Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
Total Views: 6081 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 24 of 36 | ‹ First  < 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >  Last ›

papamaxi - 29/09/2010 05:39 PM
#461

Quote:
Original Posted By PoetSolo
pripun pawartos rencang2 Reg. Solo??


pawartos kula dinten punika sae kang.

Kang Poet, kula badhe nyuwun pirsa babagan dinten ingkang sae punawi badhe pindah griya.
Kula wetonipun Selasa Legi lan semah kula jumat kliwon.
Menawi saged, sumangga katuran PM kemawon.
Matur sembah nuwun sakderengipun.\)
PoetSolo - 18/10/2010 12:02 PM
#462

Quote:
Original Posted By papamaxi
pawartos kula dinten punika sae kang.

Kang Poet, kula badhe nyuwun pirsa babagan dinten ingkang sae punawi badhe pindah griya.
Kula wetonipun Selasa Legi lan semah kula jumat kliwon.
Menawi saged, sumangga katuran PM kemawon.
Matur sembah nuwun sakderengipun.\)


ngapunten punika katemben wonten njaban rangkah...menawi lodang mangke ndalu kula ningali kitab riyin ngakak

papan panggenan panjenengan ingkang enggal punika majeng pundhi ngilen, wetan, ngalor, punapa ngidul??
PoetSolo - 18/10/2010 12:15 PM
#463

ngapunten gedobelan nge-klik... sepindah malih nyuwun pangapunten...
Mbah_Soer - 19/10/2010 09:49 PM
#464

Quote:
Original Posted By PoetSolo


ngapunten punika katemben wonten njaban rangkah...menawi lodang mangke ndalu kula ningali kitab riyin ngakak

papan panggenan panjenengan ingkang enggal punika majeng pundhi ngilen, wetan, ngalor, punapa ngidul??

wah sak estu priyayi ingkang waskito, kulo nubie badhe nderek ngangsu kawruh shakehand[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
inthenameofyue - 30/10/2010 07:46 AM
#465

kula nembe ajaran ngagem basa kawi ingkang alus.....
menawi pekecapan wonten kalepatan kula nyuwun pangapunten.....
rose:
PoetSolo - 31/10/2010 07:33 AM
#466

Quote:
Original Posted By Mbah_Soer
wah sak estu priyayi ingkang waskito, kulo nubie badhe nderek ngangsu kawruh shakehand[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama


wah....mboten ngaten mbah soer ,kawula anamung paring pambiyantu rencang sederek ingkang mbetahaken katerangan kemawon...ngapunten menawi wonten klenta-klentu anggen kula matur....malu
Mbah_Soer - 03/11/2010 09:28 AM
#467

Quote:
Original Posted By PoetSolo


wah....mboten ngaten mbah soer ,kawula anamung paring pambiyantu rencang sederek ingkang mbetahaken katerangan kemawon...ngapunten menawi wonten klenta-klentu anggen kula matur....malu

boten dados napa kang, kula nggih namung titah sak wantah wonten ing tlatah regional Solo punika D D

btw: mbok bilih kula bade kintun pesen ngagem esemes kaliyan panjenengan D D[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
amakuzalek - 03/11/2010 09:31 AM
#468

Quote:
Original Posted By Mbah_Soer
boten dados napa kang, kula nggih namung titah sak wantah wonten ing tlatah regional Solo punika D D

btw: mbok bilih kula bade kintun pesen ngagem esemes kaliyan panjenengan D D[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama


meniko wonten pitakenan teng trit pitakenan,sumonggo mbah sur mbiyantu anggenipun mangsulihammer:
Quote:
Original Posted By cirios
malam gan ..

ane mao tanya sedikit ke sesepuh Solo nie ..

1 . univ yg bagus dimana ya ? referensi in donk
2 . bidang Akun .. jurusan se juta umat nie D
3 . klo perlu ada kisaran biaya D ..

salam dari tangerang ..
Mbah_Soer - 03/11/2010 12:28 PM
#469

Quote:
Original Posted By amakuzalek


meniko wonten pitakenan teng trit pitakenan,sumonggo mbah sur mbiyantu anggenipun mangsulihammer:

nggih cobi kula tak bidal dateng PKP (panggenan kedadosan perkawis) rumiyin D D[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
amakuzalek - 04/11/2010 10:05 AM
#470

Quote:
Original Posted By Mbah_Soer
nggih cobi kula tak bidal dateng PKP (panggenan kedadosan perkawis) rumiyin D D[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama


wah wonten istilah ingkang enggal meniko, kulo catet rumiyinmalus
papamaxi - 04/11/2010 10:28 AM
#471

Quote:
Original Posted By PoetSolo
ngapunten punika katemben wonten njaban rangkah...menawi lodang mangke ndalu kula ningali kitab riyin ngakak

papan panggenan panjenengan ingkang enggal punika majeng pundhi ngilen, wetan, ngalor, punapa ngidul??


Nuwun sewu kang, dangu mboten dolan mriki malihmalu:
Griya kula ingkang enggal majeng ngilen.
Mangke saged PM kemawon menawi pikantuk wisik saking kitabD.
Matur sembah nuwun.
PoetSolo - 04/11/2010 01:07 PM
#472

Quote:
Original Posted By papamaxi
Nuwun sewu kang, dangu mboten dolan mriki malihmalu:
Griya kula ingkang enggal majeng ngilen.
Mangke saged PM kemawon menawi pikantuk wisik saking kitabD.
Matur sembah nuwun.


sampun kula PM mas... ditengga serat saking panjenengan
papamaxi - 04/11/2010 03:52 PM
#473

Quote:
Original Posted By PoetSolo
sampun kula PM mas... ditengga serat saking panjenengan


sampun kula woco kang lan ugi sampun kula wangsuli.
Kulo tengga nggih hasilipun.
PoetSolo - 04/11/2010 04:23 PM
#474

Quote:
Original Posted By papamaxi
sampun kula woco kang lan ugi sampun kula wangsuli.
Kulo tengga nggih hasilipun.


mangke ndalu mas kula ningali kitab riyin ngakak
hasil samangke kula PM mawon nggih..
areMean - 04/11/2010 05:13 PM
#475

thread langkung sae puniko, mugi diparingi awet beer:
Adit Guk2 - 07/11/2010 12:00 AM
#476

Nyuwun sewu, juragan - juragan sedaya. Kula remen sanget wonten trit menika ing kaskus. Monggo sami - sami nglestantunaken basa lan kabudayan jawi.
Sakderengipun kula lajengaken, nyaosi pirsa menawi kula menika saking tlatah nagari Ngayogyakarta (sakmenika nyambut damel wonten ing Jakarta), menapa taksih pareng ngresahi para pinisepuh ing trit menika?
Matur nuwun.
inthenameofyue - 07/11/2010 08:49 AM
#477

Quote:
Original Posted By Adit Guk2
Nyuwun sewu, juragan - juragan sedaya. Kula remen sanget wonten trit menika ing kaskus. Monggo sami - sami nglestantunaken basa lan kabudayan jawi.
Sakderengipun kula lajengaken, nyaosi pirsa menawi kula menika saking tlatah nagari Ngayogyakarta (sakmenika nyambut damel wonten ing Jakarta), menapa taksih pareng ngresahi para pinisepuh ing trit menika?
Matur nuwun.


sumangga kula aturi guyub kaliyan kempal wonten thread menika, kangmas.... D
kepissragentina - 12/11/2010 08:40 AM
#478

Quote:
Original Posted By inthenameofyue
sumangga kula aturi guyub kaliyan kempal wonten thread menika, kangmas.... D


Sendiko dawuh yayi..shakehand
pank24 - 12/11/2010 03:44 PM
#479

Quote:
Original Posted By cHidori_07
Solo kabar ipun minggu niki pripun poro sanak kadang? nopo cerah? mendung? panas? salam kangen kulo saking nagri sebrang. \)



teng shibuya mas, kulo enten shikoku .. iloveindonesiailoveindonesia
1418050 - 12/11/2010 03:54 PM
#480

Quote:
Original Posted By kepissragentina
Sendiko dawuh yayi..shakehand


simbah buyut sampun rawuh thumbup:
Quote:
Original Posted By pank24
teng shibuya mas, kulo enten shikoku .. iloveindonesiailoveindonesia


tlatah meniko wonten ing negara pundi kakang confused:
Page 24 of 36 | ‹ First  < 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama