Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
Total Views: 6081 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 22 of 36 | ‹ First  < 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 >  Last ›

Brutallica - 13/09/2010 04:01 AM
#421

Weton kulo seloso kliwon

menawi pedamelan kulo cedhak kaliyan toya mili, sae mboten nggih?
o
flew_meneer - 13/09/2010 04:54 AM
#422

sareeee...sareeeeeeee...sareeeeeeeee... ngacir2 ngacir:
papamaxi - 13/09/2010 11:10 AM
#423

Quote:
Original Posted By PoetSolo
sumangga rencang2 menawi badhe nderek mangertosi weton panjenengan sami..
cekap paring tanggal lahir+jam/tabuh klairan kemawon...lajeng samangke kula wedhar wonten PM panjenengan..nuwun..
mboten ngagem mahar napa2 anamung tulung tinulung kadhang Kaskuser reg. Solo...


Punawi kula lairipun Selasa Legi, 6 April 1976 wanci tabuh kirang langkung 09.00 enjing. Punawi mekaten punika padamelan punapa ingkang cocok kang?
PoetSolo - 14/09/2010 09:54 AM
#424

wilujeng enjang...pripun pawartos panjenengan dinten punika?

Dina & Tanggal = Selasa Kliwon, 14 September 2010
4 Sawal 1943 Tahun DAL Windu KUNTARA
5 Syawal 1431H
Neptu = 11
Wuku = DUKUT
Pangarasan = Aras Tuding
Pancasuda = Sumur Sinaba
Dina = Dina Kucing
Lintang 12 = Lintang Dali (Dalu)
Pranotomongso = KATIGO ( 26 Agustus - 18 September )
Bintang = VIRGO ( 22 Agustus - 22 September )

ilovekaskusilovekaskusilovekaskusilovekaskusiloveindonesia
papamaxi - 14/09/2010 09:58 AM
#425

Quote:
Original Posted By PoetSolo
wilujeng enjang...pripun pawartos panjenengan dinten punika?

iloveindonesiailoveindonesia


wilujeng enjing kang...matur nuwun nggih infonipun. Mugi2 kula sageda dados tiyang ingkang langkung sae saking dinten inkang kepengker....
PoetSolo - 14/09/2010 10:08 AM
#426

Quote:
Original Posted By papamaxi
wilujeng enjing kang...matur nuwun nggih infonipun. Mugi2 kula sageda dados tiyang ingkang langkung sae saking dinten inkang kepengker....


inggih ....Amien...shakehand2
Mbah_Sur - 14/09/2010 10:26 AM
#427

Quote:
Original Posted By PoetSolo
wilujeng enjang...pripun pawartos panjenengan dinten punika?

Dina & Tanggal = Selasa Kliwon, 14 September 2010
4 Sawal 1943 Tahun DAL Windu KUNTARA
5 Syawal 1431H
Neptu = 11
Wuku = DUKUT
Pangarasan = Aras Tuding
Pancasuda = Sumur Sinaba
Dina = Dina Kucing
Lintang 12 = Lintang Dali (Dalu)
Pranotomongso = KATIGO ( 26 Agustus - 18 September )
Bintang = VIRGO ( 22 Agustus - 22 September )

ilovekaskusilovekaskusilovekaskusilovekaskusiloveindonesia

menawi nyimak seratan punika, kaleresan lairipun nyarengi wulan syawal D D
ateges gangsal dinten sak sampunipun dinten riyadi D D[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
lugaz - 14/09/2010 12:56 PM
#428

sakmenika kula nembe ngrokok kaliyan ngunjuk es teh, sinambi leyeh2 ningali tv. Raosipun sekeco, rasane urip merdeka mboten rekoso. Rokok kawula Djarum Supre 12. Manawi mboten gadah arta, tumbasipun Bintang Buana.Raosipun kurang sekeco, nanging murah.
Ngandapipun Bintang Buana ugi wonten rokok Constity, reginipun murah sanget naming 2500. Raosipun BLAS MBOTEN SEKECO berbusa: . [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
brightmix - 14/09/2010 01:22 PM
#429

Oh yeah. And I like Need For Speed: Underground. And some other car-racing games. Who can forget the original Gran Turismo??? lol
http://www.veryverycheap.us
muhammadlo - 14/09/2010 01:40 PM
#430

Quote:
Original Posted By brightmix
Oh yeah. And I like Need For Speed: Underground. And some other car-racing games. Who can forget the original Gran Turismo??? lol
http://www.veryverycheap.us


jenengan nyepam nggih matabelo:
papamaxi - 14/09/2010 01:44 PM
#431

junker detected mad:

di boto wae po?batabatabata
muhammadlo - 14/09/2010 07:08 PM
#432

Quote:
Original Posted By papamaxi
junker detected mad:

di boto wae po?batabatabata


sinten confused:
jenengan nggih? o
_gie_ - 14/09/2010 07:28 PM
#433

Quote:
Original Posted By brightmix
Oh yeah. And I like Need For Speed: Underground. And some other car-racing games. Who can forget the original Gran Turismo??? lol
http://www.veryverycheap.us


Quote:
Original Posted By muhammadlo
jenengan nyepam nggih matabelo:


Quote:
Original Posted By papamaxi
junker detected mad:

di boto wae po?batabatabata


Quote:
Original Posted By muhammadlo
sinten confused:
jenengan nggih? o


kulo kok dados bingung, meniko ingkang ngejunk sinten nggih confused:
Mbah_Sur - 14/09/2010 07:55 PM
#434

Quote:
Original Posted By muhammadlo


jenengan nyepam nggih matabelo:

kadosipun panci mekaten o o
Quote:
Original Posted By papamaxi
junker detected mad:

di boto wae po?batabatabata

lha mbok monggo kemawon, kula boten gadhah boto malus malus[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
lugaz - 14/09/2010 09:32 PM
#435

Quote:
Original Posted By brightmix
Oh yeah. And I like Need For Speed: Underground. And some other car-racing games. Who can forget the original Gran Turismo??? lol
http://www.veryverycheap.us

Pun wancine ngunjuk obat mas? maho
Sarap'ipun kenging (sarap'e keno) maho[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
Mbah_Sur - 14/09/2010 10:18 PM
#436

Quote:
Original Posted By lugaz

Pun wancine ngunjuk obat mas? maho
Sarap'ipun kenging (sarap'e keno) maho

mbok bilih larenipun radi kirang jangkep kang, kersanipun kemawon... ngakak ngakak[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
lugaz - 15/09/2010 04:46 AM
#437

Quote:
Original Posted By Mbah_Sur

mbok bilih larenipun radi kirang jangkep kang, kersanipun kemawon... ngakak ngakak

Kadose pancen makaten. pun kajenge [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
sgtuban - 15/09/2010 07:40 AM
#438

Quote:
Original Posted By brightmix
Oh yeah. And I like Need For Speed: Underground. And some other car-racing games. Who can forget the original Gran Turismo??? lol
http://www.veryverycheap.us


Gerahipun sampun dangu nggih

kok mboten ndang dipun pundhut-pundhut to...o
Mbah_Sur - 15/09/2010 09:22 AM
#439

Quote:
Original Posted By lugaz

Kadose pancen makaten. pun kajenge

nggih kang... D D
Quote:
Original Posted By sgtuban


Gerahipun sampun dangu nggih

kok mboten ndang dipun pundhut-pundhut to...o

namung kantun nengga titi wancinipun kemawon ngakak ngakak[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
Cemperacing - 15/09/2010 12:14 PM
#440

Nderek tepang sedoyo, dalem lare Pengging.
Sakjanipun lahir mbeteng-alit wonten pengging-ageng wonten jatata.
Ajrih mbok menawi tata krama kula ical ... Dalem badhe nderek lenggah mantau (?) kemawon.
Namung jagonganipun TS mangkih medal suguhanipun mboten ? D
Monggo dilanjut pakdhe ....[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
Page 22 of 36 | ‹ First  < 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama