/09/2010 06:21 AM
#390

Quote:
Original Posted By _gie_
nohope:
kulo tasih lare alit mbah nohope:
menawi ngagem boso lare enem jaman sakmeniko kulo niku tasih diarani abegeh labil malus


kok kulo mboten pitados

menawi ngampil boso nipun kaskus

no pict=hoax....p
_gie_ - 08/09/2010 06:24 AM
#391

Quote:
Original Posted By versawa


kok kulo mboten pitados

menawi ngampil boso nipun kaskus

no pict=hoax....p


menawi posting poto kula ing mriki
mangke malah kula diarani alay mbah malus
versawa - 08/09/2010 06:25 AM
#392

Quote:
Original Posted By _gie_
menawi posting poto kula ing mriki
mangke malah kula diarani alay mbah malus


mboten mung dipun arani


lah jenengan saestu tiyang sepuh ingkang alay kok...o
versawa - 08/09/2010 06:29 AM
#393

kulo nyuwun pamit


pun wancinipun tilem....


pareng
_gie_ - 08/09/2010 06:34 AM
#394

Quote:
Original Posted By versawa


mboten mung dipun arani


lah jenengan saestu tiyang sepuh ingkang alay kok...o


nohope:nohope:
lha nopo nggih wonten tiyang sepuh alay nohope:
hammer:
_gie_ - 08/09/2010 06:36 AM
#395

Quote:
Original Posted By versawa
kulo nyuwun pamit


pun wancinipun tilem....


pareng


monggo mbah dipun sakecakaken anggenipun sare beer:
siwa1985 - 08/09/2010 06:50 AM
#396

nyimak deh...
papamaxi - 08/09/2010 12:29 PM
#397

walah...koq nggoh taksih sepi kemawon to punika... Monggo dipun rameaken malih trit ingkang sae punika...iloveindonesia
lilthugboi - 08/09/2010 06:01 PM
#398

kinten2 nembe sami pados jaburan sakpunika, D
Mr Ember - 08/09/2010 06:16 PM
#399

Quote:
Original Posted By _gie_
monggo mbah dipun sakecakaken anggenipun sare beer:


thole gie_thul sakpuniko asring ngagem prime id D
mbokmenawi ajrih dipun bengkolang boto nggih malu
demon.inc - 08/09/2010 06:34 PM
#400

kulo mboten lancar boso kromo inggil..\(
Page 20 of 36 | ‹ First  < 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama