Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
Total Views: 6081 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 23 of 36 | ‹ First  < 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >  Last ›

Mbah_Sur - 15/09/2010 12:49 PM
#441

Quote:
Original Posted By Cemperacing
Nderek tepang sedoyo, dalem lare Pengging.
Sakjanipun lahir mbeteng-alit wonten pengging-ageng wonten jatata.
Ajrih mbok menawi tata krama kula ical ... Dalem badhe nderek lenggah mantau (?) kemawon.
Namung jagonganipun TS mangkih medal suguhanipun mboten ? D
Monggo dilanjut pakdhe ....

monggo kang, katuran dipun sekecakaken coffee:

wonten mriki kita sami gegladen sesarengan babagan boso krami
mboten wonten ingkang langkung luhur, utawi asor, sedanten sami kemawon D

babagan segahan (suguhan) sumonggo mundhut piyambak wonten ing wingking
kaleresan abdi-abdi nembe sami wangsul, ngregengaken riyadin wonten ing dusunipun piyambak-piyambak D D[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
papamaxi - 15/09/2010 01:47 PM
#442

Quote:
Original Posted By muhammadlo
sinten confused:
jenengan nggih? o


Quote:
Original Posted By _gie_
kulo kok dados bingung, meniko ingkang ngejunk sinten nggih confused:


Quote:
Original Posted By Mbah_Sur
kadosipun panci mekaten o o

lha mbok monggo kemawon, kula boten gadhah boto malus malus[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama


sederek2 punika lho ingkang kula arani jenker. hmmmppf, badhe mboto mabalah mboten gadhah botone...\(
V
V
V
Quote:
Original Posted By brightmix
Oh yeah. And I like Need For Speed: Underground. And some other car-racing games. Who can forget the original Gran Turismo??? lol
http://www.veryverycheap.us
papamaxi - 15/09/2010 01:50 PM
#443

Quote:
Original Posted By Cemperacing
Nderek tepang sedoyo, dalem lare Pengging.
Sakjanipun lahir mbeteng-alit wonten pengging-ageng wonten jatata.
Ajrih mbok menawi tata krama kula ical ... Dalem badhe nderek lenggah mantau (?) kemawon.
Namung jagonganipun TS mangkih medal suguhanipun mboten ? D
Monggo dilanjut pakdhe ....[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama


Monggo kang...katuran pinarak ingkang sekeca..Sugeng rawuh wonten mriki shakehand2
wih kik...koq apataripun sami nggih...capedes
Mbah_Sur - 15/09/2010 03:41 PM
#444

Quote:
Original Posted By papamaxi






sederek2 punika lho ingkang kula arani jenker. hmmmppf, badhe mboto mabalah mboten gadhah botone...\(
V
V
V

mpun kersane kemawon kang papa, rikala taksih nubie mbok bilih kula nggih ngonten niku owgh D D
sumonggo dipun lajengaken kemawon ingkang wawan pangandika wonten mriki coffee:[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
papamaxi - 15/09/2010 04:42 PM
#445

Quote:
Original Posted By Mbah_Sur
mpun kersane kemawon kang papa, rikala taksih nubie mbok bilih kula nggih ngonten niku owgh D D
sumonggo dipun lajengaken kemawon ingkang wawan pangandika wonten mriki coffee:[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama


inggih mbah...sekeca mekaten...mumpung taksih dinten riyaya punika..kedah dipun kathahi pangapuranipun nggih...
CDblank - 15/09/2010 05:48 PM
#446

kagem sedoyo kemawon………kulo namung sakdermo lare awon bade mungel… menawi lampah ingkang awon lan sifat mboten pitados wonten ing manah…soho tumindak glenyengan….dipun angapuro..ingkang ageng sanget……
mbok bilih Gusti Pangeran …sampun mitrahaken manungso..kedah mengaten…mugi wonten ing dinten riyoyo meniko sageto sami ngadahi sipat welas asih lan jembar manah…kangge sangu wonten ing akherat mbenjang…nuwun……”SUGENG RIYADI 1SYAWAL 1431″ pareng……o
papamaxi - 15/09/2010 05:53 PM
#447

Quote:
Original Posted By CDblank
kagem sedoyo kemawon………kulo namung sakdermo lare awon bade mungel… menawi lampah ingkang awon lan sifat mboten pitados wonten ing manah…soho tumindak glenyengan….dipun angapuro..ingkang ageng sanget……
mbok bilih Gusti Pangeran …sampun mitrahaken manungso..kedah mengaten…mugi wonten ing dinten riyoyo meniko sageto sami ngadahi sipat welas asih lan jembar manah…kangge sangu wonten ing akherat mbenjang…nuwun……”SUGENG RIYADI 1SYAWAL 1431″ pareng……o


Inggih kang...sami2. Semanten ugi kula, nyuwun sakgunging pangapunten punawi wonten lepat kula.
Mbah_Sur - 15/09/2010 06:17 PM
#448

Quote:
Original Posted By CDblank
kagem sedoyo kemawon………kulo namung sakdermo lare awon bade mungel… menawi lampah ingkang awon lan sifat mboten pitados wonten ing manah…soho tumindak glenyengan….dipun angapuro..ingkang ageng sanget……
mbok bilih Gusti Pangeran …sampun mitrahaken manungso..kedah mengaten…mugi wonten ing dinten riyoyo meniko sageto sami ngadahi sipat welas asih lan jembar manah…kangge sangu wonten ing akherat mbenjang…nuwun……”SUGENG RIYADI 1SYAWAL 1431? pareng……o

semanten ugi kula kang cdblank, kula namun titah sak wantah, sampun pantesipun kathah klentha-klenthu kula
mugi kang cdblank semanten ugi sageda njembaraken manah maringi pangapura dumateng kula
kula tansah memuji mugi Gusti ingkang Maha Kuwaos tansah hamberkahi lampah lan tindak kita sedaya, sak mangke lan sak lajengipun
amien amien..[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
Cemperacing - 16/09/2010 02:53 PM
#449

Quote:
Original Posted By papamaxi


Monggo kang...katuran pinarak ingkang sekeca..Sugeng rawuh wonten mriki shakehand2
wih kik...koq apataripun sami nggih...capedes

Haduh ... nyuwun ngapunten ...
Wekdal punika dalem scan photonipun pakdhe kula ...
Dalem ngidolaken (kramanipun napa bingungs\) mbah bodronoyo ...
Kagem tanda sedaya kendaraan kula saking 1995 wonten gambaripun ki semar ... D[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
papamaxi - 16/09/2010 03:41 PM
#450

Quote:
Original Posted By Cemperacing
Haduh ... nyuwun ngapunten ...
Wekdal punika dalem scan photonipun pakdhe kula ...
Dalem ngidolaken (kramanipun napa bingungs\) mbah bodronoyo ...
Kagem tanda sedaya kendaraan kula saking 1995 wonten gambaripun ki semar ... D[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama


mekaten nggih...sae punika kang. Kula ugi remen kaliyan sifat lan sikap ngemongipun ki semar punika....
papamaxi - 17/09/2010 08:48 AM
#451

Sugeng enjing sederek2. Pripun pawartos panjenengan dinten punika. Mugi Gusti tansah mberkahi panjenengan sedaya.iloveindonesia
Mbah_Sur - 17/09/2010 10:32 AM
#452

Quote:
Original Posted By papamaxi
Sugeng enjing sederek2. Pripun pawartos panjenengan dinten punika. Mugi Gusti tansah mberkahi panjenengan sedaya.iloveindonesia

awit berkahing Pangeran, dinten punika sae" kemawon D D
kula tansah memuji mugi" dinten punika sageda benter, amrih girahan kula saged garing D D[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
papamaxi - 17/09/2010 01:40 PM
#453

Quote:
Original Posted By Mbah_Sur
awit berkahing Pangeran, dinten punika sae" kemawon D D
kula tansah memuji mugi" dinten punika sageda benter, amrih girahan kula saged garing D D[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama


D D mbah Sur kie lo, wonten2 kemawon...Inggih mbah leres mekaten, mendung teras pinten2 dinten punika. Mugi2 mangke sonten mboten jawah rumiyin, amrih sageda lancar acaranipun halal bihalalipun.
flew_meneer - 17/09/2010 02:27 PM
#454

Kulanuwun.

Nuwunsewu, keparenga aku ngomong nganggo basa ngoko....ngacir:
PoetSolo - 18/09/2010 01:18 PM
#455

leres sederek2 sakpunika sampun mboten wonten mangsa rendheng lan ketiga....
alam sampun ngalami ewah-ewahan...mugi kita sageta njagi ngarcapadha punika...iloveindonesiailoveindonesia
demonangel - 26/09/2010 01:43 PM
#456

kula nuwun
areMean - 26/09/2010 01:44 PM
#457

Quote:
Original Posted By demonangel
kula nuwun

sumonggo thumbup:
lientank - 26/09/2010 02:03 PM
#458

Quote:
Original Posted By areMean
sumonggo thumbup:


namung setunggal larik mawon .. kagets:
areMean - 26/09/2010 02:05 PM
#459

Quote:
Original Posted By lientank
namung setunggal larik mawon .. kagets:

ampu dipirsani pinten pinten larike, hananging sinten ingkang damel larik puniko, ganteng kados kulo nopo mboten thumbup:
PoetSolo - 26/09/2010 11:42 PM
#460

pripun pawartos rencang2 Reg. Solo??
Page 23 of 36 | ‹ First  < 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama