Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
Total Views: 6081 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 21 of 36 | ‹ First  < 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 >  Last ›

demon.inc - 08/09/2010 06:35 PM
#401

kulo walik nggih..malu:
Mbah_Sur - 08/09/2010 10:49 PM
#402

Quote:
Original Posted By Mr Ember


thole gie_thul sakpuniko asring ngagem prime id D
mbokmenawi ajrih dipun bengkolang boto nggih malu

nyuwun ijin nderek nguwot ing latar enggal nggih oom shakehand[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
versawa - 08/09/2010 10:57 PM
#403

wilujeng ndalu suorokarto.....
versawa - 08/09/2010 10:58 PM
#404

waduh kok meniko malah dopost

nyuwun pangapunten nggiho
Mbah_Sur - 08/09/2010 11:44 PM
#405

Quote:
Original Posted By versawa
waduh kok meniko malah dopost

nyuwun pangapunten nggiho

waaah malah keleresan punika kang ver....
wonten ing dinten riyadi punika, pangapunten tansah kathah stock-ipun D D[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
antost - 09/09/2010 09:47 AM
#406

Quote:
Original Posted By demon.inc
kulo walik nggih..malu:


niku pun gosong ngakak
alibenhamed - 09/09/2010 10:46 AM
#407

Quote:
Original Posted By antost
niku pun gosong ngakak

gosong ning sekeco...
Mbah_Sur - 09/09/2010 01:17 PM
#408

Quote:
Original Posted By alibenhamed

gosong ning sekeco...

contonipun punapa menika, ingkang gosong ananging sekeco? think:[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
Hoshigami - 09/09/2010 01:31 PM
#409

Quote:
Original Posted By alibenhamed
gosong ning sekeco...


contonipun nopo kang?
gosong ning sekeco think:
Mr Ember - 09/09/2010 03:56 PM
#410

Quote:
Original Posted By Mbah_Sur
contonipun punapa menika, ingkang gosong ananging sekeco? think:[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama


Quote:
Original Posted By Hoshigami
contonipun nopo kang?
gosong ning sekeco think:


contonipun anuuuuu...bokong rondo ingkang gosong o
dipun wolak walik tetep sekeco _____________ ngacir:
_gie_ - 09/09/2010 08:25 PM
#411

Quote:
Original Posted By Mr Ember
thole gie_thul sakpuniko asring ngagem prime id D
mbokmenawi ajrih dipun bengkolang boto nggih malu


Quote:
Original Posted By Mbah_Sur
nyuwun ijin nderek nguwot ing latar enggal nggih oom shakehand[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama


nggih mbah meniko salah setunggal alibi kula o
mboten wonten agent suicer o, lan wonten pinten pinten alibi ingkang mboten saget kulo aturaken ing ngriki o
hammer:
Mbah_Sur - 12/09/2010 12:11 AM
#412

kados trit punika sampun radi kelelep, nyuwun pangapunten kulo sundul rumiyin nggih shakehand[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
PoetSolo - 12/09/2010 01:14 AM
#413

nderek sundul, supados mboten sirna kenging tread liyan ingkan asring dipun sundulll...
wangsul babagan barang napa ingkang Gosong anangin eco??
menawi kula...bingung: bokong srabi notosuman...ngakak: janggelan nggih echooo...dipun campur kaliyan gendis Jawa, pun keceri jeruk pecel ngagem es pun serut...manteb sanget punika......

O....inggih menawi wonten ingkang nderek priksa babagan weton kelahiran...mbok menawi kula saget mbiyantu,nuwun...
Mbah_Sur - 12/09/2010 01:22 AM
#414

Quote:
Original Posted By PoetSolo
nderek sundul, supados mboten sirna kenging tread liyan ingkan asring dipun sundulll...
wangsul babagan barang napa ingkang Gosong anangin eco??
menawi kula...bingung: bokong srabi notosuman...ngakak: janggelan nggih echooo...dipun campur kaliyan gendis Jawa, pun keceri jeruk pecel ngagem es pun serut...manteb sanget punika......

O....inggih menawi wonten ingkang nderek priksa babagan weton kelahiran...mbok menawi kula saget mbiyantu,nuwun...

sae sanget seratanipun, saged paring pambiyantu kagem rencang" sedaya..
babagan bokong nyuwun pangapunten kula taksih timur dados boten mangertos malus malus
manawi babagan janggelan, keleresan kula boten remen ngunjuk es malus malus

Monggo rencang" ingkang badhe nangletaken babagan wetonipun dipun post wonten mriki :2thumbup[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
1418050 - 12/09/2010 01:25 AM
#415

wah kulo laire dinten setu legi kang malu:
PoetSolo - 12/09/2010 01:47 AM
#416

sumangga rencang2 menawi badhe nderek mangertosi weton panjenengan sami..
cekap paring tanggal lahir+jam/tabuh klairan kemawon...lajeng samangke kula wedhar wonten PM panjenengan..nuwun..
mboten ngagem mahar napa2 anamung tulung tinulung kadhang Kaskuser reg. Solo...
1418050 - 12/09/2010 01:52 AM
#417

Quote:
Original Posted By PoetSolo
sumangga rencang2 menawi badhe nderek mangertosi weton panjenengan sami..
cekap paring tanggal lahir+jam/tabuh klairan kemawon...lajeng samangke kula wedhar wonten PM panjenengan..nuwun..
mboten ngagem mahar napa2 anamung tulung tinulung kadhang Kaskuser reg. Solo...


wah ngendikane bapak kulo, lair kulo niku nalikane sabtu legi jam e kulo mboten ngerti pas e tapi pas bengi sak bubare isya, sak durunge tengah malam o

ketoke ngono D
PoetSolo - 12/09/2010 02:08 AM
#418

Quote:
Original Posted By 1418050
wah ngendikane bapak kulo, lair kulo niku nalikane sabtu legi jam e kulo mboten ngerti pas e tapi pas bengi sak bubare isya, sak durunge tengah malam o

ketoke ngono D


menawi ngaten kula nyuwun tanggal kelahiran mawon, kula tengga PM njenengan..
##TULADHA##
11SEPTEMBER2010 JAM 21.30WIB=WETON SABTU PAHING
MBOTEN LERES
11SEPTEMBER2010 JAM 21.30WIB=WETON MINGGU PON
amargi sampun kliwat saking wedal 18.00WIB
PoetSolo - 12/09/2010 11:56 PM
#419
Prayoginipun ngagem basa jawa krama
sumangga dipun regengaken malih tread punika, ketingalipun sampun radi angslup mboten wonten ingkang mbiyantu sunsul-sinundul..sup:
Mbah_Sur - 13/09/2010 12:09 AM
#420

Quote:
Original Posted By PoetSolo
sumangga dipun regengaken malih tread punika, ketingalipun sampun radi angslup mboten wonten ingkang mbiyantu sunsul-sinundul..sup:

sumonggo kemawon kang, kula tansah sumadyo mbok bilih wonten rencang ingkang kersa wawanrembag kanthi ngagem boso krami shakehand[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
Page 21 of 36 | ‹ First  < 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama